במקרה זיפזפתי בין התחנות השונות

pertal

New member
תגיד... אתה אחד מאלה פה שיש להם

פחד מליצנים?? אם אז תסתכל על john wayne gacy... (=

europe1990

New member
זה כמה החוקים של התנ"ך-חחח

שגם הצאצאים שלך יסבלו-חח- טוב אין קשר. כן ליתר דיוק הוא קיבל מעל ל700 שנות מאסר!!!!!!!! לפני חצי שנה הוא נפטר מהתקף לב. תודה לאל! נווו והמשוגע הזה אחראי על רצח של שני נשים, ומספר שוטרים- עלידי מסור!!!! תוך התעללות אכזרית... והאדם הזה היה אדם משכיל וחכם, היה לו תואר PHD אני אישית הייתי מוציא אותו להרוג, אבל בזמנו בטקסס בוטל גזר דין זה!- חבל!

pertal

New member
אחי כנס שניה לצט של תפוז למעלה יש

קישור... נדבר שמה... טוב?? :) כי אנחנו כאילו מציפים את הפורום עם הודעה כל שניה וזה גם לאט.... אני כבר שמה אז כנס פשוט תלחץ על צט

europe1990

New member
סורייי- יש לי בעיה עם צ'אטים

המחשב שלי והאקספי עושים בעיות- אז אני לא יכול להכנס לצאט וריצ'ארד הזה שרשמת לי -לא נראה לי שזה הוא- אבל אני מברר כרגע משהו.

pertal

New member
בקשר לריצארד ספק הזה כתוב עליו באתר

שנתת כל מיני דברים על טקסס.....

pertal

New member
שאלה לי אליך.... מי הכי הפחיד אותך

שמה?? זתומרת זה שדיברת עליו (אין לי כח לקרוא) קיבל מאות שנים בגלל שהוא "סך הכל" הרג שתי נשים וכמה שוטרים?? זתומרת ראיתי אנשים שהרגו יותר וקיבלו הרבה פחות.... זה בגלל האופן שהוא הרג?? דרך אגב את כל אלה צריכים לשים בכלא לכל החיים (כל החיים = כל החיים!! לא 25 שנה) הם כאלה אנשים שאי אפשר לשקם.....אז מי הכי הפחיד אותך ממה שקראת?? אופן פעולתו וכו?

pertal

New member
אה ותגיד אם אתה כבר פה אז אני ישאל

אותך שאלה קטנה.... אתה יכול לתת ממש בקצרה פירוט על הדמויות במנסרים מטקסס?? (חוץ מליטרפייס כמובן אבל גם עליו לא יזיק??) אם כן אז באמת תודה... כבר שאלתי בפורום ולא ענו לי בקשר לזה... זתומרת מי זה הזקן שנראה אנושי?? ומרלין מנסון2....??? דרך אגב השם מנסון לקוח מהשם של הרוצח הסדרתי אם לא ידעת... ומרילין... טוב אתה בטח כבר יודע.

europe1990

New member
בקשר לדמויות את האמת קצת שכחתי

ראיתי את הסרטים מזמן- אני היום הולך לבלוקבאסטר- לקחת כמה סרטים- בין היתר- את המנסרים. אוקי הזקן- אני לא מאמין שזה האבא אני חושב שזה הדוד שלהם- אני לא זוכר. זה שנראה כמו מת - זה שיש לו צבע ירוק- זה הסבא. הסבתא נמצאת לידו- היא מתה! זה שנראה כמו מרלין מנסון- הקירח הזה, זה האח של ליטרפייס- דרך אגב השחקן הזה שיחק גם ב"מוות אכזרי 3"

pertal

New member
ולמה ליטרפייס נראה ככה?? וחחח הוא

הפחיד אותי(מרלין מנסון2)..... פשוט הפחיד. ויש לך תמונה של כולם ביחד?? אם כן אז תעלה או תן קישור :) אה וחוץ מהקטע של המסור וטקסס.... אני לא מוצא קשר בין הרוצח שדיברת עליו לבין המנסרים :) :)

europe1990

New member
דבר ראשון- אף אחד מהם לא קיבל

מאסר עולם 1!! הם קיבלו איזה 100000 מאסרי עולם.. אין אחד ספציפי שהפחיד אותי- כולם מפחידים אותי.... מה שמפחיד זה המוח החולני שלהם, התיכנון הדקדקני שלהם, ושיטות הפעולה המזוויעות.. אוקי אני הייתי אומר שהכי מפחיד זה: אד גאין, ודהמאר. טוב אני לא הולך לישון הלילה- בגלל זה, ובגלל שהזכרת לי ליצנים!!!

pertal

New member
האמת דהמר לא הפחיד אותי כי פשוט

הוא נראה (מבחינת מראה חיצוני) הכי נורמלי שם.... מה שמצד שני יכול להפחיד כי..... אולי מסתובבים בינינו רוצחים שנראים ממש נורמלי?? :) :) :) ודרך אגב בקשר לליצן... הוא פשוט עבד כליצן?? או היה מתחפש כליצן ורוצח?? כי אם כן אני בטוח שעשיתי לכמה מחברי הפורום את היום וחבל שהם לא מסתכלים על הנושא הזה ("עשיתי") :) :) :)

pertal

New member
דרך אגב אותי הכי הפחיד אלברט פיש

תקרא עליו.... הוא מפחיד... והוא קצת מזכיר את הזקן מהמנסרים :) :)

pertal

New member
נראה לי שקיבלתי טראומה קרא את המכתב

שהוא כתב .......

europe1990

New member
אין בהחלט מתכוון לקרוא את מה

שכתוב- בקשר למנסרים אני צריך להזכר- הזיכרון מתעתע בי. אני אתן לך תשובה יותר מאוחר- ואני גם אשלח לפה תמונה של כול המשפחה ביחד!

pertal

New member
דרך אגב שאלה לאחרי שקראת את מה

שהוא כתב.... נו... מתי הטראומה שלך תעלם?? :)

europe1990

New member
אויייי שלא נכנס לזה-הטראומה שלי

התחילה עוד מגיל צעיר-בעקבות בובה שקבלתי במתנה- סיפור די מצחיק!-אבל לילד בן 8 (אני בעבר) זה לא סיפור כוכלך מצחיק!

למעלה