בן זוגי פוטר מהעבודה, סגרו את המשרד שהוא עובד בו

מיקהפ

New member
לא קראת, חופרת לא מעט,

מי ששואל שאלות בפורום אינטרנטי אמור לדעת שהוא חשוף, אם לא ידעה קודם, (ידעה, ידעה), אז הביקורת שלה ושלך מוטעות ומיותרות.
לא קראת הכל? חבל,
"מבין שלל השאלות והתשובות הלא קשורות לכלום" ציטוט שלך,
תגובתך מבחינתי מעידה עליך, ביחוד לאור החושך של הצהרתך.

alona 27

New member
קוראת, למרות חוסר הענייניות המשווע

בסדר שאני חשופה, אבל זה לא אומר שצריך לפקפק בלגיטימיות שלי כאדם או ללעוג לנכות שלי או לזלזל בנכות שלי או לשפוט אם מותר לי או אסור לי לקבל תרומות אוכל גם במצבים שאין לי אוכל באותו שבוע לאף אחד אין זכות לשפוט ולהחליט אם מגיע לי לאכול או לא מגיע לי לאכול.
לצערי אני קוראת גם כשזה מגיע לדברים האלה, וגם כשזה מגיע לכינויי גנאי ושאר דברים לא לגיטימיים.
נכון, כינויי הגנאי והביקורות הלא ענייניות על עצם היותי נכה והלעג להיותי נכה והחקירה שלי והנסיון מצד אחד הגולשים לחקור אותי ולגרום לי לחשוף פרטים שאיני רוצה במשפט שלא קשור לשאלה שאותה שאלתי שהיא רק איך מעצימים בן זוג שאיבד מקום עבודה הן מאוד מאוד לא קשורות ולא ענייניות.

את רומזת שאני חשוכה, לדעתי אם את חושבת שזה מגיע לי ואם את חושבת שטבעי שאגיד תודה גם על זלזול בי ובנכותי וגם על משפטי שדה אם אני נכה כמו שאומרת או לא נכה כמו שאומרת וגם על שמות וכינויי גנאי וגם על רמיזות שאסור לי לקחת תרומת אוכל בשום מצב וגם על התעללות אז מבחינתי תגובתך מעידה עלייך במיוחד על החושך בדברים שלך ועל האכזריות שאת מבטאת פה.

אני עומדת מאחורי המילים שלי

זוכרת מבחנים בבית הספר/באוניברסיטה?
יש שאלה - למשל: "מהם המוטיבים המרכזיים ב"רומיאו ויוליה"?" - ואת אמורה לענות על השאלה שנשאלה - למשל: "המוטיבים המרכזיים ב"רומיאו ויוליה" הם: א' - .... ב' - .... ג' - ....."
את לא עונה על השאלה ע"י שאלת שאלות נוספות, כי את יודעת מה יקרה? את תקבלי אפס על השאלה הזאת.
alona27 שאלה לעצה בעניין ספציפי מאוד - בשורה התחתונה: "כיצד לעזור לבן זוגה לפתח ביטחון עצמי, לא להיכנס לדיכאון ולמצוא עבודה?"
ובמקום לתת עצות - שזה בדיוק מה שאני עשיתי (מה שאת קוראת לו "לחפור"), אנשים פה התחילו לשאול שאלות לא קשורות לכלום.
מה זה משנה אם היא אוהבת אותו? מה זה משנה כמה שנים הם ביחד? מה זה משנה למה היא לא עובדת? מה זה משנה איזו נכות יש לה? מה זה משנה מה האינטרס שלה? מה אתם פה, ועדת המוסר והמצפון של תפוז?
אז כן - "שלל שאלות ותשובות שלא קשורות לכלום", וב"כלום" אני מתכוונת לשאלה שנשאלה.

למעלה