בנוט...

Black Cat15

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אנחנו מבטיחות
פחחחחח סתאם. אל דאגה

Charlotte

New member
אז אני באה ../images/Emo3.gif

כאילו שזה היה עוצר אותי?
אותי יהיה הכי קל לזהות

charmingirl

New member
בקטע הזה.. אני כבר לא בטוחה!! ../images/Emo3.gif

לכי תדעי אם לא ינחת עליי מצ"ר עצבני או שאני אהיה רעבה ואת תהיי "במקרה" בסביבה!!

בבית של מישהי זה לא טוב. נקודה.

כשהיינו אצל הדר היה כיף, אבל לא באו הרבה בנות. בעזריאלי זה מרכזי, וכל ההורים של כולן יודעים איפה זה. מקסימום אפשר במקום אחר, אבל שיהיה מוכר, ושיהיה בת"א. חוצמזה אין מצב שההורים שלכן לא ירשו לכן בעזריאלי וכן ירשו לכן אצל מישהי שאתן לא מכירים.....מבינות?? צריך ללמוד מטעויות. עזריאלי לשלטום
אמממממ....מיטל? עדי? אתן יכולות לעשות סקר: "מפגש? איפה? 1.לא 2.כן, אבל אני לא באה. 3.כן, עזריאלי. 4.כן, מקום ציבורי אחר במרכז. 5.כן, בית של מישהי." פליייייייזזזזזז!!!

binba!

New member
בטחבטחבטח!!../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אני צה לראות את כל הבנוט בפורום הזה!! 3 לא הספיקו לי!!!
אז אני בעד בעזריאלי... *רצה לענות לסקר*

NasTy GirL

New member
אהא!../images/Emo108.gif

אוחחחחחחח, כמה זמן שלא כתבתי פה! אוקיי-אמא שלי אמרה לי שלמפגש הבא אני לא באה
אבל אני אשכנע אותה, אל תדאגו!!! [אני מקווה] אני בעד המפגש, דההההההה... ת´אמת? עזריאלי הכי טוב כי כולם מכירים, אבל בבית של אחת הבנות זה כפול סבבה. אבא שלי שאל אותי אחרי המפגש הקודם... "תגידי, למה המפגש לא היה אצלך? רוצה לעשות אותו אצלך פעם הבאה?" אז הנהנתי כמובן, כן... אבל לא נראה לי שזה עדיין בתוקף
טוב, זה בטוח לא בתוקף!
והדרי, מה קרה לך??? איפה את י´קיבינימט??

אממ...

תוהה אם אפשר להקפיץ הודעות שעברו עמוד.....
תתתתתתתתתתתעעעעעעעעעעעענננננננננננננננננווווווווווווו לללללללללללללססססססססססססקקקקקקקקקקקקקקקקקררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!

NoFi ToFi

New member
יש אפשרות ש....

שאולי בבית הנחמדמד שליי...כי ההורים שלי כל שני וחמישי בחו"ל..וזה לא בעיה להעיף.. אבל עזריאלי עוד יותר סבביישן! אני בשמחה יבוא
אוישש..בטח כבר אמרתי אבל שוב אני מנתניה נופי.

אמממ

אני לא בטוחה שאני אבוא כי דבר ראשון איך אני אזהה אתכן ודבר שני אני בת 12 ורובכן הרבה יותר גדולות ויהיה לי מאוד לא נעים לעמוד בצד בזמן שאתן מדברות על הדברי בנות גדולות שלכן...! אז אני אבדוק... יש מישהי בת 12 שמתכוונת לבוא למפגש?

shiri88

New member
לאלאלאלאלאלאלאאאאא!!!

זה לא משנה אם את בת 12 או בת 30 זה מפגש לבנות של הפורוםהבנת של הפורום!!!זה אומר שאת וכול שאר הבנות גם באות...וחוץ מזה אני בטוחה שאת תשתלבי יפה מאוד...אז את באה מתוקית!!! עכשיו תביאי הרבה
ים והמון המון
ים!!! מואאההההההההה
! אה ו... בואו נעשה את המפגש בעזריאלי - זה נראה לי הכי נורמלי...

NasTy GirL

New member
אני בת 12 וחצי...../images/Emo108.gif

ביולי 13 וכן, יש לי כוונות זדוניות לבוא!
הכינו את המקלטים, שקיות הניילון, הפלטפורמות, וערכות ההגנה-אולי אני אבוא! וחוצמזה, מה קשור שחלק גדולות יותר? פעם שעברה היינו אני [12], שירה [13], ענת [13] והדר [16]. אז?! בכל מקרה, אולי ירשו לי אולי לא-תלוי כמה יבואו [כי פעם הבאה ההורים חטפו עליי קריזה שהיינו רק 3 שיכלו, וכל השאר לא והטרחתי את כל המשפוחה]. וזייהו!

בנוטטטט? ../images/Emo6.gif שולט! ../images/Emo47.gif [../images/Emo104.gif]

*עודף אייקונים בכותרת בפעם ה148214781 בתוספת פרסומת לICQ* אז ככה....קודמ כללללללללל עוד שעה אני בעזריאלי ללהההההה ננה בנננווותתתתתתת
חחחח חוצמזה אם זה בחופש הגדול, בתאריך שמתאים לכולן ובעזריאלי אני באה 1,000,000,000 אחוז, נכון שכולן בוכות?
אני מביאה חברה, אני מודיעה לכן מראש..אינמצב שירשו לי לבוא לבד!
ואני מוכנה להביא ת´

אבל כדאי שזה יהיה ביום שישי

כדי שיוכלו להסיע אותי ! ותודה על הנשיקות והחיבוקים !!!! חולה על כולכן ! ולמה את לא מדברת איתי ענת?

אבל יעלית שומרת שבת...

ובחופש הגדולללללללל.......ההורים שלך יימצאו איך להסיע אותך בובית, איפה את גרה אגב

NasTy GirL

New member
אה...../images/Emo108.gif

תהיה לי בעייה רצינית להגיע אם זה יהיה ביום כלשהו שהוא לא ד´-וסביר יהיה להניח שאני לא אוכל. אני יודעת, אני תוקעת את כולן-אבל בבקשה תנסו לסגור שזה יהיה ביום ד´-כי רק אז אני אוכל לארגן הסעה בשבילי, בלי להטריח את כל המשפוחה... גם ככה לא בטוח יהיה שירשו לי אם זה ייגרום יותר מדי בעיות..

למעלה