עכשיו הוא ניק כמעט בלי ראש, מהארי פוטר, בגלל הפייצע בצוואררר והוא היה בתוך ה.............. בליב איט אור נוט, הוא היה בתוך ה................. ..................... ........................... ארגז מצעים מתחת למיטה שלי!!!!!!!!!!!!!!!
פושייייייייי!!!!!!!! ותדה על מה שאמרתן, אבל זה לא שינה את מיי אופיניון! ויו טו-שתי כוסיוווווווווווותתתתתתתתתתת!!!!!!! ת-ס-ת-מ-ווווווווווו!!!!!!!
קשה לי להגיע, בגלל שאני גרה ממש רחוק {שעתיים+}, ושאלתי את אבא שלי מתי יהיה לו יותר נוח, בבוקר או בערב {סביבות 6-7}, אז הוא אמר שבבוקר.. מתי תכננתן לעשות את זה ? ובחופש הגדול, אני מקווה!!
איזה חתול חמוד!!!! מה הוא חיפש שם בדיוק? ומזל טוב על השם החדש! |מזל טוב| וענת! סתמי!!!!! יא יפיופית!(המצאתי מילה!) אז באמת תשתקי! ואני? סתם מכוערת! בלעעעעע (ואורנית... אל תגיבי! אני כבר מתארת לעצמי את התגובה שלך)
הינה זה מתחיל ....... יופי עכשיו כל אחת תרשום כמה שהיא דומה לדובי גל ........................... נווווו באמתתת בנות! כאילו שזה מזיז לי את השד השמאלי איך שאתן ניראות ..... יפות, לא יפות ... ממש יעזור לי .... אפשר לחשוב שאני הולכת להתחיל איתכן או משו ... אזזזזז יאללללללללההההההה!
ונגיד שאתן באמת מכוערות........ ????so ....... מה קרה למכוערות אין כבר זכות קיום?! .... אז מה אתן מתרגשות ....
הי מה קורה כפרה ? מצטערת על הקלטת ראית איזה מכוערת בטרוף זאתי שהייתה פעם נכה ( לא זוכרת איך קוראים לה ועד שאני אזכר זה עולה לי כסף) יאאללללה אני הולכת להתכונן על הפרבולות
אני לא ממש יפה. לא, בעצם בכלל לא. אבל מה אכפת לי? מי שלא יתקרב אלי בגלל איך שאני נראית, יכול לקפוץ לי... הבעיה היא, שאני בת 12, וכולכן גדולות... זה לא יהיה הכי נעים!