בנוט...

binba!

New member
חחחחחחחח הדרוש ../images/Emo6.gif

קרעת אותי!!! אבל.....אני לא...... וחוצמזה, את לא יכולה לשים פה אף הוכחה!
ו..החתול(ניקולס\ניק\ניקוס\יוחנן ניקולס ה-|||) חי באושר ובעושר!
ד"א,ענתי, הוא חזר? מאתמול, שאמרת שאת לא מוצאת אותו?

את כן!!כ-ן כ-ן כ-ן כ-ן כ-ן כ-ן כ-ן!

אני יכולה אם אני אהיה אצל אח שלי והסורק יעבוד! חהחהחהחה.. לאן החתול הלך? למה הוא נעלם? ואיך הוא כבר החליף שם? לא קראו לו שול?

הוא החלף שם......

עכשיו הוא ניק כמעט בלי ראש, מהארי פוטר, בגלל הפייצע בצוואררר והוא היה בתוך ה.............. בליב איט אור נוט, הוא היה בתוך ה................. ..................... ........................... ארגז מצעים מתחת למיטה שלי!!!!!!!!!!!!!!!
פושייייייייי!!!!!!!! ותדה על מה שאמרתן, אבל זה לא שינה את מיי אופיניון! ויו טו-שתי כוסיוווווווווווותתתתתתתתתתת!!!!!!! ת-ס-ת-מ-ווווווווווו!!!!!!!

Rotem Lisa

New member
לא נעים לי, אבל.. ../images/Emo107.gif

קשה לי להגיע, בגלל שאני גרה ממש רחוק {שעתיים+}, ושאלתי את אבא שלי מתי יהיה לו יותר נוח, בבוקר או בערב {סביבות 6-7}, אז הוא אמר שבבוקר.. מתי תכננתן לעשות את זה ? ובחופש הגדול, אני מקווה!!

חחחחחחחח../images/Emo54.gif (מילקי חזרה)

איזה חתול חמוד!!!! מה הוא חיפש שם בדיוק? ומזל טוב על השם החדש! |מזל טוב| וענת! סתמי!!!!! יא יפיופית!(המצאתי מילה!) אז באמת תשתקי! ואני? סתם מכוערת! בלעעעעע (ואורנית... אל תגיבי! :p אני כבר מתארת לעצמי את התגובה שלך)

charmingirl

New member
זה בסדר.. אני מכוערת בטירוף!

הפרצוף שלי בעעעעע ומי שרוצה תמונה יש... רק שתבקש.. אני מעדיפה שלא לפרסם בפורום...

עדי! תסתמי גם את!

אם זכור לי נכון יש תמונה שלך באחד מהעיתונים של מעריב לנוער.. ואת לא בדיוק מכוערת שם! אז שקט!!!!!

טוב בואו נגיד דבר כזה...

כולנו שוות בערכנו וביופינו גם אז דבר זה לא נראה לעיננו אוי מאיפה הפלצתי את זה... טוב עזבו אבל אני אוהבת אתכן אם אתן מכוערת או יפות... :) :) זהו !

$ מעיין $

New member
פאקקקק!

הינה זה מתחיל ....... יופי עכשיו כל אחת תרשום כמה שהיא דומה לדובי גל ........................... נווווו באמתתת בנות! כאילו שזה מזיז לי את השד השמאלי איך שאתן ניראות ..... יפות, לא יפות ... ממש יעזור לי .... אפשר לחשוב שאני הולכת להתחיל איתכן או משו ... אזזזזז יאללללללללההההההה!
ונגיד שאתן באמת מכוערות........ ????so ....... מה קרה למכוערות אין כבר זכות קיום?! .... אז מה אתן מתרגשות ....

מעייינננייייייייייייייייייי ../images/Emo24.gif

הי מה קורה כפרה ? מצטערת על הקלטת ראית איזה מכוערת בטרוף זאתי שהייתה פעם נכה ( לא זוכרת איך קוראים לה ועד שאני אזכר זה עולה לי כסף) יאאללללה אני הולכת להתכונן על הפרבולות

N i c k i

New member
לא יכולה לשתוק יותר

אני לא ממש יפה. לא, בעצם בכלל לא. אבל מה אכפת לי? מי שלא יתקרב אלי בגלל איך שאני נראית, יכול לקפוץ לי... הבעיה היא, שאני בת 12, וכולכן גדולות... זה לא יהיה הכי נעים!

$ מעיין $

New member
דנהההההההההההההההה ../images/Emo13.gif

מי יביא לי
? (פחחח...) לא נורא על הקלטת, חפיף קורה ....
ואת מתכוונת למאיה? (קוראים לה במציאות דניאלה ... מזכיר לך משו?... סנדוויץ... אהם...
) בכל אופן ... הייייתתתתתתתת רוצההההה!! היא יפהההההההה! מה קרה לך?
רציני, היא ממש ניראת טובבבבבבבבבבב!

עתליה

גם אני חשבתי כמוך אבל הרגיעו אותי.. אני בטוחה שאני אסתדר עם "הגדולות" ואם לא יש לי אותך ואת רותם... (נכון?) זהוו לדעתי את צריכה לבוא .............

למעלה