בנוט...

Rotem Lisa

New member
אה...../images/Emo107.gif

לירילללייייייייי!!! אוקיי, תקשיבו, אבא מסכים {*קופצת* היום זה היום שלי
}, רק.. איפה זה יהיה
אני מתחננת, לא כ"כ רחוק
מה לעשות שאני גרה בצפון ?! אני כ"כ צהה לראות אתכןןן
ואני לא רוצה להרוס- אני רוצה לבוא.

בננות

ההורים שלי רוצים להכנס לפורום הזה לראות שאתן באמת נחמדות ולא מנסות לגרום לי לעשות דברים מוזרים ! אז אכפת לכם... לדבר עם נושאים נחמדים כאלה ולא על אתן יודעות... בתקווה שיתנו לי לבוא לעזריאלי *אלולה*

התלבלבתי

ההורים שלי לא רוצים לחדור למחשב ולשיחות האישיות שלי! הם רק יסיעו אותי למפגש ויראו מי אתן לפני שהם ישאירו אותי שם..!

¥EleVatioN¥

New member
מפגש זה באמת דבר שולט ../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

בלע רק חבל שלא ירשו לי לבוא
ועוד בת"א? בלע אין סיכוי בשבילי
אז אתן תסתדרו בלעדיי נכון?

פי3פו3ית

New member
אננס (ענת-עננת-אננס) שילי../images/Emo70.gif

א ת פ ו ש ע ת ח ו צ פ נ י ת שכזו, עכשיו כולם בפורום ישנאו .. אותך אננס אמרה שכדאי לי לבוא.. המציאה כל מני דברים לבלבל את ההורים שלי........ מוייתק שלי!! דיברתי עם עננת ב
היה הכי נפלא שבעולםםםםםםםםם (..כזה..כזה..)
אני מתחננת ממך ששוב נדבר ! כזה.. אנחנו שנינו מתביישות לאללה בטוחות שהשיחה לא תרד מ"אאאא" אבל בסוף כל אחד מצא סיפורררררר....
ונדיה בונבונה
את "סתום פיך - פרא אדם..
" (המורה לחשבון..[לא שלנו..]) אף אחת! אבל אף אחת לא תיקח ממני את המקצוע !!! "
ק ט נ ט נ ת ה פ i ר i ם
"
אינ בת 11.. בכיתה ה´.. פסיק נקודה פרק פרשה חדשה!!! תודה.. פוו.. *לוקחת נשימה עמוקה* חייבת לזוז.......
שלי

אם אני לא אהיה הכי קטנה במפגש ...

א-נ-י- ב-א-ה-! אבל אמא שלי תבוא לחמש דקות לראות אתכן לא אכפת לכן נכון? עכשיו אני מתחילת להרגיש שייכה לפורום הזה ...! ואני לא הילדה הכי קטנה בגן

well.... [../images/Emo104.gif]

שייכה לפורומ הזה? חחח חמודה
חח איזה מאמא....בכל אופן....אני מתהההה כבר למפגש הזה, חסר למי שלא באה!

אמממ ... יאיי.. איך..

בא לי לבוא... אבל אני חדשה בפורום ולא מכירה אף אחד ... אז.. בלעע..
... שרון

binba!

New member
שרונוש!!!../images/Emo24.gif

זאת אתתתתתת??
את מכירה אותי! ואת מוזמנת!! חוצמזה, בלי קשר,את תכירי..יש עוד זמן...

../images/Emo141.gif../images/Emo41.gifכ-ו-ל-ן ל-כ-א-ן../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif

מצטערת שכל ההודעה מודגשת, אבל זה חשוב!!: אם ההורים שלכן לא מרשים לכן להיפגש עם בנות זרות, תנו להם שיבואו לשתיים שלוש דקות ראשונות רק כדי לראות עם מי אתן נפגשות, ואז שילכו להסתובב בת"א או משהו.... אני לא רוצה לראות מישהי אחת שלא באה כי לא מסכימים שהיא תיפגש לבד עם בנות מהאינטרנט!! ועכשיו בקשר לגילאים!! גם אם אתן קטנות זה ל-א משנה!! אני מבטיחה שהגדולות ייתיחסו לקטנות באופן שווה, וחוצמזה שיש הרבה קטנות וגם הרבה גדולות!! יש מלא בגילאי 11-12, ואולי אפילו 10, וגם הרבה בגילאי 13-16 וכו´, וההפרשי גיל ב-א-מ-ת לא משנים!! אז אני רוצה לראות מישהי שלא באה משתי הסיבות שלמעלה!! כולכן באות!! ברור??????????

בסדר

ההורים שלי יבואו לשתיים-שלוש דקות לראות אתכן
אה ואני לא יפה במיוחד אז אל תבהלו ואל תצחקו עליי....

זה בסיידר!!

כמה בנות יכולות להבטיח לך שגם אני לא שיא היופי
ו............................ בלעעע....רציתי להגיט משו....... ^#^@%!@#%@!!!!!!! עני לו זוחרט!!

ענתי.. תסתמי!

את יפייפייה! ואל תתווכחי!!!!!!!!! (שירה לא תשקר... אז לירי: תיזהרי לשקר! חיחיחי היא באמת יפה!) אגב יש הוכחות.... ראיות או איך שלא תקראו לזה... אבל עדיין.. הראיות לא מוכנות.. לא פתחנו תיק במשטרה נגד ענתי אז אין.....(עזבו.. לא ניסיתי להצחיק.. אבל עדיין זה בצחוק... אל תפגעי ענת) בלעעעעעעעע אין פואנטה! תחיו!

נ.ב: גם אני לא מלכת הנילוס

וגם לא מלכת הלילה וגם לא מלכת העולם והכי חשוב.. אני לא מיס עולם! בקיצור... גם אני לא בדיוק יפייפית החודש... אז תבואו וזהו! לא מעניין אותי מכוערות שמנות רזות גבוהות נמוכות! אתן באות! אם אני באה(וזה נס-ואני גם מכוערת) אז גם אתן יכולות לבוא! ואני מבקשת! בלי פצצות במעיל!חחחחחחחחח

binba!

New member
אוייש אנט!!!

שתקקקקי!! את יפיופהההה! במיוחד עם התספורת החדשה!
והדר- גם לך לא חסר!!!שתקי!!!!! אם יש מישהי שהיא לא בדיוק יופי מתפרץ, זו אני.אז שתקו כולכן!!!

שירה!!!!!!כנסי לתוכן ההודעה

רדי קצת עוד קצת זה לא היום שלכן אני אמשיך לטרטר אותכן אז תתכוננו לא נורא אני יודעת שאני חסרת פואנטה ואת שירה תמשיכי לרדת עוד קצת (יעלית לא לקנא!) טוב זה מגיע עוד שנייה חצי שנייה שניונת טוב... מה שרציתי להגיד זה: שירההההההההההההההההההההה יא יפיופהההההההההה!!!!!!!!!!!!!! ויש לי הוכחות!!!!!! את לא יכולה להכחיש! אז די! אגב: ענתי... מה עם החתול?

למעלה