מיכל וזהו2
New member
בנות, אתן נמצאות באהבה הלא נכונה!!!
אז ככה - בשבוע הזה שהייתי בחו"ל , קיבלתי פרספקטיבה חדשה לגמריי
בריאן , הבחור שפגשתי , התנהג איתי הכי מדהים שבעולם הוא אהב כל דבר באישיות שלי הייתי לידו מי שאני באמת, הוא אשכרה בכה כשהיינו צריכים להפרד כשהייתי איתו הרגשתי הכי מאושרת בעולם , ולא , זה לא בגלל העוגיות שאכלנו או התפאורה המדהימה של אמסטרדם שהיתה סביבנו
. לא חשבתי בכלל על המניאק שלי כל השבוע כשהגעתי לארץ, וחזרתי לבית ולמקומות שהזכירו לי את המניאק שלי , נזכרתי בו , אבל קצת. החלטתי עם עצמי שאני לא פותחת יותר את האובססיה הזו. די , נמאס לי , היה לי מספיק מזה. זו לא אהבה אמיתית. אהבה לא אמורה לגרום לנו לסבול אהבה לא אמורה להביא אותנו למקומות כאלה חשוכים של בכי וסבל וכאב ודמעות ורוע אתן לא באהבה הנכונה האהבה אמורה לגרום לכן להרגיש טוב עם עצמכן הכי טוב שבעולם לא מושפלות, לא אובססיביות, אתן אמורות לקבל בחזרה אהבה המניאק שלי , בכלל לא בליגה שלי, הוא לא ראוי לבחורה כמוני. המניאק שלכן גם לא. הוא לא שווה את כל המחשבות עליו וכל הכמיהות אליו, די ! צאו מזה! תפסיקו לחכות לו ולרצות אותו כל כך!!!! אתן סתם מבזבזות את החיים שלכן ואת האנרגיות שלכן על איזה חלום מופרך . תתעוררו למציאות תפסיקו לחכות - הוא לא שווה את זה. צאו וחפשו את המישהו הזה שיאהב אתכן מכל הלב , שירצה רק לעשות אתכן מאושרות. שיעריץ כל ביבס שייצא לכן מהפה אתן שוות את זה! אל תתנו לאפאחד לגרום לכן להרגיש רע. תשאירו בצד את כל הדרמתיות של "התאהבתי, זו האהבה של החיים שלי " זה לא הולך ככה. תמצאו את המישהו הזה שיהיה החבר הכי טוב שלכן, שיילך איתכן באש ובמיים. מוגש כשירות לציבור
מיכל
אז ככה - בשבוע הזה שהייתי בחו"ל , קיבלתי פרספקטיבה חדשה לגמריי