בנות, אתן נמצאות באהבה הלא נכונה!!!

בנות, אתן נמצאות באהבה הלא נכונה!!!

אז ככה - בשבוע הזה שהייתי בחו"ל , קיבלתי פרספקטיבה חדשה לגמריי
בריאן , הבחור שפגשתי , התנהג איתי הכי מדהים שבעולם הוא אהב כל דבר באישיות שלי הייתי לידו מי שאני באמת, הוא אשכרה בכה כשהיינו צריכים להפרד כשהייתי איתו הרגשתי הכי מאושרת בעולם , ולא , זה לא בגלל העוגיות שאכלנו או התפאורה המדהימה של אמסטרדם שהיתה סביבנו
. לא חשבתי בכלל על המניאק שלי כל השבוע כשהגעתי לארץ, וחזרתי לבית ולמקומות שהזכירו לי את המניאק שלי , נזכרתי בו , אבל קצת. החלטתי עם עצמי שאני לא פותחת יותר את האובססיה הזו. די , נמאס לי , היה לי מספיק מזה. זו לא אהבה אמיתית. אהבה לא אמורה לגרום לנו לסבול אהבה לא אמורה להביא אותנו למקומות כאלה חשוכים של בכי וסבל וכאב ודמעות ורוע אתן לא באהבה הנכונה האהבה אמורה לגרום לכן להרגיש טוב עם עצמכן הכי טוב שבעולם לא מושפלות, לא אובססיביות, אתן אמורות לקבל בחזרה אהבה המניאק שלי , בכלל לא בליגה שלי, הוא לא ראוי לבחורה כמוני. המניאק שלכן גם לא. הוא לא שווה את כל המחשבות עליו וכל הכמיהות אליו, די ! צאו מזה! תפסיקו לחכות לו ולרצות אותו כל כך!!!! אתן סתם מבזבזות את החיים שלכן ואת האנרגיות שלכן על איזה חלום מופרך . תתעוררו למציאות תפסיקו לחכות - הוא לא שווה את זה. צאו וחפשו את המישהו הזה שיאהב אתכן מכל הלב , שירצה רק לעשות אתכן מאושרות. שיעריץ כל ביבס שייצא לכן מהפה אתן שוות את זה! אל תתנו לאפאחד לגרום לכן להרגיש רע. תשאירו בצד את כל הדרמתיות של "התאהבתי, זו האהבה של החיים שלי " זה לא הולך ככה. תמצאו את המישהו הזה שיהיה החבר הכי טוב שלכן, שיילך איתכן באש ובמיים. מוגש כשירות לציבור
מיכל

spooni

New member
אל פחד .....גם אני לא ../images/Emo13.gif

הייתי מתבטאת קצת בגסות אבל אני מפחדת שאיזה גבר יפרוץ את החומות ויתפלא על המילים הגסות שנשים מעיזות לכתוב

חחחח, אל תאיימי על יונה ביין

"המחמאה" האחרונה שקיבלתי מהמניאק היתה שיש לי פה מלוכלך
אז אמרתי לו שיש לי פה מלוכלך בגלל כל הדברים שאני מכניסה לתוכו
האמת יש לי לפעמים פה מלוכלך אבל רק בקטע של הצחוקים ואני גאה בזה , ואם יש לו בעיה עם זה הוא יכול לחפש את החברים שלו , רק שאיתו , היה לי פה אקסטרא מלוכלך כי הוא היה מצליח ממש ממש לעצבן אותי

spooni

New member
ועכשיו אני מאיימת ...

יש מצב שאני עולה לירושלים בערב ...

spooni

New member
ברוכה הבאה שלגיה חדשה או ש...

את משלנו עם כינוי אחר ?

לא, וזה ממש לא הקטע

הקטע הוא שבריאן כיבד אותי בתור בנאדם! אם היינו יכולים לפתח קשר אני בטוחה שהוא היה קודם כל החבר הכי טוב שלי ורק אחר כך האהוב שלי, וזו הקרקע הכי טובה לצמיחת אהבה אהבה זה משהו שקשה למצוא וקשה להגיד מה זה כן, אבל אחריי שראיתי מה זה כן, אני יודעת גם שמה שהיה לי , זה "לא" וגם מה שאני רואה כאן - כל הסיפורים של הבנות כאן , כולן, זה "לא" ממש "לא" ואני אומרת את זה לטובתכן לטובת כולם - לצאת מזה , פשוט לחתוך , הכי מהר. לסגור את זה. לפני שטסתי היו לי מלא זיחות והתכתביויות עם המניאק, פתחתי הכל הכל הכל. כתבתי לו הכל ועל כל מכתב שכתבתי , אולי השפלתי את עצמי אבל גם הרגשתישאני לאט לאט משתחררת מזה , והחלטתי שאניל אנותנת לו להתגנב יותר למחשבות שלי. צריך להשאיר את העבר בעבר לא לחיות ב"מה היה קורה אילו" ו"איזה כיף יכל לי להיות איתו" כי עובדה שהוא רק מאלל אותי ולא נותן לי רגעים של אושר. החיים האלה קצרים מידי מכדי לסבול בהם במיוחד כשזה בגלל מישהו אחר. צאו מהחלום שלכן ותניחו כבר לעבר!!!

Betterfly

New member
אני שמחה בשבילך... ../images/Emo13.gif

אני רק מקווה שלא פיתחת איזה פנטזיה סביב הבחור הזה, כי חלק מהמחלה שלנו זה או שהבחור מניאק סוף הדרך או שהבחור הוא אל עלי אדמות, וזה עוד לפני שמכירים אותו (אחרי זה גם גרוע...).

זהו שאני לא מאוהבת

זה מה שכל כך כיף בזה. פגשתי בנאדם מקסים היה לנו חיבור מטורף. נהנו מאוד להיות ביחד וזהו
בלי התעללויות בלי עצבים בלי כאב

שילגיה10

New member
מיכל יקרה

אני עוקבת אחרי ההודעות שלך ושל האחרות ולפעמים פשוט בא לי לנער אותך. מצטערת,אבל שבוע של כיף בחו"ל זה עדיין לא להכיר את הבן אדם. את כל כך פגועה מה"מניאק" שלך שאת נאחזת בכל ליטוף שרק מתקרב. עם כל הכבוד,יש לי הרגשה שהתייר שלך בא לכייף לו בחו"ל ואם הוא "יקבל" קצת בדרך מה טוב. מקווה שלא תיפגעי ממה שאני רושמת,זה לטובתך.

טוב , שילגיה

זה ממש לא נכון... את לא היית שם.. ולא ראית מה היה היינו אני והוא ועוד חברה שלי ועשינו ממש חיים משוגעים ביחד ולא , אני לא מאוהבת בו ואין לי שום פנטזיה עליו הוא אמר לי שהוא ממש ממש מחבב אותי והוא אמר לי שאם היינו נפגשים בנסיבות אחרות אז גם היינו יוצאים. וגם חברה שלי אמרה לי שרואים עליו שהוא ממש אוהב אותי
ולא היה ביננו הרבה קטעים מיניים. אולי רק פעמיים! מתוך שבוע שלם! כל השבוע רק היינו יחד במסעדות וישבנו על גדות אגם קטן שמצאנו או על איזו תעלה ודיברנו וצחקנו... וזהו שתתפלאי אבל הסיפור עם המניאק נסגר. בכל מקרה , אני לא צריכה להתנצל בפנייך או לנסות להסביר , אץ לא היית שם ואת לא יודעת וחבל מאוד שאת חושבת שחוץ מלהיות במצב של "שאת נאחזת בכל ליטוף שרק מתקרב" אין שוב מצב אחר שאישה יכולה להיות בו , כמו שהמצב שאני *באמת* נמצאת בו עכשיו, שנפקחו לי העיניים ואני מאוד מאחלת לכל אחת מהבנות כאן שזה יקרה להן גם

שילגיה10

New member
את לא חייבת לי הסברים חמודה

אני מסיקה לבד מהכתוב. כנראה שלא הבנת נכון את הכוונה שלי ואת פשוט מנסה לירוק בחזרה. "פעמיים מתוך שבוע שלם"-עכשיו יש לו מה לספר בבית. יכול בהחלט להיות שמצאת חן בעיניו, אני לא אומרת שלא, אבל מפה לאהבה הדרך ארוכה. הסיפור עם המניאק נסגר לבינתיים אולי, כי יש לך משהו אחר בראש. אבל מה יקרה כששום דבר לא יתפתח עם הבחור החדש? הרי אתם רחוקים אחד מהשניה, וקשר כזה הוא לא ממש בר ביצוע. מעניין שהצלחת להתנתק מהמניאק ולהתאהב באחר בתוך כמה ימים... לפי דעתי את פשוט מאוהבת באהבה.

למעלה