בנות, אתן נמצאות באהבה הלא נכונה!!!

spooni

New member
כשמישהו פוגע בעצמו זה מסוכן.

ואם יש מישהו שמוכן לפגוע בעצמו בשביל אהבה למישהו אחר, או בגלל אכזבה. הוא זקוק לטיפול. טיפול דחוף אפילו. אני עד לפני שבועיים הייתי המצב קשה ...לא מסוכן כי אני לא מוכנה לפגוע בעצמי אבל כן היו התקפי חרדה ופסימיות ומחשבות על למה אני חיה בכלל...והיה ברור לי שאני זקוקה לא לכדורי הרגעה או כדורים משפרי מצב רוח כפי שהציעו לי לקחת , כי הם לא פותרים כלום לדעתי.. אלא לטיפול. וזה מה שעשיתי. ואני מודה בכל יום על כך שאני התוודעתי לביואנרגיה. במקרה של מיכל ..אני חושבת ואני מקווה שאני לא טועה שיש הקצנה בהתייחסות לחוויה הנעימה שלה. לא נראה לי שהיא תפגע העצמה בגלל שמשהו לא יקרה עם הזר מארה"ב.

אתן לא שפויות!!!!../images/Emo6.gif

כולה כתבתי שפגשתי בחור מקסים והיה לי כיף איתו מפה ועד שאברח איתו לח"ול ואתחתן איתו ........... ממש הגזמתן!!!

Betterfly

New member
נשמה, היה לך כל כך הרבה סאב טקסט

שהעיניים כאבו מלקרוא. אנחנו קוראות אותך לא מההודעה הזו לראשונה אלא הרבה אחורה ואני פשוט הייתי קצת מודאגת כי את נעה מקיצוניות לקיצוניות. אם היית רושמת- פגשתי בחור מקסים וכו' וכו'- היינו אומרת- סבבה. אבל הוספת דברים שגורמים לחשוב- האם הבחורה חיה בסרט של אהבה? חשים דרך ההודעה שאת התמלאת באנרגיות מטורפות בגלל איזה שבוע עם בחורון בחופשה. יותר גרוע מכך, לדעתי זה בדרך להוביל לעוד אכזבה.

טוב בסדר כתבתי קצת ב"היי"

כי היה לי ממש כיף, תודה על דאגה
אבל לא כתבתי שאני הולכת להתאבד בגללו או משהו כזה ,
לא צריך להסחף.

Betterfly

New member
אני שמחה

חזרתי לקרוא את הודעתך- ההתרגשות שלך מהרפתקאה נעימה זה מובן לחלוטין ובסדר גמור. רק תזכרי שמדובר ברומן של קיץ. תזכרי שההיי הזה סופו להיגמר ושאנחנו מקוות שתחליף אותו שגרה טובה ולא נפילה דרמטית.

spooni

New member
לי זה נראה כמו זריקת מרץ ועידוד...

אני לא ראיתי את מיכל מטיפה לי בסיפור שלה. ראיתי אותה מספרת לי על איך גבר צריך לדעת להתנהג לאישה להבדיל מהמניאק שלה ואיך הוא העיר אותה והאיר אותה. כן ראיתי אשליה וחוויה שאני לא רואה בזה שום רע. כן צריך לשים דברים בפרופורציות אחרי שחוזרים לארץ מחוויה כזו. לגבי מיכל ..אם זה תסבוך ריגשי או לא ...לא יודעת ...נראה מה יהיה בהמשך ... כרגע כולנו מסיקות מסקנות. אני יודעת לאמר לגבי עצמי במקרה כזה אבל לא לגבי אף אחת מכן.

שילגיה10

New member
בואי נפגש פה עוד חודש-חודשיים

ונראה איפה הבחורה עומדת. אני מוכנה להתערב איתך שהיא שוב תבכה על כמה הגברים מניאקים (שזה נכון בפני עצמו...) ובמקום לקחת את עצמה בידיים ולהחליט שהיא לא נופלת יותר בפח הזה היא תאשים את הבא בתור.

שילגיה10

New member
אם את לא רוצה לשמוע

אז אל תשתפי בכלל. הרי מה את מחפשת פה אם לא תמיכה? ותמיכה היא לא תמיד חיבוק ו"זה יעבור". תמיכה זה גם להגיד את מה שלא רוצים לשמוע ולנסות לעורר. (הערה לגבי הטיסה הייתה ברוח טובה אבל אני מצטערת אם פגעה)

spooni

New member
היא לא התלוננה על כלום !!

היא לא עצובה וקרו לה דברים טובים ... למה לא לפרגן על דברים טובים ? זה מזכיר לי מישהו בעבודה שלי שתמיד שאני מספרת משהו טוב הוא חייב למצוא את הרע שבסיםור ולהטיל ספקות! בנות .... תפסיקו להיות ממורמרות כל כך ...תחיו ..תחייכו...

Betterfly

New member
עכשיו אנחנו ממורמרות...

חבל שאנחנו בחורות בהחלמה שהדרך בה ארוכה וקשה, אני אשתדל לחייך במעלה ההר.

spooni

New member
את לא מרגישה שההתעסקות יתר על

המידה באובססיה גורמת לך להיות ממורמרת ? אני הרגשתי כך כשהתעסקתי בזה לדעית יתר על המידה. כפי שכתבתי באחת ההודעות למה לא לזרום וליזום ולשנות ולחיות ולחוות ..חיים חדשים ..דברים חדשים ..רענון.

Betterfly

New member
הלוואי והייתי מתעסקת קצת יותר

בהחלמה שלי, זה היה מקדם אותי בעשרה צעדים ולא בשניים. אבל הדיבור שלנו נגוע, ספוני, ואת זה חייבים להבין ולקבל. ואני עכשיו לא מצפה מגבר לקבל אותי דף חלק- הוא יקבל אותי איך שאני עם הבעיות שלי ויצטרך להתמודד עם מה שעולה מכך שזו אני על הטוב והרע שבי. לזרום לזרום- אני איבדתי את הזרימה באופן כללי. למרות שאני מדברת על לצאת מהתקיעות זה ממש לא בקטע של לזרום בשאנטי אלא לעבוד על עצמך עבודה יומיומית ואינטנסיבית שכוללת המון נפילות כפי שאני כבר יודעת. אז אני לא חייבת להצטער פה שאני לא זורמת, זה לגיטימי ולדעתי זה חלק מהמחלה.

spooni

New member
אני הייתי במצב של חוסר זרימה ...

ואני מאחלת לך ... שהחיוך לא ימוש מפניך .. ותזרמי באושר בקרוב מאד... ובהצלחה בטיפול.

ספוני

את מוכנה לפתוח איתנו בבקשה את ה"ממורמרות" הזה? אני מאמינה שאת מודעת היטב למטען של הביטוי הזה....

למעלה