בנות, אתן נמצאות באהבה הלא נכונה!!!

שילגיה10

New member
אתן חיות באשליות

מישהי בוכה במשך חודשים כמה היא מאוהבת במישהו שלא זורק לה זין, שמתעלל בה, וכשהיא נוסעת לשבוע כדי להתאוורר ממנו וחוזרת מאוהבת באיזה תייר שהיא פגשה בחו"ל (שמין הסתם חיפש סתם מין) אתם מפרגנות לה כמה זה טוב בשבילה. זה לא נראה לכן לא בריא? לא נראה לכן שהבחורה זקוקה לניעור רציני? אתן פשוט חיות באשליות בנות...

Betterfly

New member
כמו שרשמתי

הבעיה של התמכרות לאהבה זה לנוע בין בוז וביטול להאדרה והערצה. אני גם חושבת שבמקומות האלו חייבים ניעור- מדובר ברומן קיץ בחופשה, אולי בחור מתוק ומקסים אבל עם כל הכבוד... כמו שאמרו כאן, בחופשה כמו בחופשה. לא צריך להתרומם על גל של אהבה ואנרגייה אינסופיים רק בגלל שמישהו היה נחמד אלינו. זו בעיה שחוזרת המון וחייבים לטפל בה. אני גם מרגישה לפעמים- וואו, הוא היה כל כך נחמד, אולי אני צריכה לנשק לו את הרגליים?... (בהקצנה כמובן). אהבה זה קשר שנבנה לאורך זמן, הוא לא אידאלי ומדובר בהמון עבודה של התאמה כי מדובר בשני אנשים שונים בסך הכל ולכל אחד יש את דרכו בחיים. לוקח המון זמן עד שמתקבעים על גל משותף וגם אחרי שנים פתאום מגלים בתאקלים הקטנים ש"אני זה לא אתה" ולכל אחד יש עולם פנימי שלעולם לא יתמזג עם עולמו הפנימי של אדם אחר וטוב שכך. עד הקשר שהיה לי לא ציפיתי להתמזגות כזו טוטאלית של עולמות ושאיפות, הקשר האחרון שיבש לי את הרדאר בציפייה שירגישו ויחשבו כמוני ויידעו בדיוק מה אני צריכה וגם ירצו לתת לי מתי שמתאים לי. זו הבעיה אני חושבת. מאז אני מנסה לרדת מגובה הפנטזיה ולהתאים ציפיות. קשר לעולם יהיה שיתוף והתחלקות בין שני אנשים אבל לא איחוד גורמים שמימיים.

spooni

New member
אנחנו לא חיות באשליות בכלל !

אני רומנטיקנית ...ואני מאמינה שכל קשר הוא בר ביצוע ובתנאי שאוהבים. זה לא מצדיק את ההתמכרות שלנו למישהו זה או אחר או לחיות באשליה טוטאלית. אני גם מכירה מקרים של זוגות רומנטיקנים שאם היית שומעת לא היית חושבת שהם יתחתנו אבל הם כן. אז ... הכל אפשרי בחיים ...את יודעת ? גם אני הכרתי מישהו בחו"ל מתישהו ...היה בנינו קשר חודש ..ואח"כ זה היה ברור שלא יהיה מעבר לידידות כלום והקשר נמוג. זה לא שאני מעודדת את מיכל , צריך לקחת הכל בפרופורציות.

E D G Y

New member
קראי את שלגיה ואת בטרפליי ואולי

תביני את כוונתי...

spooni

New member
קראתי ...אבל רציתי לדעת למה כוונתך?

אני רואה הקצנה לגבי החוויה שמיכל חוותה. כמו שיש הקצנה במשקל שנותנים להתמכרות לאהבה בלי לזלזל בכלום ובאף אחת ולפעמים נדמה לי שמרוב שהכל סובב סביב ההתמכרות לאהבה וחיים סביב זה אז ההתמכרות מקבלת חשיבות יותר ממה שהיא צריכה לקבל.

Betterfly

New member
התשובה לדעתי היא

שאכן, ההתמכרות מילאה את כל חיינו ובאופן טבעי עכשיו זו ההחלמה. אין יום שבו לא בא לי לשכוח מההתמכרות ומההחלמה ואין יום שזה לא חוזר אליי. ואם את חושבת שזה לא חוזר אלייך אז זה בא בהפוכה. רציתי לפתוח פה הודעה חדשה אבל אני ארשום את זה כאן- נראה לי שהתמכרתי לקניות. אני לא עושה עדיין קניות מטורפות, אבל המעבר הזה מדיכי למבט זוהר בעיניים כשנכנסים לחנות בגדים גורם לי לחשוב על כך. ההתמכרות בשליטה בינתיים והכל בסדר (חוץ מהוצאות מיותרות מעט אבל לא משהו היסטרי שאני צריכה למכור בית בשבילו, אולי כמה נעליים ובגדים...
) אבל זה מדהים איך שזה חוזר לנו בדלת האחורית. הקטע של ההתמכרות זה למצוא את הנחמה המיידית במה שמסביבנו- להשתמש בחומר שמעלה אותנו בתוך שניות לרקיע ובלעדיו אנחנו סמרטוטים.

spooni

New member
ללא טיפול ..אין החלמה ..ו..

ואין שחרור וצעידה קדימה.

Betterfly

New member
הזכרתי שאני בטיפול?...

לצערי זה לא קורה ביום ולא ביומיים אפילו...

E D G Y

New member
ספוני, יש לי הרגשה שאת לא ממש

מבינה במה עוסק הפורום הזה ואני קצת עייפתי מלנסות להסביר....

E D G Y

New member
ממש נשמעת כמו מיסיונרית....

ראית את האור.....? מקווה שאת לא חיה בפנטזיה של חופשת קייץ.....

spooni

New member
ולמה לא לחיות בפנטזיה של חופשת קיץ?

כל עוד יודעים לקחת דברים בפרופורציות. למה לא להתלהב ? למה לא לעוף ? בגלל שהנפילה תהיה קשה ? אולי צריך לטפל בנפילה כשהיא תגיע , ויש דרכים.

E D G Y

New member
למה לא לחיות בפנטזיה?

כי כשהיא מתפוצצת זה מאוד כואב ולא מקדם וזה לא נשמע כמו מישהי שלוקחת דברים בפרופורציות. אל לנו לשכוח מהו נושא הפורום וממה עלינו להזהר....

spooni

New member
נושא הפורום.. להפסיק לחוות חוויות ?

להפסיק לחיות ? להפסיק להיות אופטימית ? להפסיק להאמין באהבה ? להפסיק להאמין בהנאות החיים ? להוסיף עוד ועוד חסימות סביבנו ולא לחוות את הדברים בעוצמה ? נושא הפורום הוא להימנע מהתמכרות לאהבה ... כמובן ...ששוב ...כל אישה לגופה , כל אחת ודיעותיה וכל אחת ואיך שהיא מסוגלת להתמודד עם פנטזיות ותוצאות וכאבים. ומה שרשמתי הן דעותי האישיות בלבד
אישית , מאז שהסרתי חסימות רבות מאז שהיכרתי את ... חוויתי את האהבה אליו במלואה וקבלתי גם בחזרה , גם את החלק הקשה איתו חוויתי בצורה הקשה ביותר וללא חסימות. אני שמחה שכך בחרתי לחוות את הדברים , אבחר לחוות אהבה שוב באותה צורה גם בעתיד ולא אפחד. אולי בגלל תופעות המוות הפתאומי הרבות במשפחתי אני יותר חושבת בצורה כזו...חופשית...להנות מהרגע ומהחיים.

שילגיה10

New member
להיות ריאלית

לא להפסיק לחיות ולא להפסיק להאמין באהבה, אבל פשוט להיות ריאליים. אם את יודעת שמשהו פוגע בך-את מתרחקת ממנו ולא חפשת עוד ריגושים שיביאו למפולות ריגשיות. בשביל מה? זה הרי לא טוב ללב... לא אמרתי "אל תחוו ואל תחיו" אבל אל תחיו באשליה. ואשליה בשבילי זה מה שקרה למיכל. היא משלה את עצמה שהנה,היא מצאה את אהוב ליבה,הנה היא מתגברת על המניאק ועכשיו היא מטיפה לכולם על "אהבה מהי?" נו באמת...זה נראה לך כמו "אהבה של קיץ"? לי זה נראה כמו עוד תיסבוך ריגשי.

Betterfly

New member
אני חושבת שזה מסוכן

מהסיבה שזה סימפטום של תנודות רגשיות חזקות ואכן, התמכרות לפנטזיה ולאשלייה. כשרואים סוג של חוסר יציבות זה מדאיג.

Betterfly

New member
עם כל הכבוד

מסוכן זה מסוכן, ויש לי לפחות מספיק נסיון חיים כדי לראות מה אמיתי ומה לא. למרות שאני לא מתיימרת לדעת את כל ההיסטוריה של מישהו ואת מה שעושה או לא עושה לו את זה, אני מכירה את נושא ההתמכרות הרבה יותר משהכרתי לפני שנה ואני מזהה תסמינים וזה בכלל לא דבר קשה לעשות. כשמישהו פוגע בעצמו זה מסוכן תמיד.

למעלה