איך לעשות כסף בקלות !!!
תקדישו 5 דקות לקריאה – לא תצטערו לפני כחודש גלשתי באינטרנט ובאחד הפורומים נתקלתי בניסוח הזה : להרוויח המון כסף !ללא התחייבות ! "מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא בדיוק כמוכם עכשיו, במהלך אחד משיטוטי ברשת, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנחנו יכולים להרוויח כסף, בתוך שבועות קצרים, עם השקעה בסיסית של רק 30 ¤ (אני כבר אסביר לכם...). המחשבה שלי הייתה שזוהי הונאה, אמרתי לעצמי, "כן בטח..." הייתי סקפטי, אבל כמו רובנו גם הייתי סקרן והמשכתי לקרוא. צעד ראשון קחו 6 מטבעות של 5 שקל ותכניסו כל מטבע בתוך כל דף ככה כדי שהכסף לא יראה דרך המעטפה. עכשיו קחו 6 מעטפות והכניסו כל מטבע במעטפה. צריכות להיות מונחות לפניכם 6 מעטפות סגורות שבכל אחת מטבע של 5 שקל. עכשיו שלחו את 6 המעטפות לכתובות הבאות: 1 אסתר כהן, דון יוסף הנשיא 11, ירושלים, מיקוד 94666 2 חן בן יוסף, נס ציונה 2, פתח תקווה, מיקוד 49628 3 מילכה כהן, דון יוסף הנשיא 11, ירושלים, מיקוד 94666 4 נועם הדרי , מושב ציפורי , מיקוד 17910 5 אירית פינק, ת.ד. 219, קרית גת, מיקוד 82101 6. אודליה אשרוב, גוטמן 4, פתח תקוה 49341 אלו הן 6 השמות והכתובות אליהן אתם צריכים לשלוח את המעטפות – אחת לכל שם! צעד שני את המאמר הזה, שאתם קוראים כעת, יש לשלוח בשינוי אחד בלבד – הוציאו את השם הראשון מהרשימה ( את השם העליון שהוא שם מספר 1 ) הזיזו את שאר השמות אחד למעלה (כך שמי שהיה מספר 6 יהי מספר 5, מי שהיה מספר 5 יהי מספר 4 וכן הלאה) והוסיפו את שמכם כמספר 6 ברשימה. נקודה חשובה היא גם לא להוציא את מספר 6 בגלל שאין לכם כוח להעביר הכול למעלה בגלל שהא עבד קשה כדי להפיץ את כל ההודעות צעד שלישי חפשו קבוצות דיון שונות (פרומים, קהילות, לוחות, מועדונים, צ´אטים וכו´), יש לפחות מיליון פורומים שונים כאלה, כך שזה ממש לא בעיה ונעשה תוך שניות, כמובן שאתרים בהם תחפשו צריכים להיות ישראלים והפורומים בעברית. צעד רביעי שנו מה שאתם צריכים אבל נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר למקור. פרסמו את המאמר שלכם לפחות ל-300 קבוצות ברשת. כל מה שאתם צריכים זה 300 , אבל זכרו שככל שאתם מפרסמים ביותר מקומות כך תקבלו יותר מזומן כמו כן, שילחו לכל חבריכם את המכתב המתוקן כהצעה להצטרף למעגל השפע. בקשה זכרו! התוכנית הזאת נשארת מצליחה בזכות הכנות והאינטגרציה של המשתתפים ועל ידי זהירות ותשומת לב במילוי ההוראות. עכשיו – איך זה עובד בפועל ומדוע בעצם שווה כל כך להשתתף? מתוך 300 ההודעות שפרסמתם נניח שתקבלו רק 7 תשובות (אחוז מאוד נמוך) אז הרווחתם 35 ש"ח עם השם שלכם כמספר 6 ברשימה (כבר לא הפסדתם כלום). עכשיו כל אחד מהשבעה אנשים ששלחו לכם 5 ש"ח יפרסמו מינימום 300 הודעות שכל אחת מהן עם שמכם כמספר 5 ורק 7 אנשים יענו לכל אחת מהשש המקוריים זה עוד 245 ש"ח שתרוויחו. עכשיו 49 האנשים האלה יפרסמו מינימום 300 הודעות חדשות עם שמכם כמספר 4 ורק 7 אנשים יענו עליהם כבר הרווחתם 1715 ש"ח. 343 האנשים יפרסמו מינימום 300 הודעות עם שמכם כמספר 3 וכל אחד יקבל 7 תגובות אתם הרווחתם 12,050 ש"ח. עכשיו החלק המדליק מתחיל- 2,401 אנשים שולחים מינימום 300 הודעות עם שמכם כמספר 2 וכל אחד מקבל רק 7 תשובות אתם מרוויחים 84,035 ! האנשים שישלחו את ההודעה הזאת עם שמכם כמספר 1 וגם אם עדיין יענו רק 7 אנשים אתם מרוויחים – 588,245 ש"ח ! לא לשכוח – השקעתם 30 ¤ וקצת זמן זכרו- כנות זה השיטה הטובה ביותר, אתם לא צריכים לרמות! תהיו הגונים ותקבלו את הרווח הענקי הזה. אז אם כולם יקבלו רק 7 פניות, כמו ששיערנו קודם, אתם תרוויחו סכום של 588,245 ש"ח! האם תהיו מוכנים לפספס הזדמנות כזו בשביל סיכון של 30 ש"ח לסיכום כל העניין – כמו שאתם מצפים ומקווים שילך חלק, והאנשים, שיקראו את ההודעה שלכם, לא ירמו ויפעלו לפי ההוראות, כך גם המשתתפים הקודמים שבהם כלול גם אני... זאת פשוט תוכנית גאונית שאם לא שמעתם עליה קודם אז סימן שכדי שתפרסמו את זה מהר אם השם שלכם ותשכנעו עוד אנשים להיכנס למעגל הקסום של רווחים כספיים ! הערות: אולי תרצו לשכור תיבת דואר בגלל הכמויות האדירות של מכתבים שתקבלו. אם אתם מעדיפים להישאר אנונימיים תוכלו להשתמש בשם בדוי – כל עוד הדוור מעביר לכם את המכתבים. אם ישנו אדם ברשימה שאתם מכירים אל תמנעו מלשלוח לו את ה-5 ש"ח גם חלק מהדבר הגאוני הזה! ושימו לב מה שאתם עושים זה לשבת בבית ולקבל מזומן! יש משהו יותר טוב מזה והכי חשוב ! אם אתם מנסים לרמות אנשים על ידי כך שאתם שולחים את ההודעות עם שמכם ברשימה בלי לשלוח את הכסף לשאר האנשים ברשימה לא תקבלו כמעט כסף!