.
בהחלט אם הוא ייבחר זה כאילו מדינת ישראל זכתה בפרס הראשון בלוטו.
יתרונו המרכזי כרגע שהוא עדיין לא הספיק להסתבך עם העיתונותבהחלט אם הוא ייבחר זה כאילו מדינת ישראל זכתה בפרס הראשון בלוטו.
יתרונו המרכזי שהוא יותר חכם מכל אלו שרוצים את התפקיד וזה לא חכמה הכי גדולה.יתרונו המרכזי כרגע שהוא עדיין לא הספיק להסתבך עם העיתונות
לטעות, להיכשל ולעבור על החוק .
כרגע, גם אם החתול של השכנים יתמודד מול נתניהו יצביעו בשבילו ( בשביל החתול) .
לא חכמה גדולה להיות חכם משני רמטכ"לים לשעבר, סגן רמטכ"ל ומי שכיהן כשר חוץ, שר ביטחון ושר אוצר?יתרונו המרכזי שהוא יותר חכם מכל אלו שרוצים את התפקיד וזה לא חכמה הכי גדולה.
לא, למעט אהוד ברק שאני לא סובל אותו, לא יכול להצביע על רמטכ"ל שהיה חכם.לא חכמה גדולה להיות חכם משני רמטכ"לים לשעבר, סגן רמטכ"ל ומי שכיהן כשר חוץ, שר ביטחון ושר אוצר?
יותר חכם מלפיד לא חלקתי על כך הרמטכ"ל הם גנץ ואייזנקוט ושר ביטחון, חוץ ואוצר זה ליברמן.לא, למעט אהוד ברק שאני לא סובל אותו, לא יכול להצביע על רמטכ"ל שהיה חכם.
שמנץ הואגמור, על ליפיד, ילד השמנת שאין לו אפילו בגרות, אין מה לדבר.
שמנץ לא רחוק מליפיד ב-יותר חכם מלפיד לא חלקתי על כך הרמטכ"ל הם גנץ ואייזנקוט ושר ביטחון, חוץ ואוצר זה ליברמן.
גם אם יהיה מדובר בחתול מת.יתרונו המרכזי כרגע שהוא עדיין לא הספיק להסתבך עם העיתונות
לטעות, להיכשל ולעבור על החוק .
כרגע, גם אם החתול של השכנים יתמודד מול נתניהו יצביעו בשבילו ( בשביל החתול) .
כולל ריח של חתול מת וזבובים .גם אם יהיה מדובר בחתול מת.
זה מלמד משהו על רמת ההשכלה והבינה של הרל"בניקים הקיצונים.כרגע, גם אם החתול של השכנים יתמודד מול נתניהו יצביעו בשבילו ( בשביל החתול) .
אתה יכול להיות רגוע. הוא לא ייבחר. בכל אופן לא לראשות הממשלה. זה כמובן וכידוע (במיוחד אצלובהחלט אם הוא ייבחר זה כאילו מדינת ישראל זכתה בפרס הראשון בלוטו.
לאאאאאאזה מלמד משהו על רמת ההשכלה והבינה של הרל"בניקים הקיצונים
אם זה היה נכון זה היה מלמד שהוא לא בחיר. אלא 100% מהסקרים כאמור (שלא ניתן לסמוך על אף אחד מהם, אבל לצורך הדיון), מלמדים כרגע את ההיפך ממה שטענת. אבל האם בחירה בחתול על-פני מועמד הייתה מלמד על המועמד דווקא? סורי, אבל אני דבק בכך שדבריך, אילו היו נכונים ומבוססים, היו מלמדים דווקא על הבוחרים שהיו מקבלים את ההחלטה הזאת.לאאאאאא
זה מלמד משהו על רמתו של ראש הפמיליה .
יפה שסוף סוף השגת עבודה
יעני אנחנו כבר לא בעד הקדמת הבחירות ל2025אמן ואמן.
אם הממשלה לא נישמעת מרצונה לרצון רוב העם,יעני אנחנו כבר לא בעד הקדמת הבחירות ל2025?
מעבר לכך שאין לך מושג מהו רצון "רוב העם", אתה הבנת מה ניסית לומר במשפט הזה?אם הממשלה לא נישמעת מרצונה לרצון רוב העם,
אז אין אפשרות אחרת.
מאיפה אתה יודע שאין לי מוחשג?מעבר לכך שאין לך מושג מהו רצון "רוב העם", אתה הבנת מה ניסית לומר במשפט הזה?
מכך שאני במקרה יודע שאתה לא הקב"ה.מאיפה אתה יודע שאין לי מוחשג?
מצוין. דא עקא, אני לא הבנתי מה אתה כתבת. או שאתה לא הבנת על מה הגבת. לא עקרוני לי. רק שתדע.בניגוד אליך,
אני גם מבין מה שאני קורא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.