*בנים*

ilana4ka

New member
*בנים*

מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם לחברה שלכם?

חה........./images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

שימו
כמה זמן השאלה "ניצבת" בפניכם............. אף אחד לא ענה עדיין מ 17:39 אחה"צ קיבינימטגברים! מה קורה לכם?!!??@?@?@

אני לא מזמן חזרתי הביתה-

יש לי פתק מהרופא (ברצינות) הכי רומנטי.... המממממ.... אני חושב שזה סופ"ש ארוך (חמישי עד ראשון) ביוון בספא... עיסוי בשמנים אני למדתי, כך שזה היה יותר אישי, אבל שאר הטיפולים עלייהם, כל מיני טיפולים יותר אישיים עלי
אחד החלקים שהכי אהבתי היה: שלחתי אותה לטיפול עם בוץ (או משהו כזה), מיליתי את החדר נרות, פתקים בכל מיני מקומות בחדר, מעיין חפש את המטמון, כל פעם רמז, שוקולד פה, שרשרת ברמז האחרון ואז היא הגיע לג'קוזי.... מכאן אני לא צריך להמשיך

הדבר הכי רומנטי שאני עשיתי הוא...

לקחתי את האקסית שלי, כשאז הייתה לנו חצי שנה ביחד, למסעדה בתל אביב. כשחזרנו מהמסעדה אל הבית שלה, היא רצתה לעשות לי הפתעה, לכן היא הביאה לי את המפתח שלה לבית בשביל שאני אחכה לה שם, ובינתיים היא הלכה לאנשהו... כמובן שהיא לא ידעה מה היא תראה בביתה כשהיא תחזור :) קניתי זר ענק של ורדים אדומים, פירקתי את כל העלים ועשיתי איתם שביל שכזה.. השביל הוביל לחדר שלה, וכל 2 מטר בערך, הייתה מתנה קטנה עם מכתב... הראשונה הייתה אלבום תמונות שלנו שעשיתי... השניה הייתה כרית כזאת עם תמונה של שנינו... והשלישית הייתה כלב קטן וחמוד, מאותו גזע של הכלב הקודם שלה, רק שהוא גור... (הכלב הקודם שלה בדיוק מת לפני שבוע והיא הייתה מאוד עצובה), ובסוף כשהיא נכנסה לחדר, כולו היה צבוע אדום עם המון לבבות קטנים (יום לפני זה היא ישנה אצלי, לכן היא לא הייתה עדיין בבית שלה כל היום אז הרשיתי לעצמי לצבוע לה את החדר), שמתי מנורות אולטרה יפות.. המון בלונים, כיסוי מיטה חמוד כזה, ובקיצור עשיתי מייקאובר לחדר שלה
היא כמעט התעלפה כשהיא נכנסה לחדר וראתה את הכל... ואני לא מתבייש להגיד שזה היה אחד מהדברים הכי כיפיים שעשיתי בחיים שלי.. ולמרות שגם היא הביאה לי אחרי זה כמה מתנות, לא היה שום דבר טוב יותר שקיבלתי בחיים שלי מאשר את המבט המדהים שהיה לה בעיניים כשהיא נכנסה לחדר.. זה היה שווה את הכל

Anna Karenina

New member
איזה יופי...

להשקיע..אני כ"כ אוהבת להשקיע, כי כמו שאמרץ - המבט על הפנים שווה הכל...

*-*SUNSHINE*-*

New member
../images/Emo12.gif

נכון שבא לך לאהוב אותי?נכון נכון??
ממש מקסים מצידך ממש! לפי דעתי,הדבר הכי רומנטי שיכול להיות זה להגיד את "ה" משפט אבל מהבטןכשרועדים,כשמרגישים את זה בכל חלקיק בגוף. גם מכתב זה משהו מאוד רומנטי בעיינ טוב נו אני מאלה שמתלהבים מהדברים הממש ממש פשוטים...

yofi tofi

New member
שני,זה בכלל לא פשוט!

שאומרים לך את המשפט או כותבים לך מכתב אצלי לפחות,זה הכי כייפי בעולם לא משנה מתי ולא משנה איך בעיקר אם מתלווה למשפט הזה חיבוק/נשיקה..

HyPeR SoNiC

New member
ממממממ

הדבר הכי רומנטי שעשיתי היה לכבוד החודשיים שלי ושל הדס
אירגנתי דירה ריקה (סיפור ארוך), לקחתי חדר בדירה ופרשתי באמצע החדר שמיכה עבה ופיזרתי עליה כריות... הקפתי את הכל בנרות, ושמתי בחדר מערכת סטריאו, ודיסקים עם שירים שקטים כאלה....... התוכנית הייתה להכניס אותה לשם עם כיסוי עיניים ולהגיד לה להיכנס כשהשיר שלנו מתנגן....... אבל לא רציתי לענות אותה עם כיסוי העיניים אז....... פשוט הכנסתי אותה לשם, רצתי להשמיע את השיר, ואחרי שהיא יצאה מההלם הדלקנו ביחד את הנרות (שהיו מכובים כדי לא לשרוף את הדירה) בכל מקרה, אחרי שבילינו שם בערך שעתיים, הזמנתי לנו אוכל סיני (רציתי להכין אבל אני לא משהו במטבח)..........

ilana4ka

New member
יווווו

איזה מתוקים אתם!!!! טוף אורי ליגה-אתה כל כך חמוד! איזו השקעה!
גם ששי קשת המקורי-באמת מקורי!!
ובכלל אחלה בנים יש לנו פה, באמת רומנטיים

עכשיו כשאני חושבת על זה..אני..../images/Emo31.gif

אני לא מצילחה להיזכר במשהו רומנטי שעשיתי למישהו........ בעצם אני לא כזאת רומנטית- אני יותר בקטע של סקס ופרעות... פעם ב...רומנטיקה וקיטשיות יכולות לעבוד עליי....... בטוח שאני נקבה?!?!??!? שניה........................... כן בטוח!!!!!!!!!!!

*-*SUNSHINE*-*

New member
אכן כן

את בחורה גם אני ככה... וחבל לי פשוט עוד לא התאהבתי באמת באמת. וכנראה שגם את לא. ואני נופלת מהדברים הקיטשים הקטנים האלה לא ממש קשה לעשות אותי מאושרת בנים-רשמתם לפניכם?

הדבר הכי רומנטי שעשיתי....../images/Emo23.gif

עם אורן.. בשלושה חודשים שלנו
אמרתי לו שיבוא אליי.. וכעיקרון אני לא הייתי אמורה לפתוח לו את הדלת.. מישהו אחר מהבית היה אמור והוא פשוט היה צריך להיכנס לחדר שלי.. אבל אמא הרסה לי קצת וביקשה שאני ארד למטה לכבות תרדיו במטבח בדיוק כשהוא צלצל בדלת.... בקיצור.. מילאתי את כל החדר בנרות גדולים כאלה.. ריחניים.. ובישלתי פסטה עם רוטב עגבניות <יצא הכי טעים בעולם!!! תשאלו את אורן.. חיסלנו את הכל!> והממ זהו כאילו
היה אוכל ונרות.. ומיטה..
ואני גם חושבת כמו sun משהו.. חח אני לא זוכרת את השם.. סורייי... שמכתבים וכל מיני משפטים זה באמת יכול להיות הדבר הכי רומנטי שיש.. ובזאת אני אציין שגם כתבתי לו מכתב מאוווווד ארוך לחודשיים.. ואורן.. תודה שהוא היה מרגש!!
והמממ... אני חושבת שזהו.. אז בובון קטנטן שלי <!!!!!> אני אוהבת אותך@! המוןןןןןןןןן

למעלה