*בנים*

HyPeR SoNiC

New member
מה הקשר???

ההודעה הזאת לא הייתה קשורה לכלום עכשיו דבר שני, תאמיני לי שה"פוצי מוצי" שאנחנו מפגינים פה הוא ברמות סבירות... והדברים הקיטשיים לא מופיעים אם הם לא במקום... זה שאת מתעצבנת מזה זה לא בעיה שלנו והסיבה ש"כל העולם ואחותו" קוראים את כינויי החיבה ושאר דברים חינניים, היא שהם נושאי הדיונים בפורום הזה.... לא מתאים לך מה שאנחנו כותבים אחד על השני או אחד לשני - אל תקראי! אבל אל תתקיפי אותנו סתם...... תודה

Anna Karenina

New member
אז ככה...

תרשה לי לתקן אותך: הפורום לא נועד בעיקרו, להחלפת "פוצי מוצי" ושאר קיטשיות, ממש לא. מצידי, לכו ותפתחו פורום חדש בנושא. לדעתי האישית, (ומיטל תתקן אותי אם אני טועה), הפורום נועד להעלאת דיונים בנושא, לשיחות, וכל מה שקשור, אבל לא להעברת מסרים אישיים ע"ג הפורום. וכן, זה מעצבן. ואפילו מאוד. כי אותי לא מעניינים כל גילויי החיבה שלכם, עם כמה שזה טוב ויפה, ותאמין לי שזה מובן לי לחלוטין. אבל לא צריך לתקוע את זה בכל הודעה, מספיק בכל הודעה שלישית או חמישית. זה פשוט כבר הפך למגעיל, וחסר טעם. והדס..אם יש לך משהו להגיד, אז תגידי, ואת לא חייבת דווקא במסגרת הזו. מה בדיוק יש לך "להוציא" עלי?? ותאמינו לי, שאני לא אומרת את זה מתוך קנאה..חברי הפורום שמכירים אותי קצת יותר לעומק, יודעים טוב מאוד שאין לי במה לקנא. (שלום..? איפה אתה כשצריך אותך..!?!?
)

ScorpioID

New member
אין לה..

נועה היא מהבנות שלא מודעות לכך שהן יכולות להשיג את מי ואת מה שהן רוצות... ולקנא זה הדבר האחרון שהיא תעשה

Anna Karenina

New member
את מי אני יכולה להשיג ואת מי לא..

זה נושא לוויכוח...
וכידוע לך באופן אישי, אני הבנאדם האחרון שמקנא...

ScorpioID

New member
זה לא נושא לויכוח

בכלל בכלל.. ובמי יש לך לקנאות? פוצי מוצי זה גם ככה לא הקטע שלך...:):):):)

Anna Karenina

New member
כפי שאמרתי, יש דברים שאני משאירה

לפסים אישיים, ולא מעלה ע"ג הפורום.

אני לא מבינה מה הבעיה שלך....

לראות בסוף ההודעה או בסוגרים דבר קטן שמוקדש לאורן? כאילו מה הסיפור?! אם זה כל כך מפריע לך את לא חייבת לקרוא את זה! אל תיכנסי להודעות שלי.. וגם לא לשל אורן... מה הבעיה שלך? בכלל לא אמרתי שאת מקנאה.. וגם לא אכפת לי אם זה נכון או לא.... מה הבעיה בשורה קטנה של "אני אוהבת אותך" בסוף ההודעה על הדבר הרומנטי שעשינו אחד לשני?! תרגישי טוב.........

Anna Karenina

New member
תקשיבי....

אני אחזור שוב, בפעם השלישית, אולי. אין לי שום בעיה, שתכתבו כל מיני כאלה, אבל שיהיה לזה קשר לשיחה..! בנוגע לנושא השרשור שעליו דיברת - בהחלט מתאים, והכל טוב ויפה. מעבר לזה.. "לא לקרוא את ההודעות שלך ושל אורן", - לא נשמע לך קצת ילדותי?? לא יודעת מה איתך, אבל מבחינתי ההודעות שלכם הן חלק אינטגרלי מהשרשור, ואני לא "אדלג" על ההודעות, מטעמים ילדותיים. ואני שוב חוזרת ואומרת - סבבה, תכתבו מה שאתם רוצים, אבל סה"כ, תמעיטו קצת, כי זה כבר נעשה "יותר מדי", וזה גם לא תמיד קשור. אני לא מבינה מה את תוקפת אותי...בסך הכל, ביקשתי שתמעיטו, אני לא מבינה למה הפכתם את זה למשהו שהוא מתקפה כנגדכם. חבל, אבל זה ממש לא ככה.

HyPeR SoNiC

New member
לא תקפנו

את זאת שתוקפת פה.... ואם את רוצה לדעת למה, תסתכלי טוב על מה שאת כותבת עלינו ובאיזו נימה.... ותאמיני לי שכל פעם שאנחנו מכניסים משפט כזה - אנחנו דואגים שיש לזה קשר לשיחה. ובקשר לבקשה שלך להמעיט - אני ממש לא מבין מה הבעיה שלך. אנחנו עושים את זה בתדירות סבירה מאוד. לא תדירות רבה בכלל.

Anna Karenina

New member
אני לא הולכת להגדיר פה"תדירויות".

אבל ההתגוננות הזו שלכם, במקום לנסות להבין מה אני אומרת, ממש לא במקום. תנסו להבין. זה הכל.

HyPeR SoNiC

New member
יפה לך לשפוט את ההתגוננות שלנו

אולי תעשי אותו דבר על התקיפות שלך?

Anna Karenina

New member
אוי, באמת.

יש דברים יותר טובות לענות,או להביע דעה, מאשר להגיב על כל שאלה בשאלה, ולהחזיר את השאלה אל השואל. זו הדרך הכי מתגוננת שיכולה להיות.

Anna Karenina

New member
אז יש לך עוד כמה דברים ללמוד.

ובאופן אישי - לא מומלץ להחזיר על שאלה בשאלה. זה פשוט לא מוביל לשום מקום, כמו שאתה שם לב.

Anna Karenina

New member
אהה, עכשיו הגיע תורה של הציניות?

דווקא נשמעת בנאדם קצת יותר רציני מזה. וחבל שאתה מזלזל בדברים שאומרים לך, לא רציתי לפגוע בך, בניגוד למה שאתה מעדיך לחשוב.

למעלה