*בנים*

HyPeR SoNiC

New member
לא קשור לציניות.....

פשוט לא היה לי מה להגיב על זה.... וכבר כתבתי את התגובה שהכל נסלח ונשכח..... אז רציתי לסיים את זה במשפט מוחץ\הומוריסטי\קליל באמת שזה היה הומור, לא ציניות..... קחי את זה בקלות, אחותי.... ואני לא זילזלתי בשום דבר שאמרתי לך, ואני גם לא התכוונתי להתנהג ב"חוסר רצינות" ו"התגוננות" וכל הדברים האלה שאמרת... אני פשוט לא אוהב להיכנס לעימותים, אני לא נכנס הרבה לעימותים, ואני גם לא משהו בלהתעמת... וגם ככה הייתי בעצבים (סיפור ארוך).......

ilana4ka

New member
אחיי ואחיותיי!!!!!!!../images/Emo110.gif

לאחר שקראתי את מה שנהיה מהשרשור התמים והאינוסנט שלי, לאחר שעיינתי בדברי נועה(חברה שלי) ואורן(ידיד שלי) והדס(חברה שלו)---->תגובתי היא כזו: קודם כל!! אורן, אחי, אתה ידיד טוב שלי, ואתה באמת אחלה. ונועה חברה שלי. הכל טוב. אבל, אני נאלצת להסכים עם נועה בקטע הזה.
אתה והדס אכן זוג מתוק, וסבבה, שיהיה לכם בכיף יחד. נועה לא ניסתה לרמוז, או להגיד בגלוי שאיכפת לה מהקטע הזה. תהיו זוג
כמה שבא לכם, ובאמת שיהיה לכם רק טוף. אבל היא צודקת, גם לדעתי, ענייני הזוגיות של שניכם לא אמורים לעניין את כל הפורום. גם לדעתי, יש דברים שכדאי באמת להשאיר בין שניכם. ואם בא לכם להפגין את זה-סבבה. רק לא פה. כי זה באמת לא פורום לכל העיניינים האלה. וכ-מ-ו-ב-ן שאני לא אומרת את זה כי אני מקנאה או משו. אורן יודע את זה מצויין. אני באמת מפגרנת לכם, ושיהיה לכם בכיף. אבל לא כולנו חייבים לדעת מזה. בכל מקרה, די עם המלחמות פיפל, נועה והדס אני רוצה חיבוק קבוצתי עם אורן חח
. -מוגש כחומר למחשבה בחסות אילנה- חח.

Anna Karenina

New member
את כזו מתוקה...! ../images/Emo132.gif

הבהרת היטב את הנקודה שלי...! כל הכבוד!!
כמו שאמרתי, תהיו יחד, שיהיה בהצלחה, אבל יש דברים שלא אמורים להופיע בפורום, אלא להשמר ביניכם בלבד, שלפי דעתי, זה הרבה יותר יפה מאשר "להציג" את זה לעיני כל הפורום. ועל פי בקשתה של אילנה...הנה
.

HyPeR SoNiC

New member
טוב באמת מספיק

אין לי כוח יותר להתווכח עם זה שורת המשימות שלי מפוצצת בחלונות חדשים כבר..... אז יאללה בואי נשכח מכל זה......

Anna Karenina

New member
לי זה נשמע מצוין.

חבל שלקח קצת יותר מדי זמן כדי להגיע לשלב הזה...אבל הגענו, בסוף. בכל אופן, אני מקווה שכולנו נדע למצוא את האמצע בכל דבר. יום טוב לכולנו.

ilana4ka

New member
חחח תנקס גוד באמת

אורן, אחי, לדעתי אתה אמור להקשיב למה שהיא אומרת לך. בא לך-תקבל את הדברים שלה, לא בא לך-בחירה שלך. אבל חבל שעשיתם מזה כזה ביג פאקינג דיל. וזה לא. אניוויז, טוף שהשלמתם, והיצלתי את השרשור שלי בסופו של דבר חח. היי רגע אבל גם אני רוצה חיבוק!!!

ilana4ka

New member
ח והרשו לי להוסיף

קומפליטלי
, אבל מבחינתי מחייב: מכבי ת"א אימפריה בכדורסל!!
צהוב עולה!!

HyPeR SoNiC

New member
!?

ממתי זה לא פורום שבו מדברים גם על זוגיות? לא הבנתי..... וכולה אנחנו זורקים הערה אישית מדי פעם! מה רע?

HyPeR SoNiC

New member
אז ככה....

אף פעם לא אמרתי שהפורום נועד לזה.... אמרתי שהפורום נועד לדיסקוסים על נושאים בין בנים לבנות.... וזה בדיוק על מה שאנחנו מדברים פה..... זה שאנחנו מדי פעם מכניסים לשם איזה משפט קטן שהוא "פוצי מוצי" או "קיטשי" או לא יודע איך את רוצה לקרוא לזה, זה ממש לא נורא, וזה לא אמור לעניין אותך, ובטח שלא לעצבן אותך. מה לעשות - אנחנו ביחד, אנחנו רוצים מדי פעם להזכיר את זה, ואנחנו בוחרים לעשות את זה בפורום הזה. מה לעשות! אנחנו ממש לא עושים את זה בכל הודעה, וזה שזה מעצבן אותך רק מראה לי כמה גילויי החיבה שלנו כן מעניינים אותך (אפילו שאת אומרת שהם לא), אבל כמו שאמרתי - זו הבעיה שלך, לא שלנו. אין שום דבר מגעיל בגילויי חיבה! אם לך היה חבר, והייתם רשומים לאותו פורום ביחד, תאמיני לי שהיית מתנהגת בדיוק כמונו! אני עדיין לא מבין מה הבעיה שלך... גילויי החיבה שלנו ממש לא נמצאים בכל הודעה, וגם אם הם כן היו, אני באמת לא מבין למה זה כל כך מעצבן אותך. אני חוזר ואומר - מעצבן אותך לראות את מה שאנחנו כותבים אחד לשני - אל תקראי! אף אחד לא מצמיד לך אקדח לראש.... אבל למה להתקיף סתם??

Anna Karenina

New member
וואו, כמה עמוק.

בפעם הרביעית!! - אף אחד לא אמר שזה "מגעיל", ובטח שלא שמעת את זה ממני, אז ברשותך - אני יכולה להתבטא בעצמי, בלי שתכניס לי מילים לפה. תודה. דבר שני, תסתכל על צורת הכתיבה שלך! כולה מתקיפה!! במקום לענות בהגיון, אתה מסובב את השאלה אלי בחזרה, עם כל מיני שאלות מההפטרה. (משהו בסגנון:"ואם לסבתא היו גלגלים"..) ותאמין שלי, שגם אם חבר שלי היה רשום באותם פורומים כמו שלי, לא היית רואה את זה בכל הודעה, ממש לא, (וכבר היו פורומים שבהם כתבנו יחד)..אז אל תגיד לי "תאמיני לי שהיית מתנהגת אותו דבר". אתה לא מכיר אותי, כדי שתוכל לומר עלי דבר כזה. ומה זאת אומרת: "אל תקראי"? אני כן אקרא, כי פורום, הוא ציבורי, מן הסתם, וזו כל המהות שלו, שלא כל הזמןיופיעו בו שיחות אישיות, אלא רק מדי פעם. ובאמת כדאי, שלפני שאתם מגיבים, תקראו עד הסוף. אני שונאת לחזור על עצמי כל פעם מחדש.

HyPeR SoNiC

New member
...

קודם כל אני מצטער אם סימני הקריאה שלי תקיפים מדי בעינייך... אני באמת לא מנסה להתקיף אותך, אני רק מנסה להבין מה הבעיה שלך ולמה נפלת עלינו סתם בלי שום קשר לכלום.... ואם לדעתך אני לא עונה בהיגיון, אז אני לא יודע מה להגיד לך. הטענות שלי פה הגיונית מאוד, והשאלות שלי הגיוניות מאוד. ותאמיני לי שאם את תעברי קצת על ההודעות שלי ושל הדס, את לא תראי גילויי חיבה ופוצי מוצי בכל הודעה... אנחנו רק עושים את זה מדי פעם. ואני לא אמרתי לך לא לקרוא הודעות שלי. אמרתי לך רק שאת לא חייבת להסתכל ולהתייחס למשפטים האישיים שאני והדס מדי פעם זורקים אחד לשני... ואם כבר את קוראת ומתייחסת - למה להגיב בצורה שלישית? מה עשינו לך רע? ובנוגע לזה שאת שונאת לחזור על עצמך, זה בסדר, גם אני. אבל אני חוזר על עצמי כשלא מבינים מה אני רוצה... מה לעשות.....

Anna Karenina

New member
אני דווקא הבנתי אותך מצוין.

וגם אילנה. אתה מוזמן לקרוא את ההודעה ש"נדחפה" לה באמצע.

זיו25

New member
התחתנתי איתה ../images/Emo99.gif

טסנו ביחד לארה"ב, ואחרי טיול של 3 שבועות הצעתי לה נישואין על האמפייר סטייט בילדינג (כן, בדיוק כמו בסרט עם טום הנקס) . צילמתי את הכל בוידאו, והדבר היה כרוך במאמצים רבים (נסו להחביא טבעת 3 שבועות במזוודה עם דופן כפולה... לא היה קל!) אנחנו נשואים כשנה וחצי. בברכה, זיו.

אושר מ

New member
זיוי, שים ת'תמונות מהחתונה!!!

הן ממש יפות..... ואני בשוק שכבר עברה שנה וחצי...

למעלה