*בנים*

yofi tofi

New member
מיטל,זוכרת את הערב המושקע שסיפרתי

לך פעם? ההוא עם משחקי הילדים (ממ.. סיפור ארוך :) אז זה הדבר הכי מושקע ורומנטי שעשיתי לחבר שלי הוא בחיים לא נהנה ככה,והאמתי-גם אני... לא יודעת,משו במשחקים המשודרגים האלה עשה את הכל כייפי כמובן שב"רקע" שמתי מלא נרות ואירגנתי אחלה מוזיקה מתאימה והכל טוב ויפה,וטעים כמובן :)

ScorpioID

New member
לא רומנטי משהו

אבל מאורגן טוב.. מסיבת הפתעה/גיוס.. אירגנתי את החברים שלה... אירגנתי אוכל ושתיה.. והפתעה מיוחדת שעשיתי לה... והאמת היא שהיינו על סף פרידה בדיוק אחרי המסיבה.. ונשמה טובה עודדה אותי קצת והוציאה אותי לצ'יפס ומילקשייק..:) אח"כ אני והחברה סידרנו עניינים....:) אני לא חושב שזה כל כך רומנטי... אבל זה השקעה..

הממממממממממממ......

חשבתי על זה כמה זמן, קראתי את מה שרשמת 5 פעמים... ניסיתי לראות בזה טיפה מהרומנטיות, משהו שיקשר את זה לשירשור... איש- שמע, אם אין לך משהו לרשום- לא חובה, אנחנו לא נעשה לך בלגאן על זה. מבטיח.

ScorpioID

New member
ובקשר לכל ההודעות שלך ביחד

שתמצא משהו חכם להגיד.. פשוט תגיד... לא כל דעה שלך היא עובדה.. להזכירך.. חלק גדול מהדברים שלך הם אינדבידואלים... ואם אני חושב שמה שעשיתי הוא רומנטי בשבילי ובשבילך הוא לא.. אין לך שום זכות שבעולם להגיד לי שזה לא רומנטי אלא אם זו דעתך האישית בלבד וגם לזה יש מקום..... אבל לא בחוסר טאקט עאלק ריאליות שכזו.... ותאמין לי שהייתי ואני מאוהב במישהי שהיא החברה שלי... ותאמין לי שאני יודע כמה שזה קשה להיות מאוהב חד צדדית.. אבל אני בן אדם עם גבולות.. והיא לא... כך ששוב יצאת <סלח לי> טמבל שדעתך היא בגדר דעה ולא עובדה.. ותפסיק לסתור אותי.. לא יצא לך כלום מזה...

בוא אני אעזור לך בכמה נתונים:

"אני לא חושב שזה כל כך רומנטי..."- אתה רשמת את זה, לא אני...
"לא כל דעה שלך היא עובדה.."- לפי מה שזכור לי רשמתי "לדעתי"... אני לא רושם שום דבר עם הכללה אלא אם כן מדובר בבדיחה או בציניות...
זכות להגיד את דעתי ישלי, לא אתה ולא אף אחד אחר יגדיר לי איך ומה לחשוב.
אם אתה יודע איך זה להיות מאוהב חד צדדית- למה אתה לא מבין את חוסר הפרופורציה שבנאדם חוטף באותו רגע? אתה נשארת שקול באותו הזמן?
שוב אני אגיד ואדגיש ל-ד-ע-ת-י אומר שכל מה שרשמתי אחרי, זה לפי דעתי ולא לפי דעת אף אחד אחר (אולי עכשיו תצליח להבין) מי עכשיו יצא
???
אבל אני סיים במישפט שאהוב עלי בשיחות עם אנשים כמוך: "אף פעם אל תתווכח עם אדיוט. הוא רק יגרור אותך לרמה שלו, ואז יגבור בזכות ניסיון."

מיטללל

New member
אהההה. תפסיקו ../images/Emo88.gif

הודעות נוספות בכיוון הזה ימחקו . . . אני רוצה להזכיר.. שאנחנו לא תוקפים אחד את השני. או מדברים בגנות אחת של השני. או אומרים אחד לשני מילות תואר כמו "מפגר", "אדיוט". לא חייבים לקרוא או להגיב להודעות שלא אוהבים... וזהו. יום כיף שיהיה :)

הממממ

לא נראה לי שכדאי שאני אענה על זה... חח כי אני רוצה שאורן יחשוב על משהו.. בלי שאני אגיד
אבל בנוסף לכל הדברים ה"גדולים" בוא נגיד.. אני רוצה מכתב מרגש מדיי פעם.. אני אוהבת שכותבים לי.. <כמו בחודש שלנו בובי!!>

Anna Karenina

New member
אני לא יודעת, אבל...

אני יודעת, שלי באופן אישי נמאס לקרוא את כל ה"פוצי-מוצי" ע"ג דפי הפורום. אהבה זה אחלה, מע' יחסים זה אחלה, אבל יש דברים שמשאירים לעצמכם בלבד, ולא כל העולם ואחותו צריך לקרוא את כינויי החיבה שלכם, ושאר דברים "חינניים", אז אני ממש ממש אודה לכם, אם תפחיתו בכמויות. אני חוזרת ואומרת שוב - אין לי בעיה עם הפגנת חיבה ורגשות, אבל לכל דבר יש גבול, ולא צריך לתקוע בכל הודעה איזשהו משהו קיטשי. רמת הסוכר בדם שלי הגיעה לרמות לא בריאות... תודה.

למעלה