בעד או נגד ? - שאלה שאלתית לסוף שבוע

Sודית

New member
בעד או נגד ? - שאלה שאלתית לסוף שבוע

ניתוחים פלסטיים.....ניתוחי יופי.....שיפוצי פנים וגוף....שאיבת שומנים. מעניין אותי במיוחד מה דעתם של הגברים בחבורה. הייתם רוצים שהאישה/חברה שלכם תשפץ את עצמה? ניתוח אף, שאיבת שומן, סיליקון בחזה, בוטוקס בפנים ועוד. איזה מהשיפוצים הנ"ל מתקבל בעיניכם ואיזה ממש לא? ואתן הנשים - הייתן רוצות לשנות בעצמכן משהו? הייתן מוכנות לשים עצמכן מתחת לסכין כדי להיות יותר שוות? והאם אתם מסכימים שהאמירה הזאת אמיתית? - "אני עושה זאת בשביל עצמי"

אני בעד כל

מה שעושה טוב לבני האדם. האם ניתוח פלסטי הוא תמיד ליופי?...לא. יש ניתוחים פלסטיים שהם צורך בריאותי... נניח אישה נושאת על עצמה חזה גדול מאוד ששובר לה את הגב...אם אפשר להקל אז למה לא. או לדוגמא נערה או נער צעירים שיש להם אף כמו פינוקיו ניתוח עוזר להם לביטחון העצמי ולהרגשה הכללית...אז כן. אני בעד לעשות ניתוחים ...במיוחד שהם בדרך כלל עושים טוב למי שעושה אותם.

maxima

New member
אני.....כל אחת תעשה מה שמתאים לה

אני לא עושה ניתוחים,,,היו לי מספיק בחיים ואולי עוד יהיו

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בעקרון אני נגד ולא חשוב נגד מה

אבל במקרה הספציפי, בלי להודות באשמה ומבלי שהדבר ישמש כתקדים לכל הצהרה עתידית שלי אני נאלץ להסכים עם כל מה שכתבת. תאמיני לי שזה עולה לי בבריאות.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תודה נשמה

איפה בימים טרופים אלו אפשר עדיין למצוא מישהו שדואג לבריאות שלך שלא תמורת כסף, שווה כסף, שוחד, שלמונים או מס בריאות ?

מתי64

New member
טני נגד ניתוחים בכלל עם לא חשוב הדבר

אני חושבת שאם אין הכרח והאשה מסזתדרת עם מה שהטבע חנן אותה,אז מקובל עלי הדבר שעוד הייתי מוכנה לקבל ובודאי אקבל הנכדות שלי מדברות על הקטנת החזה ברור בהסכמת אימם למרות שהם בנו 21,אבל הדבר מכביד ומפריע להם שבת נעימה וחמימה לכולנוווווווו

Sודית

New member
את כובת..... "אם לא חשוב הדבר"

אני מאמינה שאנשים שמגיעים עד כדי ניתוח אז זה בטח חשוב עבורם.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
למה את שולחת לך מסרים ?

את לא יכולה לדבר איתך בנייד או בסקייפ ?

Sודית

New member
....מַתִי, שלחתי "לך" מסר לא "לי"

דווקא רציתי לדבר "איתךַ" בסקייפ יא שייח

מי שמרגישה טוב יותר עם ניתוחים והרמות למיניהן

נפלא ובהצלחה. אני אישית מסתובבת ומתנהלת עם מה שהטבע חנן אותי ועם הפגמים שהזמן חרט בי......

TJ

New member
לא מבין איך מישהו יכול להיות נגד

מה שבן/בת זוגם מחליט לעשות למען הראות טוב יותר [לטעמם]. נראה שניתן להביע דעה או ליעץ רק אם מי שמתכנן לא ער או לא מודע לסכנה בריאותית, וכמובן אם עלות הטיפול כבדה מכדי שהתקציב ישא בה. אני זוכר זמנים ו-זה"מ, שאיפור בסגנון המקובל על נשים היום היה נחשב כמתאים לפריצות.

Sודית

New member
הזמנים משתנים ואיתם גם הדעות

פעם למשל לבוש במראה נמר או פנתר, גם הוא היה נחשב זנותי. או עקבים גבוהים מאוד במיוחד בצבע אדום היו גם נחשבים לזולים מאוד. כל דור והמראה שלו......הדעות שלו..... אני זוכרת שכאשר אנחנו היינו בגיל ההתבגרות, היה מאוד "אין" לעשות ניתוח אף......פתאום בכל בית שני מישהי גילתה שהאף שלה גדול או עקום או פשוט לא יפה.....אז זה היה ממש הצעקה האחרונה. היום אפשר לנתח כל חלק בגוף.....וכמובן שיש המונים שעושים זאת.

צהלול

New member
היו זמנים (כמאמר השיר)

שאם לא לבשת את החולצה הכחולה, נחשבת כבוגד, אם לא היית בנוער העובד וחלילה וחס השתתפת בערב ריקודים סלונים... שומו שמיים, לאיזה קטוגריה של פריצות תייקו אותך.

אני אישית נגד ניתוחים פלסטים להצערת הפנים

אבל לדוגמא שאיבות למיניהן בעיקר בבטן שהשנים והלידות נותנים אותותיהם, בהחלט הייתי עושה. או בקטנה לדוגמא צניחת עפעפיים בכייף הייתי עושה ואולי גם אעשה עוד אי אילו שנים אבל לעשות שיפוץ כללי ואחרי זה כדאי לא לזוז ולא להתעטש כדי שלא יפול ויתפרק בהחלט לא

למעלה