בעד או נגד ? - שאלה שאלתית לסוף שבוע

TJ

New member
מדליקים. אם בוער - דיקט

אם לא - פח אם יש ריח של סטייק - בשר ודם.

עם זה אני ממש מסכימה איתך. הרי לא נתן

לדעת האם לוח עשוי דיקט, אם לא בוחנים אותו (אולי מנסרים אותו) מכל הכיוונים..

EK55

New member
דעתי ידועה מקודם.אני נגד כל שיפוץ ומשחק בגוף.

כל מקום שמשפצים אותו נחלש בחיתוך ולול לגרום לסרטן באותו מקום. כל ניתוח מסכן את החיים. כידוע אני גם נגד הקעקועים המטופשים בעיני,שגם שם יכול להיות סרטן עור או נמק. אני גם נגד העגילים שתולים אותם בכל מיני מקומות בגוף, כולל גם בין שתי הרגליים. בחלק האוזן התחתונה כן בסדר. הנה ראיתם איזו צרה יש כעת עם השתלת הסיליקון מסוג פיפ הוא נסדק ונקרע ויכול לגרום לסרטן.

הפתעה100

New member
לגמרי נגד

מה שנתן הטבע , זה מה יש
חברתי עברה לפני כשנה ניתוח מתיחת פנים,הרמת עפעפיים ועוד כל מיני חלקים
אם לומר את האמת..זה לא עשה אותה בת 29
אבל אם היא מרוצה אז הכל טוב.

אני בעד

שכל אחד יעשה מה שטוב לו עם עצמי לא בא לי לשחק באש לא להחתך ולא לכאוב כי בכל מצב אני-זה מה שיש (כל המכלול עם ה+וה-) מי שזה בנפשו ממילא יעשה ומי שלא לא... אני לא אם היה מטה קסם שמעיף 300 קילו בלי כאב ובלי עבודה ובלי פֶנסים היתי קונה

Sודית

New member
גם לי לא איכפת מה שכל אחד עושה

האמת היא שאם היה לי אומץ הייתי עושה איזה שיפוץ או שניים. אני פחדנית נורא......מפחדת מהכאבים ומעדיפה לא לעשות כלום. איך אמרת? - זה מה יש? אז בדיוק כך .....

מתה על עצמי
כאשר האדם מרגיש בטוח ואוהב

את עצמו ומה שיש בו , נפשית , גופנית . לא מרגיש צורך לעשות שינוי מלאכותי . אין לי צורך בניתוח פלסטי בשום צורה לפחות לא בפן האסטתי (הכל זה יחסי ) טוב שישנה אפשרות כזאת מבחינה רפואית . אם הבן זוג שלי יבקש ממני לעשות ניתוח כל שהו מסוג זה ....אני לא עובדת בשביל אף אחד !

HassiD

New member
אני אמנם לא בגיל...

אבל אני חושב שכל עוד שזה במידה - הכל טוב ויפה. ז"א אם למישהו/מישהי יש אף ענק ומציק לה - סביר לעשות שינוי כזה. אבל ראיתי כתבה שלקחו "סתם" מישהי בת 35-40 שתלך לייעוצים במקומות שונים שעושים ניתוחים וטיפולים קוסמטיים, והיא היתה נראית כמו שצריך (ז"א היא לא היתה צריכה ניתוחים של שינוי מראה כי היא מכוערת או משהו, אלא באה לתהות לגבי הטיפולים ה"משמרים" למיניהם, כמו הרמת עפעפיים בגלל הגיל וכדו'). ופרט למקום אחד שהיה "הוגן" ואמר לה: "את נראית נהדר. אם את בריאה ואין לך בעיה מיוחדת עם המראה - אל תעשי כלום", כל מקום הנפיץ לה איזה טיפול אחר שהיא צריכה לעשות. ככה שלדעתי אם מדובר במשהו שהציק לך כל החיים (אף, חזה וכדו') - זה לגטימי במידה מסוימת. לא הייתי עושה, כי אני לא חושב שזה כזה חשוב, אבל אני מבין את מי שיעשה את זה. אבל הניתוחים האחרים (הזרקות בוטוקס לייצוב מקומות שונים וכדו'), שזה מה שאני מכנה "טיפולים משמרים" זה סתם מוגזם, ובחלק מהמקרים נראה גם מגוחך. וזה סתם יוצר אצל המנותח רדיפה אחרי דבר לא מושג (להיות צעיר שוב...) ומבזבז את כספו וזמנו...

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
זה מזכיר לי דו שיח בין שני רופאים

רופא א': שמעתי שניתח את גברת זבילבסקי, מה היה לה ? רופא ב': 20000$. רופא א': לא הבנת, לא שאלתי כמה זה עלה, שאלתי מה היה לה שבגלל זה ניתחת אותה. רופא ב': 20000$ !

למעלה