אתה סתם מברבר. משעמם לך?
פ פלג קטנה New member 8/1/12 #45 נראה לי שלשניכם משעמם. תמשיכו לשחק לפנינו ובכלל לדעתי, המבחן האמיתי הוא -האצבע הקטנה.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 8/1/12 #48 בעקרון את צודקת אבל הדיון נפתח בשאלה מה קורה כשחשים צורך (או רצון) להוסיף לאצבע הקטנה קצת סיליקון או לחלופי חלופין למתוח אותה מעט. מה דעתך המלומדת בנדון ?
בעקרון את צודקת אבל הדיון נפתח בשאלה מה קורה כשחשים צורך (או רצון) להוסיף לאצבע הקטנה קצת סיליקון או לחלופי חלופין למתוח אותה מעט. מה דעתך המלומדת בנדון ?
פ פלג קטנה New member 8/1/12 #50 דעתי אמנם מלומדה אבל אינה מגעת כדי לדעת מה קורה כשחשים אם אינני חשה.
ס סוף הוא תמיד התחלה New member 8/1/12 #59 מדוע "דיקט"? אמרו בעברית "עץ לבוד" ..ובכלל מה הבעיה עם דיקט. מורכב יותר. חזק יותר. עמיד יותר...
ח חדת אישון ולשון New member 8/1/12 #61 יא שייח, הוא דווקא כן ענה לשאלתך, לדעתי "לא מתעסק עם דיקטים" הווה אומר, לא המשופצת ולא הלא משופצת משום ששתיהן דיקטיות! נראה לי פספסת תשובתו ואולי אינך יודע מה "דיקטית"? אצלנו זה ביטוי למישהו או מישהי ללא חומר בחלק הכי עליון והכי חשוב של גוף האדם.
יא שייח, הוא דווקא כן ענה לשאלתך, לדעתי "לא מתעסק עם דיקטים" הווה אומר, לא המשופצת ולא הלא משופצת משום ששתיהן דיקטיות! נראה לי פספסת תשובתו ואולי אינך יודע מה "דיקטית"? אצלנו זה ביטוי למישהו או מישהי ללא חומר בחלק הכי עליון והכי חשוב של גוף האדם.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 8/1/12 #63 מה זה דיקט או דיקטית אני דוקא יודע מה שאני לא יודע זה איך אפשר לדעת אם מישהו דיקט או לא בלי לבחון את זה מקרוב.
מה זה דיקט או דיקטית אני דוקא יודע מה שאני לא יודע זה איך אפשר לדעת אם מישהו דיקט או לא בלי לבחון את זה מקרוב.