בעד או נגד ? - שאלה שאלתית לסוף שבוע

צהלול

New member
השאלה לא שאלתית בכלל

היא ברורה - כן !! ולגבי האמירה - אני עושה בשביל עצמי, ברור שזה נכון. כל אחד שמשפץ עושה את השיפוץ לעצמו, על הדרך מרוויח גם הקהל שרואה את התוצאות...

Sודית

New member
שאלתית או לא, מה התשובה שלך? בעד או נגד ?

זו היתה השאלה......הלא שאלתית.....
כמו שמתלבשים יפה יותר, מתאפרים קצת יותר, כשיוצאים מהבית וזה לרוב בכדי להראות בעיני אחרים טוב יותר, כך גם לגבי הניתוחים.....זו דעתי. הרי אין לנו בעיה לשבת בבית עם טרנניג מסורבל וללא איפור כשאין אף אחד בסביבה. לא כך הוא כאשר נצא לרחוב בין אנשים......הרי תמיד נרצה להראות טוב יותר.

hal767

New member
נגד. שתבוא כמו שהיא.

אם יש לה אישיות חיובית אקבל אותה גם אם היא אינה מלכת יופי מושלמת.

תיקי30

New member
אמת,מה שחשוב האישיות חיובית, ולא היופי החצוני

מה שווה היופי אם אין בה טיפת חיוביות דעתי כדעתך,767 תיקי

hal767

New member
מופתע מתשובתך.

הייתי בטוח שאחטוף מיתקפה מנשות הפורום. כבר הכנתי מיגננה מסודרת והתקפת נגד.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מגברי הפורום בטוח לא תחטוף שם מתקפה

מקובל עלינו לחלוטין שאתה תקח את מאותגרות היופי החיצוני. אנחנו נסתפק במה שתותיר לנו.

Sודית

New member
אבל.....אבל......

הרי מתלהבים קודם כל מהמראה החיצוני לא? ברגע הראשון לא "רואים" ת'אישיות.....זו בדיוק הבעיה. הרי לפעמים לא מתייחסים לאישה שאינה יפה ואפילו לא נותנים לה צ'אנס להראות את אישיותה.....לצערנו.

hal767

New member
נו, ואת חושבת שציצי מלא בסיליקון ישנה משהו?

הרי כל הכירורגיה, חומרי האיפור והצבע אינם נעלמים מהעיין. מראה חיצוני זה חשוב. על זה אי אפשר לבנות חברות וקשר. אשה שאינה חתיכה או יפה באופן מיוחד יכולה לשמור על אסטטיקה סבירה. זה מספיק. גבר שאינו סבלני ומחפש רק את המראה החיצוני ממילא לא יהיה פרטנר ראוי לאשה רצינית. אני מוכן להסכים לניתוחים לפלאסטיים רק למקרים חריגים וקיצוניים. אני יכול להבין אשה או גבר שעושים זאת כדי לתקן נזקים חיצוניים קיצוניים שנגרמו כתוצאה מתאונה, שריפה או אפילו פגמים מלידה למשל.

Sודית

New member
תתפלא....וגם אני מתפלאה שזו עובדה

ואתה צודק, אולי רק לרגע ראשון. אבל אם שתי נשים יושבות יחד בבית קפה או בר, בכוונה כדי להכיר גברים.....אחת יפיפיה (משופצת פה ושם) והשניה לא מכוערת. למי אתה חושב שפונים קודם? על מי מסתכלים? לא סתם הרבה נשים עוזרות לצורה החיצונית שלהן.

hal767

New member
לשאלתך

אולי יפנו למשופצת, אבל אם היא דיקט אז לא יהיה המשך. אישית, אני הייתי פונה לשתייהן ובוחן את האישיות. לא חייבים לקנות מבלי לבדוק הצעות נוספות

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לתשובתך

אז בוא ונזרום עם הקו שלך. אם תשבנה שתי נשים "דיקט" כהגדרתך בבית קפה, אחת משופצת ואחת לא מי מהן לדעתך תחשב ליותר אטרקטיבית גם בהמשך ?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
זו תשובה מתחמקת שאינה עונה לשאלתי

עד שלא ניגשת, גיששת, הרגשת (ולפעמים גם מיששת) אין לך שום יכולת לדעת אם מדובר בדיקט או לא. עכשיו, כשהובהרה הנקודה הזו ענה שוב על השאלה כפי ששאלתי.

hal767

New member
אני יודע בדיוק לאיזו תגובה אתה מצפה.

לא תקבל אותה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
הנה, קיבלתי אותה

חשבתי שבדיון אתה עונה מה שאתה חושב אבל הבהרת יפה שאת התשובות שלך אתה כותב על פי (מה שנראה לך שאלו) צפיות השואל. תודה על גילוי הלב.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כשיש דברים ברורים

ממילא לא נוצר צורך לפרש אותם. אתה גררת דיון בנושא מאד מוגדר למקומות אחרים (דבר לגיטימי בהחלט בפורומים) אבל כשנשאלת שאלות ממוקדות בהתאם לקו שאליו לקחת את הדיון העדפת לנסות ולדחות את השואל בקש. אז עלי זה לא כל כך עובד. נ.ב. בחתימה שלך אתה מציג את עצמך גם כמרצה אז כמרצה אתה אמור לדעת ולהתמודד גם עם שאלות לא צפויות כולל כאלו שלא התכוננת אליהן מראש, חשוב על זה.

למעלה