בעד ונגד. חמישי, 21.7.05

אני לא המצאתי את תכנית ההתנתקות

אבל לפחות אם נעשה אותה אז זה מראה שישראל עושה משהו, לפחות משהו חיובי ליציאה מהבוץ העמוק הזה. אתה לא חושב? (טוב בטח לא) אני כבר מתחילה להצטער שנכנסתי לפורום הזה כי בסוף עשיתי את מה שאני הכי טובה בו: טחינת מים לשווא
כל הדיבורים האלה לא יעזרו במילא, כי ההתנתקות תתבצע
(שים לב לפרצוף שלי ליד "ההתנתקות תתבצע",אני לא צוהלת משמחה מזה אם אתה מתעניין)

hagaiad

New member
הבעיה שאתם לוקחים את ההתנתקות

כאילו זה דבר של מה בכך, כל הגישה הזאת של בואו ננסה, למה לא? אולי אולי זה יהיה טוב? אבל שכחתם במה ההתנתקות כרוכה, מסירת חלקי ארץ לאויב, גירוש 1000 אחים מהבית, הפסדים כלכליים עצומים והריסת היעוד של צה"ל. זה לא כזה שווה רק כדי שיראו ש"עשינו משהו"

לא באמת שלא התכוונתי לזה...

בפורום, האחר שקורא אז הוא לא יודע באיזה גישה האחר כתב... מצטערת אם זה יצא ככה...אני מודעת ומתעניינת, אני רואה חדשות אני יודעת במה זה כרוך וכן, אני גם מזדעזעת מהתמונות של אנשים שצריכים לעזוב את הבתים שלהם ושל חיילים שמפנים אנשים מהבתים...להגיד לך שלא אכפת לימזה? ברור שאכפת לי, ברור שכואב לי, לא בציניות, לראות חיילים ומתנחלים מרביצים ככה אחד לשני...לא אמרתי שההתנחלות קלה והיא עניין של מה בכך, אם הייתי חושבת ככה לא הייתי נכנסת לפורום הזה או מדברת איתך בכלל. ההתנחלות קשה וכואבת ואתה צריך להבין שאנשים אומרים את זה בכנות ולא בציניות (רובם).

אופס...כתבתי "ההתנחלות קשה וכואבת"

במקום "ההתנתקות קשה וכואבת"... אני באמת עייפה!!!!!!!! אני חושבת שפה אסיים לפני שאני אתעלף

בסוף השלית אותי ומסתבר שאתה

ימני קיצוני!! אם הייתי יודעת לא הייתי מתחילה איתך שיחה כל כך ארוכה... בייי

hagaiad

New member
מה את מגדירה ימני קיצוני?

אני ימני רגיל לגמרי, אפילו נגד חסימות כבישים כרגע!

ימני קיצוני...אוקיי, במקרה הזה:

ימני שלא היה שווה לי לבזבז שעות שלמות מהיום שלי ואנרגיות כל כך רבות כדי שהוא יחשוב בסוף שמטרת כל ההתנתקות זה רק "לעשות משהו"...ניסיתי להעביר לך את קו המחשבה שלי אבל כנראה שיש בי יותר מדיי תקווה ושאני אופטימית מדיי או שאתה עקשן מדיי, נו מילא, למי אכפת?

hagaiad

New member
אני לא עקשן

אני פשוט מבין טוב על מה אני נאבק, זה שלא הצלחת לשכנע אותי הפך אותי לימני קיצוני? טוב אם את מצטערת על בזבוז הזמן אז חבל. שיהיה לך לילה טוב

hagaiad

New member
אז למה עושים את זה רק כדי שיראו

שעשינו משהו?? אנחנו באמת טוחנים מים...

מיטלוש8

New member
אני לא מבינה...

אז למה את באמת בעד?... את מבינה את הכסף, את הגירוש, את הזעזוע העמוק, את פילוג העם, את חוסר השלום, את השינוי שמצב שלא יהיה... אז נפסיד את כל הדברים האלו רק כדי להראות ש"עשינו משו"? קודם כל זה לא שווה, וגם אם נראה ש"עשינו משו" זה לא ישנה, כי הראנו ש"עשינו משו" בהבלגות אחרי פיגועים מסויימים, בפינוי ימית, ביציאה מלבנון ועוד מלא. עזר במשו?? העולם לא יפסיק לבקש ממנו לוותר, הפלשתינים לא יפסיקו להרוג (המחבלים שרוצים את הארץ)- אז אולי את צודקת והמצב לא יכול להימשך, אבל ההתנתקות בטח שלא תועיל בכלום, אם כבר להפך. שווה את זה?? לא נראה לי כל כך...

BrightDarkness

New member
אבל...

יש החושבים שזה יתרום למצב הבטוחוני... הזזת תושבי גוש קטיף רק יקרב אותם יותר אל העם וירחיק אותם מהשטח הכבוש.. כך הגבולות יהיו מוגדרים יותר טוב והמדינה תיהיה מדינה מגוננת ולא מדינה כובשת...

hagaiad

New member
אותם תמהונים שטוענים כך

לא משתווים בכלל לידע של אלה בתמונה
ואם כן אז הם טוענים כך ממניעים מושחתים ולא ממחשבה אמיתית

LordOfSpells

New member
ברור! אתה צודק במאה אחוז!

כל מי שנמצא בצד שלך הוא יודע וצדיק ועושה הכל בשם האמת, וכל מי שדעתו מנוגדת לשלך הוא מושחת רשע עם אינטרסים ששמור לו מקום בשבעת מדורי הגיהנום. please...

hagaiad

New member
לא הבנת אותי

שאמרתי מושחת התכוונתי לשר הבטחון ולשאר חברי הליכוד שכבר הוכח שהם תומכים בהתנתקות ממניעים אחרים, לא מדבר על כל האחרים

LordOfSpells

New member
מסתבר שבאמת לא הבנתי

אז פעם הבאה במתותא ממך, נמק ופרט בצורה שכסילים כמוני יוכלו להבין.

noamgk

New member
זה לא משנה בכלל.

הרי כל ילד יוכל לספר לך מה תהיינה התוצאות הביטחוניות של ה"תוכנית" הזאת. לא צריך את את הרמטכ"ל ואת ראש אמ"ן כדי להבהיר את זה.

מיטלוש8

New member
יש לי משו לומר לך, אני מסכימה איתך.

באמת יש הרבה ערבים שלא רוצים להיפטר ממנו, ואפילו רוצים שלום ועכשיו. אבל, וזה העיקר--> ההנהגה שלהם לא רוצה שלום! וזה העיקר פה! שהמחבלים משתלטים על הכל ופועלים בצורה שהם פועלים! ההבדל בינינו הוא שההנהגה שלנו כן רוצה שלום ופועלת למען זה, ההנהגה שלהם לא. כך שעד שהם לא ישנו את תפיסת עולמם או את ההנהגה, אין סיכוי לשלום. אולי יהיה שלום בעתיד, אבל כרגע?.... תמשיכו לחיות באשליות...

טוב דיייי

קשה לכם להבין אותי בפורום אני רואה.. קשה לדבר כאן כי הכוונה שלי לא מתפרשת כנראה טוב... בסך הכל אמרתי שאני בעד ההתנתקות כי זהו הצעד הטוב והנורמלי ביותר לעשות כרגע...אני יודעת שהשלום לא יגיע עכשיו זה קצת ברור לא? ועכשיו באמת: ביייי כי אני מסוגלת להיסחף עד מחר.... ביייי

למעלה