בעיה: פינג גבוה ברשת ביתית

dov98

New member
אם אלעד

העביר ב11MB ואתה ב7 אז כנראה רק הICS הוא זה שמאיט, אלעד עובד עם ראוטר שיש בו switch .

eladts

New member
את זה עשיתי באוניברסיטה

כשבין שני המחשבים יש כמה SWITCHים יקרים. מה שיכול להגביל אותך זה מהירות הדיסקים במחשבים ומהירות המחשבים בכלל. אני גם לא בטוח שחיבור בכבל מוצלב מאפשר FULL DUPLEX.

skyhawlk

New member
cross cable can handle full duplex.

Full duplex can be enabled on client->switch or client->client connections.

Rיקש

New member
ניחושים

שמע כדי להעביר ב100Mb אתה צריך גם משאבי מחשב, כמו HD מהיר \ CPU פנוי ומן הסתם מספיק RAM. יכול להיות גם שהכרטיס רשת של המחשב הבייתי שלך קצת מפשל, אם זה מבחינה חומרתית או מבחינת תוכנה (דרייבר...) לא נראה שיש לך בעיות ניתובים. תעשה את הבדיקה עם הFTP. אגב, אני עם IBM T20 ויש לי שאלה אליך, גם המחשב שלך מתחמם בטירוף? הפינה השמאלית (איפה שמניחים את היד) של המחשב רותחת! ובכלל כל המחשב מרגיש חם - אחרי כמה זמן זה בלתי נסבל, אני לוקח הפסקה ממנו. כבר הורדתי את ביצועי המעבד למינימום (547MHZ) - אתה מכיר את התופעה? (בדיוק קנינו T30 עכשיו וראיתי שגם הוא חמים, אבל לא רותח כמו שלי...)

azaria

New member
T21 שלי מתחמם משמאל למעלה

ליד ה F1 וחבריו. שם גם יש פתח אוורור בדופן. וודא שהפתח לא חסום על ידי ספרים ניירות כפות ידיים וכדומה. (למרות שברור לי שעצה למתחילים כמו זו, קצת מיותרת בשבילך) שלי מתחמם מספיק כדי להיות בלתי נסבל כאשר המחשב על הברכיים במכנסיים קצרים. אבל רק כך. בעבודה רגילה ליד שולחן אין לי בעיה. זה חם למדי אבל לא "חום שהיד סולדת בו" אם לשאול מושג מן מהלכות בישול בשבת... ולעניין הרשת המפשלת שלי. זה לא ´קצת´ מפשל, זה פאשלה של למעלה מחמישים אחוז! איך אפשר לבדוק קצב של כרטיס רשת בפני עצמו? יש איזשהו loopback? איך בדיוק עושים את זה?

Rיקש

New member
עד כמה שידוע לי LOOPBACK

בודק את הRX וTX של ממשק. זאת אומרת אי אפשרות להעביר מידע ממש אלא רק לבדוק את החיבור. (ERRORים וכו´) ליד הF1 יש את הפתח של האוורור ומן הסתם הוא תמיד יהיה חם - כמו בכל מחשב נייד, אבל אצלי הבעיה באיזור של המשטח של הידיים בעיקר בצד שמאל... זה ממש נורא! שלא לדבר על המשטח התחתון שלו, הוא מחמם את הצד התחתון של השולחן שלי! (עץ) מדהים. עכשיו שאני חושב על זה יש לי כל כך הרבה תנורים בחדר שלא פלא שחם לי לאללה! המודם AMBIT רותח הממיר הדיגיטלי עוד שניה בוער הT20 רותח המטען של הT20 חם מאוד המסך שלי חמים+ הFreeSCO פושר+ הHD IBM שיושב אצלי קצת מחוץ למחשב מנסה להתיח את ה"שסי" של המחשב! יש לי הרגשה שיש לי בעיות בחשמל כאן! איך זה יכול להיות שהכל רותח?! נ.ב (לעודד במיוחד) הממיר הדיגיטלי שלי (מת"ב) נתקע כל יום! לפחות פעם אחת! יש שידור אבל אי אפשר להעביר תחנות ולא לכבות אותו (בממיר עצמו ובשלט) רק הוצאה מהחשמל והחזרה מסדרת אותו, מה הולך כאן? (Nt embdded?
)

skyhawlk

New member
did you also cut on costs ../images/Emo13.gif

on in-wall cables? Not that I have your problems....​

azaria

New member
אין לי Un-Wall. הכל תלוי בחוץ.

ואכן חסכתי על הכבל אבל לא על חשבון האיכות אלא על חשבון התיווך. קניתי ישר מניר (בלוחות הפורום) במחיר זול ובמחיר קפיצה לאיזור התעשיה של חולון. טכנאית שם גזרה חתיכת כבל מגליל ענק והרכיבה את הקצוות. והכל מול עיני. טוב, עד כאן פינת הפרסומת חינם. מעכשיו אני אתחיל לדרוש תשלום על שרותי פרסום

dov98

New member
מה אתה חושב?

הוא לא עושה הנחה בחינם, אלא רק בגלל שבאים אליו אנשים שאנחנו שולחים.

Rיקש

New member
הלו!!!!!!

מצאתי את הבעיה שלך! הבעיה במשפט הזה: " טכנאית שם גזרה חתיכת כבל..."

Rיקש

New member
אל תזכיר לי את השם הזה

אם משהו היה תלוי בה כולנו היינו בים (עמוק עמוק) היום וארץ זו הייתה נקראית "פלשתין".

eladts

New member
סליחה על הבורות

אבל על מי אתם מדברים בכלל?

Rיקש

New member
מישהי שפעילה בפורומים כמו

פמינזם , כיבוש ובלה בלה ... עקרונית היא חושבת שאנחנו רוצחים ערבים\כובשים שמאלנית קיצונית (aka יפת נפש קיצונית) אני לא התחלתי איתה ויכוח מעולם אבל ראיתי את ההודעות שלה מספיק והיא מהסוג שמעלה לי את הדם לראש.

יש לי רעיון

תבדוק ששני הרכטיסים נמצאים ב FULL DUPLEX , תהרוג אותי אבל אני לא זוכר באיכספי איך עושים את זה, ב 2000 הולכים לקונפיגורציה של הכרטיס ושם יש (ב ADVANCED) אפשרות שנקראת DUPLEX MODE ב 3COM ברירת המחדל היא default Hardware שבד"כ אומר שזה לא פול. תעביר את שניהם ל full duplex ותבדוק שוב שים לב שהאפשרות הזו לא מתאימה לעבודה מול כל סוויץ אלא אם הוא גם מקונפג ל FULL

למעלה