בעלי חיים בחינוך בתפוז
אנשים

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifאהא.. ואחריהם נמצאים גוד שרלוט ../images/Emo9.gif

butbut

New member
תקשרי ותנענעי אותי-0אבל אנ הייתי בטוחה שהשני

זה סימפל פלאן.XDD

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifXDDDDDDDD

היית יחסית קרובה, הם במקום הרביעי ^^

yaelsee

New member
את מצחיקה אותי

שאשכרה יש לך מקומות ללהקות XDDD "רוצה לדעת מי במקום ה68? זה השליק שפיץ ההם" XDDDDDDDDDD פיק?

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifאני באמת אמרת לך לסתום ../images/Emo69.gif

זה לא לדרג מקומות, זה פשוט מה אני אוהבת יותר ושומעת יותר ומה אני יעדיף לשים לראיין ומה לו.. [אם לא הבנת את ראיין זה הפלא' שלי, ואכן פיק
]

yaelsee

New member
../images/Emo69.gif

שום פיק בואנהההההההההה יא........... תמשיכי לבד, לא הצלחתי לחשוב על כלום חוץ ממוכשרת וכרגע זה לא מתאים.
לכי, לכי תתקלחי לך, תנטשי אותי.

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

הווווו דברים קטנים שלו
[להלה סילבסטר להלהלה]

Bleed for Me

New member
בהתחשב בעובדה ש...

הקאברים שהם עשו לבאסטד הזניקו להם את הקריירה,לעבוד עם מקפליי היה ברור שיהיה הצעד הבא..

butbut

New member
אבל הם חכמים ת'אמת...אם הם היו מתחילים

עם שירים משל עצמם הם היו כלום. הקאברים באמת היה צעד חכם.

Bleed for Me

New member
לא יודעת,אני לא מעריכה את זה

שהם הצליחו בזכות שירים של להקה אחרת,כל הקטע הוא להצליח בזכות עצמך..תאמיני לי שאם הם היו מנסים מספיק הם היו מצליחים בזכות עצמם...

butbut

New member
אממ../images/Emo26.gif... מסכימה איתך-אבל הם די שיחקו אותה

בקטע הזה. אני לא חושבת שהם היו כיכולים להרוויח על ההתחלה מספיק מעריצים כמו שהיה להם אז. הקאברים האלו הביאו להם אחלה של "קפיצה". למרות שלפעמים עדיף שהבסיס יהיה יותר חזק מ"קאברים"... נראה למה הם יגיעו. הם לא נראים לי כמו להקה שתחזיק מעמד.

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifזה כמו עם וונילה סקיי שהתפרסמו בגלל

הקאוור של אמברלה.

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifאני ממש ממש מש מקווה שכן ../images/Emo99.gif

למעלה