בעלי חיים בחינוך בתפוז
אנשים

rox love BSM

New member
הוא התחיל כשחקן?

אבל הוא היה בלהקה שהוא היה ילד קראו לזה סטריט דריים או משהו כזה

m i c k e y 15

New member
לפני זה הוא שיחק בכמה סדרות

ראיתי כמה סדרות שהוא שיחק כאילו חלקים ביררתי עליו המון לפני איזה שנתיים שלוש XDD וזה דרים סטריט..

O0NoNi0O

New member
אני אוהבת את דיסני צ'אנל

ואת הסרטים שלהם כן? אבל אני לא חושבת שאומן רציני צריך לעשות קאברים לשירי ילדים! זה..מוזר. וזה להתפרסם בשביל להתפרסם בעיני, לא כי הם מוזיקאים באמת. וכאילו..ביררתי מלא על ג'ונאס ברוס ולא יודעת לא אוהבת את כול החאבורה הזאתי של הבוי בנדס כמו בקסטריט בויז, ג'ונאס ברד'רס, ג'סי מקארטני. בעיני הם כמו חבילת שוקולד. יכול להיות שיש את החבילה הכי יפה בעולם עם גילטרים ועיינים כחולות אבל מה שמשנה זה השוקולד בפנים ועצם זה שחבורה של בנים בגלאים 18-15 עשו קאברים לשירים של ערוץ ילדים נראה לי מזויף ושהם כאילו רוצים להתפרסם בשביל להתפרסם. מה גם שאני חושבת שהרמה של מקפליי תרד עם הם יעבדו איתם כי מקפליי הם אומנים רציניים וג'ונאס ברוס עדין לא הוכיחו את עצמם ככאלה. אני גם לא אוהבת את כול המאני מייקרים האלה, זה מזויף ממש, בעיני. חוצמיזה שהאחים ג'ונאס הם כאלה..איכ. לא יודעת, לא מתה עליהםXD לא אישי בכלל, יש לך ולרייבן/אלמוג אחלה טעם במוזיקה

purple floyd

New member
ממש חרשתי יל ג'סי בכיתה ז'.

שיז נו יוווווווווווווו או נו! עכשיו אני רק נזכרת בזה ומגחכת, גח גח הילארי דאף ממש לא איכותית X:

Charley XD

New member
וואי בוט תודה D: ואממ יש למישהי את התמונה

של דאגי ? זאת שהוא לבד? אני חולה עליה והיא נמחקה לי ! |בוכה| חח וואי עם הם יעשו בת דודה שלי תשתגע ! וסוףסוף אני יוכל להשתגע איתה ><" היא ממש אוהבת את ג'ונס בראדר .. וגם את מק' |שורקת| אין לי שום קשר ... הם עברו את הפו פייטרס ! שוק~~

butbut

New member
אממ...XDDD האחים ג'ונס כול כך מוערצים בארץ?

זה מה שאני לא ידעתי><" LOL

Charley XD

New member
יש ניצולים XD

כמו בת דודה שלי .. אוי SOS כמה נדבקתי לזה בגללה ! שנאתי אותה למשך איזה שבוע ! זה אחד השירים המדבקים ><"

butbut

New member
חח...גם אחד השירים המטומטמים שיצא לי לשמוע

יותר מטומטם מSOS של ריאנה.

Charley XD

New member
אני יודעת ! בגלל זה אני שנאתי אותה XD

SOS של ריאנה XDDDDD טוב אני לא אגיד לך אבל בכל זאת.. אני שונאת אותה אבל עזבי את זה .. אני כאפות ואני כל פעם מחדש נדבקת לשיר הזה ! הוא ענק XD

butbut

New member
אממ...בחנויות של עיתונים מחו"ל את יכולה

למצוא עיתונים כאלו. ואני כמעט בטוחה שראיתי אותו בארץ. אבל צריך לבדוק.

m i c k e y 15

New member
וזה האחים ג'ונאס עם א' לא כמו אצל דני שזה ג'ו

ג'ונס jones ואצלהם כתוב jonas

butbut

New member
או ../images/Emo69.gif אז כנראה שזה פשוט ירד ולא שמתי לב><"

סורי.XD

rox love BSM

New member
לא משנה גם ככה זה יותר טוב

כי השרשור פחות עמוס ויותר קל לי לעקוב XDDD

m i c k e y 15

New member
השרשור פחות עמוס?../images/Emo12.gif

השרשור ממש עמוס פה ובאמת שזה עדיף לשרשר חדשות אל חדשות כי יש גם כותרת "חדשות" וכל זה.. השרשור שפתחתי בקושי עמוס חח זה בסדר בוט XD גמאני לא רואה לפעמים

למעלה