חבל להפיץ בורות הלאה. מישהו עלול
להאמין. איזה התערבות רפואית הכרחית? אז א´ יש הומוסקסואלים ולסביות שיש להם ילדים ´בדרך הטבע´, אתה יודע, יש לא מעט הומוסקסואלים שהיו להם התנסויות עם נשים בזמן שבחנו מה הם, וכנ"ל לגבי לסביות. שנית, אפשר לעשות את זה דרך הטבע בתור משהו חד פעמי עבור ילדים, ושלישית, מה לא דרך הטבע בשימוש בזרע מבנק הזרע או מזרע של אדם מוכר? כמו שאפשר להכנס להריון מזרע שנשפך לא בכוונה ליד הנרתיק וחדר פנימה, אז אפשר גם להכנס להריון מזרע שנשפך פנימה כן בכוונה. המיכשור הרפואי וההתערבות הרפואית המהוללת יכולה להיות כוס שהגבר יאונן לתוכה, ואמצעי כל שהוא להכניס זאת פנימה. לא צריך רופא. לאור כל הנ"ל, ולאור כך שהומוסקסואלים בהחלט יכולים להתרבות, התאוריה שמטרת ההומוסקסואלית היא למנוע העברת גנים נשמעת לי מאוד לא מבוססת, עם בעיות מתודולוגיות קשות ביותר P: או במילים מדעיות מעט פחות, נשמעת לי כמו שטות. להבדיל מהדעה שלא דומה לשלך בכלל, על ענין התפוצצות האוכלוסין שעוד איכשהו MAKES SENSE. שתי הערות שנוגעות לדברים אחרים: פעם עקרים לא היו יולדים, כיום יש כל מיני טיפולי פוריות שעוזרים לחלק. הדבר היחיד ש´דפוק´ אצל עקרים, זה חלק ממערכת הרביה, לא הגנים באשר הם. לכן למשל אפשר לבודד זרע פורה מבין הזרעים העקרים, או לעשות טיפולי מבחנה אצל חלק. אני חייבת לומר, שאנשים שיושבים וכותבים דרך האינטרנט, לאנשים שהם לא פגשו מעודם, דברים על מה זה בדיוק ´דרך הטבע´, נראים לי קצת סותרים את עצמם. האינטרנט זה דרך הטבע, תגיד לי? הטלפון? המשקפים? אני יושבת בדירה שהאדם בנה, משמאלי טלפון אלחוטי, מימיני סלולרי, ואני גולשת עכשיו באינטרנט. אגב, אני חייבת להתוודות, גם ת´בגדים לא תפרתי לבד מהכבשים שגזזתי שאני מחזיקה בחצר. יש כאן גם ספר משמאל, שאני מוכנה להשבע שלא חרוט על אבן, אלא קיים בזכות המצאת הדפוס. אם אני אפתח ת´מערכת ואשים דיסק של ענבל פרלמוטר, אתה חושב שזה יהיה אך טבעי?