בעלי חיים לא סטרייטים

שלום רב לאורחת וברוכה הבאה

האם את יכולה במטותא להביא סימוכין (=מאמרים מדעיים) להימצאות אחוזים כאלה של הומוסקסואליות בקרב כל היונקים?

sarah

New member
בעלי חיים לא סטרייטים

אשמח אם למישהו יש משהו מעניין להגיד בעניין... האם זה מוכיח כי אכן נטיה מינית לא נכונה היא משהו שהטבע עושה לפעמים? שרה

"נטיה מינית לא נכונה" - ?!?!?!

נראה לי שבעלי חיים לא סטרייטים מחזקים את המרכיב המולד, כלומר, שיש יונקים שכבר נולדים עם "נטייה למשיכה חד-מינית". אגב, אני חושב שהחתולה שלי ביסקסואלית, פעם הייתה לה חברה והם כל היו ליקקו אחת את השניה
מה לעשות?

sarah

New member
חחח

אף אחד לא מוכן להודות שנטיות לא סטרייטיות הן פשוט לא נכונות? לא מבחינה מוסרית אלה שהן פשוט בעיקרון לא היו אמורות להיות ככה?
זה כמו אנשים שלובשים משקפיים (גם אני) שבעיקרון זה נכון שאנשים יראו טוב בלי משקפיים ולא יאצלו והלהתשמש בהם.

פריפטס

New member
"פשוט לא נכונות"?

למה לא נכונות? מי קבע מה נכון ומה לא? מי קובע שהומוסקסואליות זה לא דבר "בריא"?

sarah

New member
לא בריא?! ../images/Emo6.gif

לא נכון... כי פשוט ברור שבעלי חיים שבאופן בסיסי אמורים להתרבות, והזכרים מתרבים עם הנקבות--- לכן משיכה לא כזאת היא משיכה לא נכונה. לא שאני לא בעדה, אבל היא לא נכונה.
אני חושבת שהטבע יודע מה נכון, אני חושבת שהוא סמכותי מספיק בשבילי להחליט מה נכון ומה לא. (אני לא מתכוונן לא נכון במשמעות שעדיף שזה לא יהיה ככה ושצריך לתקן את זה, זה אפילו מצויין לדעתי, אבל--- זו פשוט שגיאה במערכת ) ולא בריא? לשמחתי זה אני חושבת שזה דיי בריא.
(לא גורם למחלות לב או להשמנה
) באעבה, שרה

פריפטס

New member
אני לא אמרתי...

הטבע לא יודע שום דבר, הטבע זה רק מושג- הוא לא דבר חי. בעלי חיים אמורים להתרבות? מי קבע? הם מתרבים- זה לא אומר שהם אמורים...

yaron4all

New member
Let´s drop that Politically Correct

יצורים חיים מתרבים - זו אקסיומה. ולא כל דבר צריך להיות נורמלי בשביל להיות מקובל בחברה. נכות פיזית, למשל, אינה נורמלית.

טל קר

New member
נא לחזור למילון ולבדוק הגדרת

אקסיומה. אם אני לא מתרבה כרגע, אני לא יצור, או לא חיה? ואם אני אבחר שלא להתרבות, אני לא יצור או לא חיה? ואם אני סובלת מבעיה רפואית של עקרות, אני לא יצור, או לא חיה? ואם בן זוגי יסבול מעקרות, ונאמץ, אני לא יצור או לא חיה? ואם אני אינני אני אז מי אני בכלל?

yaron4all

New member
זה קל מאוד לקחת משפט ולהקצין אותו

אחת מההגדרות של גזע של יצורים חיים היא הנטיה (והיכולת) של אותו גזע להתרבות. מקרה ספציפי אינו מעיד על דבר - נטיית הגזע תמיד תהא להתרבות.

טל קר

New member
SO? גם גייז ולסביות יכולים להתרבות

אם הם רוצים. הזרע והביציות לא נעלמים בשל הנטיה המינית. אגב, גם בטבע שאיננו של בני אדם יש יותר מדרך אחת להתרבות. (וזה באמת היה קל מאוד P:)

טל קר

New member
אם הטבע יודע מה נכון, ויש

הומוסקסואליות בטבע, 1+1= ? אולי מה שנכון זה שחלק יתרבו, וחלק לא? אולי מה שנכון זה שחלק יתרבו ככה, וחלק אחרת? אולי מה שנכון זה שחלק יתרבו, וחלק לא, וחלק יאמצו? כל זה קיים בטבע בכלל ובטבע האנושי בפרט. אז למה שגיאה במערכת?

כדי לדלל את האוכלוסייה (לדעתי)

אני כבר הסברתי פעם את התיאוריה על דילול-אוכלוסייה שבחרתי לאמץ לעצמי. אז מילא, אנשים שנולדים מעוותים, שונים וכו´ - אלו ניסיונות של הטבע להתקדם באבולוציה (מוטציה טבעית) ויש דברים שהם אכן שגיאות מערכת, כמו: אנשים שנולדים נכים, פגים, אנשים חסרי אברים חיוניים מסויימים (כמו.. לב?! לדוגמה) או יותר גרוע, כאלה שנולדים עם *תוספת* גורעת של איבר מסויים (כמו, לב) ודברים אלה לא אמורים לקרות, כי אין אף סיכוי שמשהו טוב יצא מהם (בניגוד לאדם שנולד עם 4 ידיים, לדוגמה, שמשתייך למחלקת המוטנטים הטבעיים ולדעתי יכול להפיק תועלת רבה, בעיקר מכך שהוא מסוגל לשאת 4 מזוודות בה בעת
) לכן, אלה הן תאונות. אבל מה זה בנאדם שנולד עקר? מה זה בנאדם שנולד הומוסקסואל? אלה אפילו לא *תאונות*. אלה מתבצעים *בכוונה*. בכוונה לדלל את האוכלוסיה.. בכל המקומות בהם היא לא מדוללת ע"י אסונות טבע/מלחמות/תאונות דרכים/עוני ורעב/פשע וסמים/וכו´, היא מדוללת ע"י התגברות אחוז ההומוסקסואלים. לדעתי, לפחות.. אתם לא חייבים להסכים עם זה, ואף אשמח לשמוע תיאוריות אחרות שלכם

sarah

New member
|יד| תאוריה שאני שמחה להסכים איתה

אכן... שינית את דעתי, זו לו נטיה לא נכונה לדעתי אלא נטיה שעוזרת לדילול האוכולוסיה... אממ... דרך אגב, סיגל, את שולתת!!!
יום נעים,
שקב

sarah

New member
התכוונתי ../images/Emo45.gif ../images/Emo3.gif אני תמיד טועה בזה

משום מה

כל הכבוד, בדיוק

מה שאני כתבתי למטה. ההומוסקסואלים מפחדים שאם הם יוגדו כאנשים שלא מתנהגים כדרך הטבע, הם ינודו מהחברה, לכן הם מנסים בעקשנות להחדיר לכול נו לראש כי הם נורמלים לחלוטין. הם לא. הם לא אמורים להתרבות בלי התערבויות רפואיות. ויפה הבאת את הדוגמה של העקרים. גם הם לא נועדים להתרבות. זה לא אומר שמנדים אותם מהחברה, אבל זה (בדרך כלל) אומר שהגנים שלהם לא נועדו לעבור הלאה. אולי באמת צריך לעשות מתישהו מחקרים על ילדים של הומוסקסואלים שנולדו בהתערבות רפואית. לבדוק אם יש להם יותר מחלות/בעיות פיזיות מנטליות יותר מאשר לילדים שנולדו להורים סטרייטים. שוב, על מנת לבדוק את התיאוריה שמטרת ההומוסקסואליות היא למנוע העברת הגנים.

טל קר

New member
חבל להפיץ בורות הלאה. מישהו עלול

להאמין. איזה התערבות רפואית הכרחית? אז א´ יש הומוסקסואלים ולסביות שיש להם ילדים ´בדרך הטבע´, אתה יודע, יש לא מעט הומוסקסואלים שהיו להם התנסויות עם נשים בזמן שבחנו מה הם, וכנ"ל לגבי לסביות. שנית, אפשר לעשות את זה דרך הטבע בתור משהו חד פעמי עבור ילדים, ושלישית, מה לא דרך הטבע בשימוש בזרע מבנק הזרע או מזרע של אדם מוכר? כמו שאפשר להכנס להריון מזרע שנשפך לא בכוונה ליד הנרתיק וחדר פנימה, אז אפשר גם להכנס להריון מזרע שנשפך פנימה כן בכוונה. המיכשור הרפואי וההתערבות הרפואית המהוללת יכולה להיות כוס שהגבר יאונן לתוכה, ואמצעי כל שהוא להכניס זאת פנימה. לא צריך רופא. לאור כל הנ"ל, ולאור כך שהומוסקסואלים בהחלט יכולים להתרבות, התאוריה שמטרת ההומוסקסואלית היא למנוע העברת גנים נשמעת לי מאוד לא מבוססת, עם בעיות מתודולוגיות קשות ביותר P: או במילים מדעיות מעט פחות, נשמעת לי כמו שטות. להבדיל מהדעה שלא דומה לשלך בכלל, על ענין התפוצצות האוכלוסין שעוד איכשהו MAKES SENSE. שתי הערות שנוגעות לדברים אחרים: פעם עקרים לא היו יולדים, כיום יש כל מיני טיפולי פוריות שעוזרים לחלק. הדבר היחיד ש´דפוק´ אצל עקרים, זה חלק ממערכת הרביה, לא הגנים באשר הם. לכן למשל אפשר לבודד זרע פורה מבין הזרעים העקרים, או לעשות טיפולי מבחנה אצל חלק. אני חייבת לומר, שאנשים שיושבים וכותבים דרך האינטרנט, לאנשים שהם לא פגשו מעודם, דברים על מה זה בדיוק ´דרך הטבע´, נראים לי קצת סותרים את עצמם. האינטרנט זה דרך הטבע, תגיד לי? הטלפון? המשקפים? אני יושבת בדירה שהאדם בנה, משמאלי טלפון אלחוטי, מימיני סלולרי, ואני גולשת עכשיו באינטרנט. אגב, אני חייבת להתוודות, גם ת´בגדים לא תפרתי לבד מהכבשים שגזזתי שאני מחזיקה בחצר. יש כאן גם ספר משמאל, שאני מוכנה להשבע שלא חרוט על אבן, אלא קיים בזכות המצאת הדפוס. אם אני אפתח ת´מערכת ואשים דיסק של ענבל פרלמוטר, אתה חושב שזה יהיה אך טבעי?

sarah

New member
אז?

מישהו אמר שדרך הטבע היא הצודקת? שאנחנו צריכים להכין סוודרים מכבשים בכוחות עצמנו?! פשוט הודו והשלימו פה שזה מה שהטבע עושה באעבה, שרה

למעלה