בעלי חיים לא סטרייטים

Mashina Girl

New member
האני .. ../images/Emo28.gif

הנני
. ו..הופ! נעלמתי

TwelveEyes

New member
ההודעה הנוספת...

התפרסמה אחרי ההודעה שלי, כך שלא יכלתי לקחת אותה בחשבון, אם לא שמת לב. דבר שני, אני מכירה את שרה (פחות או יותר - הרבה יותר ממך, מה שבטוח) ואני יודעת למה היא התכוונה, למרות שאולי הייתי בוחרת להשתמש במושגים אחרים במקומה..

טל קר

New member
הלו, להכליל את זה בתוך ה´בעיות

אחרות´, כלומר להתיחס לזה כאל בעיה במובן הביולוגי (להבדיל מבעיות חברתיות נניח, אבל גם לנשים יש בעיות חברתיות, ואני לא רואה את היותי אישה בעיתי מבחינה ביולוגית), זה לא אקסיומה, זה דורש הוכחה.

פריפטס

New member
זה תלוי בחיה

יש חיות שלא נהנות ממין בכלל (רובן...), ויש חיות (כדוגמת חזירי הבר, כמה סוגים של קופים ועוד) שכן נהנות ממין ועושות זאת לשם הנאה. אינני יודע על הפינגווינים אבל אני חושב שהם לא נהנים ממין. בכל מקרה, בקשר ל"השתלטות" על הקן שלהם, אי אפשר להסיק מזה מסקנות עד שלא למדנו על חייהם של הפינגווינים- יכול להיות שהם פשוט משתלטים על הקינים אחד של השני לפעמים, זה קורה אצל הרבה חיות בטבע. בכל מקרה אנחנו לא יודעים את זה עד שלא בדקנו.

Blackice

New member
כן. ../images/Emo13.gif נו, מה ציפית שנאמר? ../images/Emo3.gif

אז לטבע כן יש את היוצאים מן הכלל שלו. ואנחנו בני האנוש לא מיוחדים ממנו בזה- אולי חוץ מהבלאגאן שאנחנו עושים סביב זה וחיי הקהילה שפיתחנו סביב זה- אבל זה תמיד היה ההתמחות שלנו
ולתרום לדיון זהז, כי אני כל כך נהנה מהשטויות האלה שמעוררות שערוריות- ברור מאליו שנטיה מינית לא הטרוסקסואלית היא "לא טבעית". וכי למה אני יוצא בהצהרה כל כך חדה ושערוריתית? (חוץ מהקיק שאני מקבל מזה כמובן
) מכיוון שבטבע, התפתחות המינים הובילה התמחות מדהימה בכיוון שייתרום לשימור המין. קוראים לזה אבולוציה. יש הרבה מאוד שונות שכל הזמן גדלה, והמתאימים ביותר- אלו התורמים ביותר להעמדת הדור הבא- הופכים לרוב. מי שלא- נכחדים. ולמי שאין דחף טבעי להתרבות- אין לו יצר לקיים יחסי מין עם בני המין השני ולהעמיד צאצאים- אין ילדים. והקו הגנטי שלו נקטע. והטבע עושה את זה לפעמים. וכן, זו מחשבה מעודדת במידת מה
ארז נ.ב. עמדתי לפתוח פה בשאלה של מהיא בעצם הזהות המינית והמשיכה המינית באדם, שארית פרה היסטורית של מה זה, במקור וכו´- אבל לא היה לי כוח. אולי מתישהו מאוחר יותר

TwelveEyes

New member
זה לא בדיוק נכון...

כי לפי התיאוריה הזו, הומואים ולסביות היו אמורים להיכחד במהלך השנים.. ועובדה שלא.

Blackice

New member
מ... כן.

אבל שם יצאתי מהנחה שזה גנטי לגמרי. וגם אם זה אכן גנטי לגמרי- בטוח שזה דורש צירוף מסובך של המון גנים, שהרי מי כמונו יודע שיש יותר מ 2 פנוטיפים, וגם יותר מ3. יש סקאלה שלמה של נטיות. לכן אנשים סטרייטים נושאים חלקים רצסיבים של הגנום הזה.. ולכן לזוגות סטרייטים נולדים ילדים שהם לא סטרייטים. ולכן הגנום לא נכחד.
(כנ"ל אצל חיות) אם זה לא גנטי בלבד אלא התפתחותי- אז הנטייה ההתפתחותית כנראה אצל כולם.. אבל הסברה הזו לא ממש נראית לי.. ארז

מדוע לא נכון?

ההומוסקסואלים של הדורות הקודמים נכחדו, הגנים שלהם לא עברו הלאה. בכל דור צצים עוד גנים שרצוי מסיבה זו או אחרת שלא יעברו הלאה, וחלק מאותם אנשים נולד כהומוסק´. שוב, הגנים שלהם לא יעברו הלאה. בדיוק כפי שאנשים בעלי פיגור שכלי לא מולידים ילדים בדרך כלל, ועדיין זה לא מונע בכל דור שיהיו מפגרים חדשים.

TwelveEyes

New member
אני חייבת לציין...

שהשוואת הומוסקסואליות לפיגור שכלי היא אחת מההשוואות היותר מטומטמות שהיה לי העונג המפוקפק לשמוע. וזה עדיין לא מוכיח את טענתי כלא-נכונה. עדיין בכל דור ודור ישנם הומואים ולסביות, בעוד שאם הטבע אכן פועל במטרה להשמיד גנים כאלה, הם היו אמורים להיכחד כבר מזמן.

הסירוב להקשיב לתוכן

באמת יכול להוציא מהכלים. אז נחמד שמיד טרחת להעלב, למרות שלא השוותי בין הומו´ לפיגור. הבאתי דוגמה כיצד עצם העובדה שגם עם אדם בעל בעייה מסויימת לא מתרבה, לא מונע את קיומם של אנשים עם בעייה דומה בעתיד. וזה כן מוכיח את טענתך כלא נכונה, כי כל פעם שהטבע יתקל בגנים שלא ראויים להעברה לדורות הבאים, הוא ימצא פנטנט לנסות למנוע זאת, לפעמים גם ע"י "הפיכת" האדם להומו´. ואגב, נניח שאת צודקת (ואת לא) ושאם הגנים של הומו´ לא עוברים הלאה הם מתישהו אמורים להיכחד. מי קבע שהתקופה הזו הגיעה? את? 12 העיניים? אולי לטבע יקח עוד 500,000 שנה עד ש"יפטר" לגמרי מההומו´? על פי מה את קובעת שהגנים האלו היו אמורים להיכחד כבר מזמן? מעניין לשמוע.

TwelveEyes

New member
רציתי להוסיף...

שבזמן שחרשתי לפסיכומטרי נתקלתי בין שאלה לשאלה בעובדה הבאה: "מרבית הג´ירפות הן ביסקסואליות." אוח, למה לתפוז אין אייקון ג´ירפה.. :)

חשבת אולי ש...

בלי להעליב (כי גם לי יש כלב והכל) אבל חשבתם אולי שאין להם מספיק מוח כדי להבדיל מי זכר ומי נקבה? (כאילו עם כלבים מסורסים - כי לא מסורסים מבדילים)

sarah

New member
חחח לא נראה לי ../images/Emo6.gif

אבל זה רעיון משעשע... כי יש את כל העיניין של הריחות ודברים.
ויש לכלבים חוש ריח מצויין- נדמה לי שסיבה גדולה למשיכה המינית של כלבים ואולי גם יצורים דומים הוא הריח שבני המין השני מפרישים וזה מעורר אותם מינית או משהו
*מנסה לא לחשוב על כלבים חרמנים 8-( *
אז או שחוש הריח של הכלבים האלה נדפק או שהם באמת הומואים
דרך אגב... הריח הזיעה האנושית פעם (מזמן מזמן כמובן
) היה אמור לעורר את בני המין השני מינית אבל בגלל פאק לא ברור שלא ביררתי התחלנו להידחות ממנו.
באעבה, שרה
|גרביל|

TwelveEyes

New member
חחחחח

זה מזכיר לי פרק בסאות´פארק.. כשלאחד מהם היה כלב הומו :) *מתגעגעת נורא לBig Gay Al :() בכל אופן, אם זה היה העניין, אז לא היו אמורים להיות יותר כלבים הומואים?

למעלה