אויה, הבורות.
ראשית, אתה יוצא מתוך אקסיומה שהומוסקסואליות היא הדרך של הטבע לנסות לדאוג שגנים חלשים לא יועברו הלאה. בהודעתי הקודמת מסרתי מדוע לא רק שלא מדובר באקסיומה, או בכלל בטענה מדעית מבוססת אלא מדובר בשטויות, שכן הומוסקסואלים ולסביות לא עקרים בהחלט יכולים להתרבות גם עם וגם בלי מעורבות רפואית. שנית, ממתי מחקרים מתחום הביולוגיה מדברים על מטרה? מטרה זה מונח פילוסופי או חברתי. שנית. מה המטרה בכך שאני 155 ואחותי 165? מה המטרה בכך שיש לי הרבה נקודות חן? בקיצור, מאיפה לך שלהומוסקסואליות צריכה להיות מטרה? אולי היא תוצאה? וממתי לכל דבר יש מטרה? כמו שאמרתי, מטרה זה מונח חברתי ופילוסופי, בתחום המדעי מדברים יותר על קשרי סיבה-תוצאה. ומי אמר שלמטרות שונות יש היררכיה, והמטרה העליונה היא להתרבות? חוץ מזה, עלה בדעתך שאם כולנו היינו רק מתרבים ומתרבים, כולנו היינו מושמדים בגלל פיצוץ אוכלוסין? אז מה זה היה אומר על הגנים שלנו? עם כל הכבוד לביולוגיה, אנחנו כבר הרבה הרבה מעבר. זה נכון שלא הייתי כאן לולא כל הדורות שלפני היו מתרבים, אבל מי אמר שהם היו סטרייטים? יש לי חברה לסבית, שיש לה ילדה, אם לילדה יהיו ילדים, זה עושה את חברה שלי פחות לסבית? "בני זוג הומוסקסואלים לא מתרבים" - כל פרט הומוסקסואלי או לסבי יכול להתרבות אלא אם כן הוא סובל מעקרות. "וכן, הרפואה ממציאה פטנטים שונים וגם הומו´ יכולים להביא ילדים, אבל ההתערבויות הרפואיות הללו עדיין לא מראות כי מדובר בתופעה נורמלית" א, תגדיר נורמלית, וב´, למה התערבות רפואית? אם חברתי הלסבית תבחר מאיזשהו סיבה לעשות ילד מחברי ההומו, כל מה שהוא צריך לעשות זה לאונן לתוך כוס, והיא צריכה להכניס זאת לנרתיק. לא בדיוק דורש ER או מכשור מי יודע מה. אפשר אפילו להשתמש בקליפת אגוז ובענף לצורך כך אם תרצה שזה ממש יחוש טבעי P: "ונניח שאת וזוגתך תחליטו שאחת מכן תכנס להריון מהפריה. אז דבר ראשון רק אחת מכן מעבירה את הגנים הלאה." א. אז? ב. אפשר גם ילד ממני וגם ילד ממנה. לא מחויבים לילד אחד, אתה יודע. "ונניח לאחר שנה השניה נכנסת להריון מהפריה. לכל אחת מכן אין אינטרנס להמשיך ולהשקיע בילד של השניה היות ולא מדובר בגנים שלכם." כזה קשקוש לא שמעתי בחיים. אתה יודע כמה אנשים משלמים על תהליכים וכמה הם משקיעים כדי לאמץ ילד, למרות שזה לא הגנים שלהם? תגיד לי, מהו הקורפוס המדעי שלך, אגדות הילדים וסינדרלה בראשן? "אין גם כל וודאות שתשארו יחד, כי חיות יוצרות חיים בזוג על מנת לעזור לגדל את ילדיהם המשותפים." לא נעים לי לומר לך ,אבל רוב החיות הן לא מונוגמיות, וגם אצל סטרייטים אין ודאות שישארו יחד, או שילדו רק במסגרת אותו קשר. יש זוגות שחיים ללא ילדים, ויש גם אנשים שמתחברים ונפרדים ומתחברים לאחרים וכו´, וזה לא משנה אם הם סטרייטים או הומוסקסואלים. "כי לדוגמא זוגות עם בעיות פוריות יביאו לעולם בממוצא פחות ילדים מזוגות ללא בעיות" האמת שדי ההפך הוא הנכון, הרבה מתאומים/שלישיות/רביעיות וכו´ נובעים מהפריה מלאכותית. זה נגרם מגירוי של השחלות. "ההתנגדויות הפסדו-רציונליות שלך לא יכולות לעמוד בפני הטבע." גם הטענות המופרכו הפסאודו רציונליות (שזה קצת שידרוג לקרוא להן כך, אך מילא) לא יכולות לעמוד בפני המציאות האמפירית. ומה זה ה´טבע´ אם לא המציאות האמפירית? אגב, מה זה "את נורמלית על פי הסטנדרטים של הטבע"? תגדיר נורמלי? בהרבה דברים אני לא בתוך הנורמה. למשל רוב האנשים לא יודעים לקרוא בגיל 3, ולא עומדים לסיים בגיל 25 תואר שני. האם אני אמורה להתבייש או לחשוב שאני עיוות של הטבע? כי אני דווקא די מרוצה מהנ"ל P: "בחברה היוונית להומואים היה כנראה מעמד גבוה ביותר. אבל זה עדיין לא משנה את העובדה כי להם לא היו צאצאים, והגנים שלהם לא חיים איתנו היום" אויה, ביוון הגברים מהמעמד השליט קימו יחסים גם עם נערים. אבל גם עם נשים. כך שלא זו הסיבה שהגנים שלך לא יוונים P: "באקדמיה כידוע ישנו חופש מחשבתי מוחלט על מנת שלא יווצר מצב שאנשים נמנעים לומר את ממצאיהם כי הם אינם פוליטיקלי קורקט לתקופה" LOL רוב המחקרים מושפעים מדעות החוקרים. כולי תקווה שאינך בא עם בסיס לוגי ומתודולוגי כזה משורות האקדמיה, כי אז זה היה פאשלה רצינית במערכת הסינון. בכל אופן, מחקרים מושפעים מהחוקרים שעושים אותם. למשל יש הנחת יסוד שאיננה כלל אקסיומטית כשבאים לשאול מהי מטרה של דבר מסוים. אחורה פנה, קדימה צעד, חזרה לכסאות האקדמיה, יש עוד הרבה עבורך מה ללמוד שם. ממליצה לחזור על שיטות מחקר א´ וב´.