בעלי חיים לא סטרייטים

אחלה תגובה

תאר לך שמישהו היה אומר שמישהו יחסום כבר את ההומו´. אז לך מותר להיות בריון? תתבייש לך.

2ndskin

New member
בריון ? אני ?

טוב לא משנה אני לא אגיב.. במילא ימחקו את התגובות שלך מעכשיו..

לכל המתלהמים למינהם

ההשערה המלומדת הזו שלי נובעת ממחקרים אקדמים שקראתי, אשר ניסו להבין את משמעות ההומו´. לי המסקנה נשמעת הגיונית מאוד. והסיבה שאני לא מפנה אתכם למקורות שלי (מה שכנראה מאוד היה עוזר) זה שפשוט אין לי את הזמן לשבת ולפשפש בהררי הדפים שלי ולחפש את המאמר הספציפי בו דיווחו על המחקרים הנ"ל. אז את העבודה השחורה אני משאירה לכם ומי שבאמת מעניין אותו הנושא יתכבד ויערוך חיפוש יסודי באינטרנט/במאגרי המידע באונ´. שוב, השוותי הומו´ לפיגור ולנכות. אבל יש תיאוריות, הנראות הגיונית בעיני, שהומו´ היא דרכו של הטבע לנסות להפסיק להעביר את הגנים הלאה, כנראה כי משהו דפוק בגנים. כלומר, לא שההומו´ הופכת את האדם ל"דפוק", אלא בגלל שהוא "דפוק" הוא הומו´. אני מצטערת שאתם נעלבים כל כך, אבל לדעתי מדובר בתיאוריה חשובה ומעניינת, ומספיק שקבוצות לחץ יפעילו בריונות מחשבתית ולא יאפשרו להעלות תיאוריות שונות. אין בכך כלום עם נאציזם - אף אחד לא מציע לשים את ההומ´ במחנות השמדה. מנסים להסביר תופעה ידועה. אגב, כן, אני - זונדה בריבוע - אומרת שמטרת המין (כל המינים) היא התרבות. אם לך ידועה מטרה אחרת אשמח לשמוע אותה. מדובר באקסיומה מקובלת לחלוטין.

טל קר

New member
אחזור להתיחס לדבריך המופרכים ברגע

שתביאי מראה מקום ולו אחד. עד אז, קצתי, זמני קצר, האקדמיה זה מקום מאוד תובעני, את יודעת P:

יקירה

את לא נערה, לא צעירה, לא הומו, לא לסבית, לא בי, לא טרנס, ולא סטרייטית ידידותית. הגעת אלינו לפורום בגישה מתנשאת לחלוטין, אני מציע לך לשמור אותה לעצמך. כמו שאמרת, את סטודנטית, יש לך עוד מה ללמוד. אחרים וטובים ממך יגידו אחרת ממך. באת לכאן בגישה מתנשאת ומעליבה, את מתבקשת שלא לכתוב יותר בפורום זה, למרות הדיון, אני לא מוצא לנכון להשאיר כל הודעה נוספת שלך בפורום, לפיכך הודעות נוספות מפיך ימחקו. אני מצטער שנאלצנו להגיע למצב כזה, אני מקווה שתגדלי ותלמדי עוד בחיים שלך, שתאוות הלמידה שלך תסופק וגם תביני כמה דברים על חוסר טקט ועוד´... שלך באהבה ועם המון גאווה

קודם כל זה מזכיר לי

דיון דומה בנושא שהיה לנו בפורום אחר, והנה קישור להודעתי שם שתקפה גם לפה. (השרשור כולו מעניין למדי). מלבד זאת (אחרי שקראתם את ההודעה בשרשור ההוא), אני באופן אישי חושב שמטרת הטבע ביצירת ההומוסקסואליות היא איזון. יצירת אנשים שהזוגיות הטבעית שלהם אינה פוריה (מרצון) והם מסוגלים לטפל בצאצאים של זוגות אחרים אשר אינם יכולים או מעוניינים לטפל בהם (=אימוץ).

דבר ראשון

אני חייב לומר שאני לא ממש הבנתי את העקרון של נטיה מינית לא נכונה. אני חושב שזאת נטיה מינית דווקא כן נכונה בעיקר בגלל שהיא מן הטבע
בעיתון העיר היתה לפני מספר קטן של שנים כתבה על הומוסקסואליות אצל בעלי חיים, אני לא זוכר כל מה שהם אמרו אבל אני זוכר את תמונת השער של אריה על אריה...

אוי, נזכרתי שזה

נמצא גם בזהות מינית. גם בגאווה צעירה וגם בזהות מינית יש קטגוריית קישורים רחבה לכתבות מוואלה בנושא(ויש הרבה כאלו)..עבדתי על זה קשה, אז תהנו

TwelveEyes

New member
אני חושבת ש...

לא הבנתם אותה נכון. כשהיא אמרה "נטייה מינית לא נכונה" היא התכוונה לכך שבניגוד לבני אדם, מרבית בעלי החיים מקיימים יחסי מין למטרות התרבות, ולא למטרות הנאה - מכאן שבעלי חיים שאינם סטרייטים, יש להם נטייה מינית "לא נכונה" בגלל שבמקום להגדיל את אוכלוסיית הזן שלהם הם מקיימים יחסי מין למען הנאה. זה נושא מאד מעניין, דווקא... אני חושבת שבין השאר, זה מוכיח סופית שנטייה מינית היא לא משהו שניתן לבחירה. מעניין איך החיות ההטרוסקסואליות מקבלות זוגות כאלה - בכתבה שחיים הביא לתשומת ליבנו נטען שזוג הטרוסקסואלי מנסה להשתלט על הקן המשפחתי של הזוג הגאה - האם זה בגלל שאין להם צאצאים ולכן הם נחשבים לחסרי-תועלת בקרב הפינגווינים? חבל שאני לא לומדת יותר ביולוגיה...

לחשוב שוב...

תקראי את ההודעה הנוספת שלה בנושא. היא אכן התכוונה לכך שהומוסקסואליות זאת העדפה מינית לא נכונה / סטייה של הטבע וכו´ וכו´ וכו´. ההבדל היחידי היא שהיא לא מסיקה מכך שצריך להתייחס להומוסקוסאלים בצורה מפלה. אלא צריך להתייחס אליה בדיוק כמו שמתייחסים לאנשים עם בעיות אחרות - כמו בעיות ראייה למשל. (האם משתמע מדבריה שצריך "לטפל" האנשים שהעדפותיהם המיניות אינן הטרו?)

sarah

New member
../images/Emo2.gif

לא ביטאתי את עצמי נכון ולא הבנת אותי נכון. אני חושבת משקפיים היא השוואה מצויינת להומוסקוסאליות. יש אותם לאחוז נמוך של האוכולוסיה. יש בהן מעט חוסר נוחות אבל באופן כללי כשמתרגלים הכל בסדר בדרך כלל (אני מתכוונת לאנשים בארונות ומחוץ להם) יש אנשים שחושבים שמשקפיים זה דבר ממש מגניב ויפה, יש כאלה שחושבים שזה חרא של דבר (ומתביישים ללבוש משקפיים
או במקרים של ילדים קטנים לקרוא לאנשים בשמות
) וכו´ וכו´ וכו´ אבל זאת לא הנקודה, הנקודה שלי היא שהומוסקסואליות כפי שאתה מן הסתם יודע היא פאק של הטבע, צריך להשלים עם העובדה הזאת.
אני לא חושבת שהנטיות האלה לא צריכות להתקיים- אני שמחה שהן קיימות אני לא חושבת שזה דבר שצריך לתקן אני לא חושבת שצריך ´לטפל´ באנשים כאלה (אני אחת מהם דרך אגב
) אני פשוט אומרת שזה דבר שבעיקרון הוא לא נכון, לא מבחינה מוסרית, הוא פשוט שגיאה בתהליכים של...אממ... שבסופם אנשים היו צריכים להיוולד כהטרוסקוסאלים. זה היה יכול להיות מאוד מוזר עם מישהו לא סטרייט, כמוני, היה מתחיל לברבר על איך שזה מחלה, הא?!
יום נעים, שרה

sarah

New member
../images/Emo2.gif

לא ביטאתי את עצמי נכון ולא הבנת אותי נכון. אני חושבת משקפיים היא השוואה מצויינת להומוסקוסאליות. יש אותם לאחוז נמוך של האוכולוסיה. יש בהן מעט חוסר נוחות אבל באופן כללי כשמתרגלים הכל בסדר בדרך כלל (אני מתכוונת לאנשים בארונות ומחוץ להם) יש אנשים שחושבים שמשקפיים זה דבר ממש מגניב ויפה, יש כאלה שחושבים שזה חרא של דבר (ומתביישים ללבוש משקפיים
או במקרים של ילדים קטנים לקרוא לאנשים בשמות
) וכך הלאה והלאה... אבל זאת לא הנקודה, הנקודה שלי היא שהומוסקסואליות כפי שאתה מן הסתם יודע היא פאק של הטבע, צריך להשלים עם העובדה הזאת.
אני לא חושבת שהנטיות האלה לא צריכות להתקיים- אני שמחה שהן קיימות אני לא חושבת שזה דבר שצריך לתקן אני לא חושבת שצריך ´לטפל´ באנשים כאלה (הרי אחת מהם
) אני פשוט אומרת שזה דבר שבעיקרון הוא לא נכון, לא מבחינה מוסרית, הוא פשוט שגיאה בתהליכים של...אממ... תהליכים שבסופם אנשים היו צריכים להיוולד כהטרוסקוסאלים. זה היה יכול להיות מאוד מוזר עם מישהו לא סטרייט, כמוני, היה מתחיל לברבר על איך שזה מחלה, הא?!
יום נעים, שרה

sarah

New member
עוד משהו

לא השוותי ראיה לקויה להומוסקוסאליות אלא את לבישת המשקפיים עצמם להומוסקסואליות
באעבה, שרה

../images/Emo9.gif..מעניין

בדיוק היום קיבלתי 2 זוגות משקפי ראייה חדשים שהזמנתי..
מי שירצה לשמוע הרחבה, מה ולמה פתאום אני מרכיבה משקפיים - אס"ק בבקשה.
אבל זה בכל אופן נורא .. חביב כזה שהשווית בין השניים.. אני גם מוצאת דימיון ^^ (כמו לדוגמה: יש את זה ליותר אנשים ממה שנראה לך, פשוט שהרב מתנהגים כרגיל ומרכיבים אותם רק במקרי הצורך - אז קשה לנחש שהם כאלה..
או משהו כזה..)

sarah

New member
ועדשות מגע ../images/Emo13.gif

יש אנשים שמנסים להבליט את היום ממושקפים בלבישת מסגרו צבעוניות עוות ובולטות ויש כאלה שמנסים ללבוש מסגרת עדינה ככל היותר (אני)
באעבה, שרה

Mooa-Numi

New member
אני משקפפורית גאה? ../images/Emo12.gif

טווווב... אני חושבת שהבנתי את מה שהיא אמרה. כאילו... בתכלס בעלי חיים צריכים להתרבות-זה המטרה שלהם ושניים מאותו מין לא ממש יכולים להתרבות. זה לא לא נכון, זה פשוט לא תואם את האבולציה. אבל למי אכפת? FUCK THE SYSTEM

sarah

New member
את?! ../images/Emo13.gif

היי... מה את עושה פה?! ברוכה הבאה?! או שאולי... הגם את מיכל? ואני משקפופרית גאה, כן
באעבה, שרה

../images/Emo13.gif אני הבאתי אותה ../images/Emo13.gif ../images/Emo34.gif

ברוכה הבאה לפורום מיכל
קבלי דגלון

למעלה