לכל המתלהמים למינהם
ההשערה המלומדת הזו שלי נובעת ממחקרים אקדמים שקראתי, אשר ניסו להבין את משמעות ההומו´. לי המסקנה נשמעת הגיונית מאוד. והסיבה שאני לא מפנה אתכם למקורות שלי (מה שכנראה מאוד היה עוזר) זה שפשוט אין לי את הזמן לשבת ולפשפש בהררי הדפים שלי ולחפש את המאמר הספציפי בו דיווחו על המחקרים הנ"ל. אז את העבודה השחורה אני משאירה לכם ומי שבאמת מעניין אותו הנושא יתכבד ויערוך חיפוש יסודי באינטרנט/במאגרי המידע באונ´. שוב, השוותי הומו´ לפיגור ולנכות. אבל יש תיאוריות, הנראות הגיונית בעיני, שהומו´ היא דרכו של הטבע לנסות להפסיק להעביר את הגנים הלאה, כנראה כי משהו דפוק בגנים. כלומר, לא שההומו´ הופכת את האדם ל"דפוק", אלא בגלל שהוא "דפוק" הוא הומו´. אני מצטערת שאתם נעלבים כל כך, אבל לדעתי מדובר בתיאוריה חשובה ומעניינת, ומספיק שקבוצות לחץ יפעילו בריונות מחשבתית ולא יאפשרו להעלות תיאוריות שונות. אין בכך כלום עם נאציזם - אף אחד לא מציע לשים את ההומ´ במחנות השמדה. מנסים להסביר תופעה ידועה. אגב, כן, אני - זונדה בריבוע - אומרת שמטרת המין (כל המינים) היא התרבות. אם לך ידועה מטרה אחרת אשמח לשמוע אותה. מדובר באקסיומה מקובלת לחלוטין.