בעקבות הפורום התעוררה בליבי שאלה.

yair abitan

New member
"כמה כיף לדבר....עצמך חכם"

העם היהודי ישאר עם רדוף עוד מיליון שנה ... זה הוכח אלפי שנים כל פעם רדיפות על רקע שונה , תפסיקו לחשוב כבר שהעולם מתקדם ועכשיו נהיה מעורים בחברה (של הגויים) ונשתרש בתוכם כי דווקא לאחר תקופת ההשכלה , התערות היהודים בין הגויים וההתבוללות החל האסון הגדול ביותר לעם היהודי בכל שנות קיומו !!! חיילים ללא מחשבה ??? החיילים שלנו חושבים לפעמים יותר מדי.. אם היו חושבים ומהססים פחות היה טוב יותר... אני לא הייתי מהסס שניה , הייתי מעדיף להחריב בניין 8 קומות עם 48 משפחות בתוכו שכל משפחה מונה כ-12 נפשות ובתוך כל הבניין מסתתר (גם בספק) מחבל אחד מאשר פציעה של חייל צה"ל אחד...מטרת הצבא היא להגן על אזרחי המדינה ומוסריותו נמדדת לא במספר האזרחים ש"תמימים" שהוא מצליח שלא לפגוע הבם בעת חיסול ממוקד השאלה שצריכה להוות אבן בוחן למוסריות הצבא היא:"האם הצלחנו במשימתנו להגן על תושבי מדינת ישראל ?" לי ממש לא קשה לכתוב כאלה הודעות....אני לא מבין איך את יכולה לכתוב הודעות כמו שאת כותבת... טבעונות בטוח שלא תציל את החיים שלי...

push

New member
זה רק מוכיח שלא למדנו כלום מהשואה

יש לי רעיון! בוא נקבץ את כל הפלסטינאים ונכתר אותם(אהה בעצם אנחנו עוזבים את זה). אפשר להכות ולהשפיל אותם(גם את זה אנחנו עושים) אפשר גם להרוג אותם,במיוחד ילדים.אתה יודע אין כמו ילדים פלסטינאים הכי מהנה להרוג אותם(אהה עשינו.עושים ונעשה). אפשר גם להכניס אותם למקלחת כאלה שבמקום מים יוצא גז והלביט בהם נחנקים.או לחפור בורות ולירות בפלסטינאים שיפלו אחד אחרי השני.אפשר נכון?זה יותר אפקטיבי מסתם לפוצץ בניין. אנחנו מגנים על המדינה תמיד.הרי התינוק הפלסטינאי שנהרג ביום שבת.היה מחבל.אז מה אם הוא בן שנה?הוא עדיין מחבל.בעצם כל ערבי הוא מחבל נכון? ואנחנו היהודים בכלל עליונים על כולם.הערבים סתם רוצים להשתלט על העולם-חייבים לעצור את זה!חייבים! מפחיד כמה שזה דומה. מפחיד.

levikon

New member
למחוק את ההודעה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!

זה פשוט ביזיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמחקי את ההודעה שלו עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שהפורום הוא כלי לביטוי השקפות עולם אבל לא זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

push

New member
תרגע עם הסימני קריאה.

א.אני בת. ב.מה ביזיון?לא בדיוק הבנתי.

push

New member
אל תגיד לי שלא הבנת שזה היה

בציניות. זה היה דווקא כל כך ברור

*את* לא הבנת...../images/Emo26.gif

יש אנשים שלא מסוגלים לשמוע שעמים אחרים סובלים. יש אנשים שאפילו עוד יותר לא מסוגלים לשמוע השוואות של הסבל שלנו מול סבל של עמים אחרים. ועוד נוסף להכל, כשאותם אנשים שומעים מי בדיוק גורם לאותם עמים אחרים סבל - הם חייבים שההודעה תמחק. לא נורא. הם ינשמו עמוק, יספרו עד 10 ויבינו שצנזור הודעות כמו שלך - לא מוסיף כבוד לזכר השואה אלא בדיוק להפך. (ולרגע לא אמרתי שאני מסכים עם ההודעה שלך)

levikon

New member
כמה תגובות

1. אני לא מסוגל לשמוע שעמים אחרים סובלים. ולכן אני משתדל לא לגרום לסבל כלל לעמים אחרים, כולל הפלשטינאים. ודבר זה נעשה בהרבה מאד חזיתות שונות (החל מתרומה לרופאים ללא גבולות ועד לשליחת מכתבים לקוריאה הצפונית ומאבק בגולאגים שעדיין קיימים ברוסיה (זה משותף לכל משפחתי). 3+2. הסבל שעבר העם היהודי בין היתר בשואה הוא סבל שלא יתואר. אבל, לא רק 6 מיליון יהודים נרצחו בשואה אלה עוד 5 מיליון מבני עמים אחרים. ומה גם, אי אפשר להשוות בין סבל לסבל. וההודעה שלי כלל לא דנה בשאלה האם העם הפלשטינאי סובל או לא (ותאמינו לי שהוא סובל הרבה מאד, ובעיקר לא בגלל ישראל, תתפלאו, אלה מאחיו הערבים הטובים שמנעו את צמיחת העם לאורך שני העשורים מ67-87 בכוונה ברורה להרוס את ישראל בעקבות היאוש בעם). הדבר היחיד שאני רוצה לציין זה שההודעה שלה פשוט שיקרית. זה הכל, ופרסום הסתה שיקרית (ולא שיקרית) אסורה. אם היא הייתה אומרת דעות, אז אין לי שום בעיה. אבל מכיוון שכל תגובתה כתובה בצורה עובדתית דבר זה אסור. ועל החלק הציני בהודע אין לי מה להגיב, פרט לכך שעל נושא השואה לא צוחקים, ובטח שלא מזלזלים.

levikon

New member
החלקים הכתובים בסוגרים

בהם היא מציינת שצה"ל עושה את כל הדברים הללו, מה שהוא לא עושה.

אז כנראה שיש לך פערים בידע...../images/Emo26.gif

מה אתה טוען?
שמעולם צה"ל לא כיתר פלסטינים?
שפלסטינים מעולם לא הושפלו והוכו ע"י חיילי-צה"ל?
שלא קרה מעולם שצה"ל הרג (בשוגג כמובן) ילדים פלסטינים? כל הדברים האלה קרו גם קרו. אתה יכול לטעון שהם נעשו בשוגג, אתה יכול לטעון שאין ברירה אחרת... אין בעיה. אבל שורה תחתונה - הם קרו, הם קורים, הם יקרו - ולכן אתה יכול להתווכח על הסגנון של push, על המסקנות שלה, על ההצגה החד-צדדית של הדברים... אבל לא על העובדות...

levikon

New member
עזוב, אתה לא מבין...

איזה בן אדם נהנה להרוג ילד??? אף אחד שאני מכיר. כל מה שהיא אומרת בסוגריים במיוחד כלפי הילדים הוא לא נכון. וכאשר היא מציינת שנהרוג ילדים ערבים בגלל שהם ערבים... נו טוב... אין לי מה לדבר עם הבן אדם הזה יותר. אם כיף לה לחיות בהזיות... שתהנה

ברוך מרזל לדוגמא היה נהנה מאוד מזה

אבל זה כבר לא חוקי.. בינתיים הוא יכול לעשות שלל פעולות איבה חוקיות, כמו להסתובב בשווקים ערבים ולהפיל באסטות של מוכרים ערבים, או לדחוף ילדים קטנים ערבים.

push

New member
לא נכון?תוכיח.

צה"ל מעולם לא כיתר,הטיל עוצרים והציב מחסומים? צה"ל מעולם לא הרס בניינים ששהו בהם ילדים ונשים? ידם של חיילי צה"ל מעולם לא היו קלות על ההדק וירו ללא החבחנה? איך אתה מסביר שמעל 460 ילדים פלסטינאים נהרגו במהלך התקופה האחרונה.איך ילד בן שנה יכול להוות איום על חייל צה"ל?מה הוא יעשה לו ינופף לו בדובי שלו?!ירייר עליו?!ממש פחד אלוהים.. אני הייתי בכמה וכמה מחסומים של הצ"ל,אני ראיתי במו עיני השפלות של פלסטינאים על ידי חיילי צה"ל,קללות,מכות ואיומים. אני הוזה? אני ממליצה לך לקרוא את הלינק הזה ואז להפסיק לנופף בידיים לכל עבר עם הטעונים הדמגוגים שלך.

push

New member
למה צנזור?

לא השוותי בין הנעשה בשטחים לנאציזם.רק הראתי עד כמה אנחנו מהלכים על חבל דק,כמה מהר אפשר לאבד שליטה ולהגיע לרמות מטורפות של טבח בהמונים.מה גם שהמציאות עכשיו לא הכי מענגת

gwido1

New member
עצוב לי, עצוב לי.

ע"פ הנחיות מרכז ויזנטל, אחד האמצעים להבחין בין אנטישמיות לבין ביקורת לגיטימית נגד מדינת ישראל הוא שימוש בטרמינולוגיה נאצית בהקשר של הסכסוך הישראלי פלסטיני. דהיינו השוואת מעשי ישראל למעשי הנאצים. היו המון סכסוכים עקובים מדם בעולם, אפילו הרבה יותר משלנו (מה שנרצחו בכל שנות האינתיפאדה הנוכחית נרצחים ביום אחד באפריקה) ואף אחד לא משווה אותם מיד לנאצים. את בכלל לא מזכירה אפילו גורמים מוסלמים החוזרים כמו מנטרה על הרעיון של השמדת מדינת ישראל, שגם את זה אפשר להשוות לנאצים (סך הכל, "השמדה"). אם את לא מבינה את ההבדלים בין הסכסוך הישראלי ערבי לבין אירופה של שנות השלושים, זה מעיד על איזושהי בורות היסטורית בגודל מפחיד. זה לא דומה ולא בטיח, ולא מתקרב ללהיות דומה. שוב השנאה העצמית הזו, רק אנחנו פה הרשעים הגמורים ואילו הם צדיקים תמימים. בתור שמאלני גמור אני יכול לומר שהודעות כמו אלה שפירסמת רק גורמות לאנטגוניזם והרחקת הציבור מהשמאל שנתפס בעיני כולם כרדיקלי כמוך, ובטח שפרסומה הוא לא מעשה הכרוך בחוכמה רבה.

טל קר

New member
בנוגע לטרמינולוגיה נאצית

השואה היא אירוע מאוד מרכזי מבחינת העולם המערבי. ואנטישמיות ומה שהתפתח ממנה - הנאציזם, זו דוגמא נשלפת בקלות בישראל, ולא רק בישראל (אני לא זוכרת מי כיוון אותי פעם ל'חוק גודווין' שטוען שככל שדיון מתארך באינטרנט הסיכוי שיוזכרו אנטישמיות ונאציזם שואף ל- 1) איזה סכסוכים אחרים מכירים פה מספיק כדי להביאם בתור דוגמאות? אפשר לדעת מקריאה בידיעות ומעריב להביא דוגמא מהטוטסי וההונטו? מי הורג את מי באפריקה? מה לעזאזל קורה בקוריאה? בדר"כ שמתיחסים לאירופה של שנות השלושים, מתכוונים לטרום עלית הנאציזם, לפני ההשמדה, בנוגע לכל חוקי הגזע והצרת הצעדים.

Mיקי_

New member
יקירי

זו הודעה צינית, ואין מרומז שבכוונת הכותב לבצע או להסית לביצו ל משהו שכזה. אלא ההפך. לכן אני לא רואה סיבה שתימחק.

יהונתן10

New member
אין כוונה לבצע או להסית , זה ברור,

אבל יש בהודעה הזאת מאיין השוואה אומללה בין מה שעשו הנאצים ימ"ש, למה שעושה צה"ל. מי שכותב דבר כזה הוא אדם אומלל שלא מבין כלום, יש פה פגיעה בזכר השואה, והנרצחים, ופגיעה בצה"ל ובחייליו שמגינים עלינו, ועושים את זה, כמו שכבר כתבתי באחת ההודעות שלי פה, בדרך ההומנית ביותר שאפשר!!!

push

New member
סליחה אדון יהונתן ../images/Emo88.gif

אתה לא חייב להסכים איתי,אני בכלל לא דורשת מאנשים כמוך שחושבים שצה"ל הוא צבא הומני לפקוח את העיניים ולראות את העוולות המתרחשות בשטחים. חיילי צבא הכיבוש לישראל,באופן עקבי מכתרים ומטילים סגרים על כפרים וערים פלסטינאיות-בסגרים האלו אין יוצא ואין בה,אין כניסה-לאוכל,תרופות ודלק.נשים פלסטינאיות הרות יולדות לא פעם במכונית בשל המחסומים-לעיתים התינוקות מתים,זקנות פלסטינאיות גוססות למוות במחסומים.אתה מכחיש שזה קיים?אז אני מציע לך ללכת לאחד המחסומים-איזה שתבחר ולראות את הצבא ההומני שלך,מכה ומשפיל.צוחק בבוז שאנשים גוססים לו מול העיניים.ואז תדבר.צבא הומני אמרת? שיקרת אדון יהונתן.

אתה בן אדם טיפש.

אנשים כמוך זה הסיבה לצרות שהיו ויהיו בעולם. אנשים כמוך שתוקעים את עצמם בתוך מסגרות ולא מבינים שכל הבעיות מתחילות כי הם תקועים במסגרת ומסרבים לצאת ממנה. אתה הולך להזדעזע מהרעיון הבא, אבל תנסה בכל זאת להבין אותו. אם העם היהודי, במשך 2000 שנות גלותו היה מתבולל, ולא מתקיים יותר כעם, לא הייתה שואה.. עכשיו זה מופרך ותלוש מהמציאות, אבל זאת האמת. אני מאמין שדת זה המצאה פרטית של האדם (אלוהים אולי יש - אבל אין לדעת, דת זה 100 אחוז המצאה, לדעתי אם יש עולם הבא, מי שאיש טוב - וזה לא אתה שמוכן לרצוח אנשים, יגיע לעולם הבא הטוב יותר), אם נשכח ממנה, נשכח מהרבה בעיות ללא פתרון. מאחר ואני כבר שכחתי מזמן תדת שלי, ואין לי שום רגשות לאומיות (אני אוהב תחברה פה, תאנשים, תמנטליות לפעמים, אני אוהב שאנשים פה לפעמים בהמות - אבל כל בני האדם שווים בעיני), נראה מגוכח קצת הרעיון הזה שעדיף שימות 50 בני אדם בשביל לחסל מחבל אחד. אתה לעומתי שטוף מח ומשולהב דתית, המקבילים שלך בצד השני הם לא אחרים ממחבלים ואנשי טרור. אני בטוח שאני מצטייר בעינך כאדם אבסורדי ומשוגע, אבל אתה עם הדת שלך והלאומנות שלך בעיה הרבה יותר גדולה לשלום האנשים בעולם ממני. טבעונות באמת לא תציל אותך - אבל היא תציל חיות אחרות, מה שאני מניח שלא ממש מזיז לך.. הם לא יהודיות או משהו. מאחל לך שמחבלים יהרגו אותך בחדירה הבאה שלהם.

למעלה