בעקבות שרשור בפורום אחר - מה מחפשות נשים? מה מחפשים גברים?

Helio

New member
זאת עסקה בכל מקרה-צד אחד תורם לצד השני וההפך.

דווקא כאשר זה נפסק הזוגיות נפסקת.

Elle992

New member
מניחה שהשאלה הזו מופנית יותר לגברים אך

תרשי לי לענות גם מהצד השני ;)
אני חושבת שיש מצב שיש קשר אבל לאו דווקא, אני אישית לא רואה בגבר מושקע ומתוקתק(מכל מיני בחינות) כמשהו קשה להשגה/לא בר השגה/לא ירצה אותי ועוד.

אני מסתכלת על בני אדם כבני אדם, זה שהוא נראה מוקפד ומושקע לא הופך אותו ליותר טוב/פחות טוב, זה רק עוד נקודת זכות, לא מעבר.

אני חושבת שחבל גם להסתכל על זה ככה - אני חסר נסיון/יש לי רגשי נחיתות אז אלך מראש על נשים בסגנון הזה שלי. לא, אם נסתכל בצורה שווה ושיוויונית על כל בני האדם, בלי קשר מה הם לובשים/עובדים/מרוויחים, יהיה לנו יותר קל לטעמי ליצור קשרים חברתיים.

נכון שיש גברים ונשים שכן חשוב להם מה הסביבה אומרת וחושבת עליהם, אלה אנשים שבאמת כנראה יהיה קשה להתחבר אליהם אם את/ה לא תואמים לסטנדרטים שלהם אבל יש גם כאלה שזה רק מבחינה חיצונית והאופי שלהם שונה, הם לא מייחסים חשיבות למה הסביבה תאמר על בן/ת הזוג שלהם.

הכי חשוב שהזוגיות תיהיה טובה ומספקת עבורנו, לא עבור הסביבה שלנו.

******************************************************​

מבחינתי באופן אישי, קשה לי להסתדר עם גברים מוחצנים ברמה גבוהה מדי, כאלה שעושים הרבה מאוד רעש ובפנים די ריק.
וזה לא כי אני חסרת נסיון וממעיטה מעצמי - אלא כי זה באמת לא מושך אותי בגברים בכללי

dahoe

New member
דווקא פה? כן. רגשות נחיתות? לא ממש

אני מדבר על עצמי ובשם עצמי, כמובן. אני מאמין שמשיכה למראה ומשיכה ומשיכה לאופי הם לא עולמות כל כך בלתי תלויים כמו שנוטים לחשוב עליהם. בנות שאיתן יש לי כימיה טובה לרוב משקיעות פחות באיפור ולבוש. הידיעה, המודעת והלא מודעת, עם מי אני נוטה למצוא שפה משותפת, משפיעה משמעותית על המשיכה שלי. בשיחה עם חבר רחוק שהחברה הראשונה (יש מצב שגם השנייה) שלו הייתה דתייה, דיברנו על זה שהוא נוטה להימשך דווקא לדתיות (הוא חילוני). אני מאמין שסוג האנשים שמגיעים לפורום הזה הם לרוב אנשים מאותו סוג מסוים שמוצא שפה משותפת עם הסוג הזה של נשים, וזה משפיע גם על המשיכה המינית

אוקיי

אין לי הרבה דרישות בגדול שיהיה אדם טוב חכם עם ראש על הכתפיים שיוכל להכיל
שיגרום לי לרצות להיות אדם טוב ושיתן לי השראה אני אפילו לא אחפש כימיה כי אצלי זה מגיע תמיד ממקומות לא צפויים ולא בפעם הראשונה והגעתי למסקנה שאפילו הגובה לא משנה לי כמעט בכלל

למעלה