בעקבות שרשור בפורום אחר - מה מחפשות נשים? מה מחפשים גברים?

מעיין א3

New member
סליחה על התגובה הבאה

כי זה ישמע ממש מתנשא (ואני באמת מתנצלת על ההתנשאות הזאת)-
אבל יש הבדל בין זוג שהבחור אקדמאי והאישה גננת (שאגב, בשביל להיות גננת צריך להיות בעלת תואר ראשון בחינוך כיום), לבין בחורה שהיא קופאית (שלרוב אין תואר אקדמי, ולפעמים אפילו לא תעודת בגרות, ושהגבר למד 7 שנים להיות רופא...
&nbsp
את לרוב לא תמצאי זוגות כאלו, כי השיח האינטלקטואלי ביניהם לא קיים.
אני נתתי בכוונה דוגמא כזאת קיצונית- בשביל להמחיש שאנשים שהם לא באותו מקום אינטלקטואלי, לרוב לא יהיו אחד עם השני.
&nbsp
ונכון, הרבה פעמים הגבר יצא עם בחורה שנמצאת בסטאטוס נמוך משלו, אבל זה לא בגלל גמישות, אלא זה בעיקר בגלל שזה הופך אותו להיות "הגבר" במשפחה (כי במשפחה ישראלית מסורתית הגבר מפרנס, והאישה דואגת לבית).
לעומת זאת, משפחה שבה האישה נמצאת בסטאטוס יותר גבוה מהגבר, זה מאיים על בן הזוג, ולכן זה כמעט לא מתקיים (גברים מאוד מאויימים מבחורה שהיא בעלת יותר תארים מהם).
&nbsp
אני בכל אופן מאמינה שאנשים שאין להם דברים משותפים לדבר עליהם (ואני לא מתכוונת שהם נמצאים באותו מקום עבודה)- אז לרוב הם ימצאו את עצמם מהר לא ביחד....
אני לא יכולה לצאת עם מישהו שאין לי שום שיח בגובה העיניים איתו...

פרפר841

New member
זה לא בהכרח נכון

גבר יצא עם מישהי שיש לו משיכה מינית איתה. אם יש לו משיכה מינית עם בחורה אקדמאית הוא יצא איתה. אם יש לו משיכה מינית עם קופאית הוא יצא איתה בדרך כלל משיכה מינית זה משהו שנעשה באופן אוטומטי. וזה לא חל רק על קופאיות. התכוונתי לנשים ממעמד נמוך שבדרך כלל אין להן השכלה גבוהה כמו שאמרת. נראה לי שהבנת אותי
גברים עם תארים יוצאים עם נשים עם תארים כי הם הכירו בלימודים. לא חושבת שגבר עם תואר ובלי זוגיות מחפש דווקא מישהי עם תואר. פעם כשהייתי באתרי היכרות נחשפתי למשהו מעניין. בכרטיסיות של גברים, איפה שמציינים האם יש לו השכלה גבוהה, היו לא מעט גברים שציינו שיש להם תואר ראשון ושני ושבחרו באפשרות ''לא משנה לי'' בלשונית ''השכלה גבוהה של בת זוג''. צודקת בקשר לזה שיש מצב שלא יצא להם מזה כלום והגבר ישתעמם אבל זה כבר דברים שמגלים בהמשך.

מעיין א3

New member
אני מדברת על זוגיות ארוכת טווח (שמגיעה לחתונה)

ולא לזוגות צעירים....
באיזשהו שלב בחיים, כן מבינים שצריך להתמסד, ולרוב זה יהיה עם מישהו שדומה לך מבחינה השכלתית.
יכול להיות כשצעירים (אפילו בגילאי 20+), אז אנשים יוצאים עם כל מיני סוגים של אנשים (וברור שגברים יצאו עם אישה שתהיה מאוד מושכת בעיניהם),
אבל זוגיות שמובילה לחתונה- יש בין אנשים שהשיח ביניהם הוא מאוד דומה, ולרוב גם רמה השכלתית מאוד דומה.
אז נכון, הרבה פעמים מוצאים זוגות שהגבר במעמד השכלתי קצת יותר גבוה- אבל לא ברמה קיצונית... כי באיזשהו שלב זה לא עובד...

beatman

Member
אז למה באירופה המקומיות קופצות על המהגרים המוסלמים

המזרח תיכוניים ?
יש שם מלא זוגות כאלה, ואף נשים רבות התאסלמו בשל כך.

פרפר841

New member
זה מיעוט וממש לא הרוב

ואין מלא זוגות כאלה. יש הרבה אבל ביחס למספר הנשים באוכלוסייה שיוצאות עם גברים מקומיים או נוצריים באופן כללי זה לא כזה מלא.
&nbsp

Astroo

New member
ראיתי באירופה הרבה זוגות של אשה אירופאית וגבר אפריקאי

ייתכן שלא מדובר במהגר טרי מאפריקה אלא מהגר דור שני, אבל בכל זאת.
&nbsp

beatman

Member
ברור שביחס למקוממים לא יהיו הרבה

כי יש הרבה יותר מקומיים.
ההשוואה לא נכונה.
ההשוואה הנכונה תהיה יחס בין זוגות של גבר ערבי/אפריקאי(או אחד שנראה כך/בעל למנטליות רלוונטית) מהגר עם אישה מקומית במדינה אירופאית לבין זוגות של גבר אירופאי(או אחד שנראה כך/בעל למנטליות רלוונטית) מהגר עם אישה מקומית במדינה לא אירופאית.
&nbsp
אני סמוך ובטוח שהראשון לוקח בפער גדול.

פרפר841

New member
גם גברים רוסיים פוסלים נשים ישראליות כי הן לא ''משלהם''

אני לבנונית ועיראקית לפי המוצא שלי וצברית ויש לי מראה רגיל.
בכל מקרה נפסלתי פעמיים על ידי גברים רוסיים, כנראה בגלל המוצא שלי. אחד מהם אפילו אמר לי בגלוי שהוא מעדיף דוברת רוסית. אני לעומת זאת הייתי פתוחה לקדם את זה לאנשהו.
&nbsp

Astroo

New member
ייתכן שנפסלת בגלל המראה

איך את בכלל יודעת שנפסלת? יצאת לדייט עם בחור ממוצא רוסי?

פרפר841

New member
יש לי מראה רגיל ואין לי עודף משקל

יש לי מראה מזרח תיכוני. אני לא מכוערת.
בחור אחד היכרתי דרך איזשהו אירוע שהייתי בו. היינו ידידים והוא לא רצה להתקדם לאנשהו ועכשיו הוא נשוי ואישתו רוסייה.
בחור שני היכרתי דרך אתר היכרויות. שלחתי לו הודעה והוא כתב לי: ''מצטער מחפש דוברת רוסית.''

Astroo

New member
מוזר

אם הוא מחפש דוברת רוסית, מדוע הוא עושה זאת באתר הכרויות בעברית

פרפר841

New member
לא יודעת

הקטע הוא שאם מישהו פונה אלי וזה לא נראה לי אני פשוט לא מגיבה. הבחור הגיב ואפילו נימק. כזה מוזר.
&nbsp

Helio

New member
אני גבר רוסי ואני פוסל ילידות הארץ מקשר ארוך טווח

מתנצל, זה בהחלט לא מתוך זילזול או התנשאות, יופי או משהו כזה. יש המון ילידות הארץ יפות בארץ מכל מוצא, יש המון בנות חכמות, חייכניות ומקסימות!!! אבל זה שונה כאשר אתה חיי עם מישהי ובונה קשר לטווח ארוך, כאשר אתם נפגשים עם הורים או חברים - פערי תרבות ושפה חזקים.

פרפר841

New member
אני יודעת קצת רוסית למדתי מחברות

וגם קצת קללות. איזה גאווה

אתה בן 35 ככה כתוב. האם בחורה שעלתה בגיל 4-5 בשנות ה- 90 והיא דוברת רוסית והיום בת 30 בערך לא יותר צברית מאשר רוסייה? יש לי חברה שעלתה בגיל 4 מאוקראינה והיום היא בת 30 והיא בקושי יודעת רוסית. האם היא שונה בתכלית מצברית? והאם לא תרגיש איתה פערי תרבות או שפה?
יש בחורים רוסיים שרוצים אולי למצוא מישהי שעלתה בגיל 10-11-12-17 אבל הבחורות האלה לרוב היום בנות 40-45. היום בקושי עולות לפה בחורות ובחורים בגילאים האלה מחבר העמים. זה היה יותר אופייני לתחילת שנות ה- 90. זה נשמע היגיוני יותר. אבל בחורים שמחפשים מישהי ''משלהם'' שהיא כבר בקושי ''משלהם'' זה פחות היגיוני.

Helio

New member
יצאתי עם מישהי שעלתה בגיל 8-10.נראה לי שאנשים כאלו

באמת נתקעו בין 2 הכסאות - דוברי רוסית, אבל חונכו במציאות ישראלית. האם הם יותר צברים מאשר רוסים- אני לא יודע, אולי, תלוי הכל אחד ואחד. האם לקרוא להם רוסים או לא? זה עניין עניין אישי לחלוטין. פערי שפה בהחלת קיימים, אך אני דובר עברית והיא דוברת רוסית וזה נראה אחרת מאשר במקרה של רוסי+צברית.

יש לא מעט עולות חדשות. חוץ מזה ,אף אחד לא מפריע לנסוע לרוסיה\אוקראינה\בלרוס ולמצוא בת זוג מתאימה שם. יש בחירה ענקית. אני מכיר גברים שעשו את זה וזה בסדר.

פרפר841

New member
אולי אפשר להכיר באופן אקראי נשים בחו''ל

אבל אני נגד יבוא נשים למטרת זוגיות באופן שהוא לא אקראי. יש כל מיני אתרים שניתן למצוא שם נשים מחבר העמים שמחפשות גברים שמגוררים בחו''ל כמו גם אתרים שניתן למצוא נשים אסיאתיות. אבל זה נראה יותר כמו עסקה, כמו מכירה ורכישה. אני לא מאמינה בזוגיות שהיא עסקה.
&nbsp
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

Astroo

New member
מה ההבדל בין זה לבין הכרות דרך אתר שידוכים בארץ?

גם כאן וגם כאן מדובר בהיכרות למטרת נישואים

פרפר841

New member
נכון, אבל יש הבדל

במצב שתיארתי העסקה היא קיצונית. הגבר מחפש מישהי ממש ספציפית. למשל, גבר מערבי שמחפש בחורה מלוכסנת עיניים. אתה יכול להריץ חיפושים באינטרנט ותגלה שרוב האתרים האלה מיועדים לנשים בגילאים 20-35 וגברים מכל הגילאים שבדרך כלל מכולכלים. הנשים מחפשות גבר מחו''ל מתרבות אחרת לגמרי לאו דווקא לצורך זוגיות בריאה. רבות מחפשות חיים נוחים יותר אחרת היו משוטטות באתרי הכרויות מקומיים.
אתרי הכרויות מקומיים הם גם סוג של עסקה אבל הרבה יותר רכה. ובדרך כלל ההכרות היא לצורך נישואין לאו דווקא לצורך חיפוש ספונסר או אישה שצעירה ממך כפליים.

Astroo

New member
זו "עסקה" שמשתלמת לשני הצדדים

אשה שמתקשה למצוא בעל ראוי במדינתה, מוצאת גבר שמתקשה למצוא בת זוג במדינתו. למשל, בישראל לגברים ילידי בריה"מ קשה מאוד למצוא בת זוג, כי צבריות פוסלות אותם על הסף וחצי מהרוסיות גם כן מעדיפות צברים. לעומת זאת, באוקראינה לאשה בת 30 כמעט בלתי אפשרי למצוא בעל, כי בגיל הזה חצי מהגברים אלכוהוליסטים והחצי השני כבר נשואים.
אז זו דרך מצויינת לעזור גם לאלה וגם לאלה.

פרפר841

New member
זאת גם אפשרות, אבל לדעתי היא לא מושלמת

הייתי מסתכלת עליה כאפשרות הכי אחרונה. למקרה הכי גרוע וחסר מוצא.
&nbsp

למעלה