בעקבות שרשור בפורום אחר - מה מחפשות נשים? מה מחפשים גברים?

Helio

New member
אני לא יודע למה החלטת שפוסלות? כאשר סיפרתי בעבודה

שאני מעוניין ביצירת קשר ארוך טווח רק עם רוסיות - מטעמים אישיי שלי- הצבריות שלנו הרימו גבה.

Astroo

New member
אם כבר אתה מנהל שיחות אינטימיות עם קולגות

תשאל אותן האם קיימו אי פעם יחסי מין עם גבר יליד בריה"מ. זו תהיה אינדיקציה טובה יותר מאשר "הרימו גבה". אתה בעצמך אמרת שמעולם לא היתה לך בת זוג ילידת הארץ. ואתה כבר קרוב ל-20 שנה מתגורר כאן וכל הזמן הזה היית פנוי לקשר.

Helio

New member
מה אינטימי בזה אם שואלים איזה בת זוג אני מעדיף מבחינת המוצא

או שפה?
אחת מהן היתה נשואה מבחור רוסי (דובר רוסית). האמת שאני פגשתי נשים צבריות שהיו מתעניינים בגברים רוסיים כולל אנוכי - לא בגלל רוסיות אלא כנראה היו הם אטרקטיביים, למה לא
ישבתי בנמל תעופה בקפריסין לפני כמה ימים עם רוסים - יש מלאה נשים רוסיות יפות וגברים שנראים טוב מאוד. אם לגבר יש גוף נורמלי, הוא לבוש בצורה טובה, יודע לנהל שיחה ו"לזרום" מתי שצריך, אם הוא נחמד ואלגנטי , חייכן ומצחיק למה שכל אישה שבעולם הזה לא תתאהב בו גם אם הוא רוסי?

Astroo

New member
זה הכל ברמה של דיבורים

"למה שלא א'", "אין סיבה שלא ב'".
בתכלס, אם תקח קבוצה אקראית של 10 גברים ו-10 נשים שעלו לישראל מבריה"מ בגיל 13 ומעלה, והיום הם בני 30 ומעלה, לפחות ל-8 מתוך 10 הנשים היה בן זוג יליד הארץ, ואולי ל-1 מתוך 10 הגברים היתה בת זוג ילידת הארץ (וגם זה בספק).

Helio

New member
ואתה מדבר ככה כאילו לכל אחת כזו היו 50 גברים. אני בספק

אם לרוב הנשים זה מסתכם ביותר מבודדים פרטנרים וזהו.

dori78

New member
אנחנו חיים כנראה ביקומים מקבילים...

בהתחשב בעובדה שהחברה שלנו עדיין תקועה במחשבה שגבר שהיו לו הרבה פרטנריות הוא "תותח" ואילו אשה שהיו לה הרבה פרטנרים היא "שרמוטה" - קשה לי להבין איך הגעת למסקנה הזו.

Astroo

New member
אני מדבר על גבר ממוצע ולא על "תותח"

גבר ממוצע צריך להתאמץ מאוד כדי שאשה זו או אחרת "תיתן לו". אשה לא צריכה להתאמץ במיוחד. כל מה שהיא צריכה זה להפעיל סינון מסויים על הגברים שמתחילים איתה.

dori78

New member
ההבדל העיקרי הוא

שאתה לא ממש מוצא אתרים שמציעים למכירה גברים צעירים
(שרק במקרה רובם מתחת לגיל 25 מאיזה כפר נידח ועם בעיות כלכליות מפה עד הירח)
לכל המרבַּה במחיר...

וגם העניין השולי של מקום המגורים של הזוג - באף אתר כזה לא תמצא זוג שמתחיל את חייו המשותפים באיזה כפר במולדובה, כדי שאמא של הבחורה תהיה קרובה אליה ותלעזור לה לגדל את הילדים. לא, תמיד הבחורה היא זאת שתעזוב את כל מה שהיא מכירה, כולל שפה, תרבות ודת, כדי להגיע למדינה שלא ממש רצתה להיות בה (ולפעמים אפילו לא ידעה קודם על קיומה).

Astroo

New member
על איזו מכירה את מדברת?

יש גם מקרים של ישראלים שעוברים לרוסיה ואוקראינה בעקבות בת/בן הזוג שהכירו באינטרנט. בפורום "ישראל ברוסית" היו לפחות שני משתתפים כאלה.

dori78

New member
אל תיתמם, לא מדובר על אתרי היכרויות בינלאומיים.

נכון, יש אתרים כאלה (כמו ג'יידייט, אגב, שיכול לחבר בין יהודים ישראלים ליהודים מכל העולם ושם באמת יש אופציה לזוגיות שמתחילה בשתי יבשות שונות).

אבל ההתנגדות שמעלה פרפר841, אם אני מבינה אותה נכון, היא לאתרים שה"סחורה" המוצעת בהם היא אך ורק נשים מתחת לגיל 25, עניות מאיזורים כפריים, לרוב מטופלות בילד או שניים, וגברים שמה שיש להם להציע זה ביטחון כלכלי - בתנאי שהבחור תגיע למדינה בה חי הגבר. לעולם לא תראה באתרים הללו, ששמותיהם בד"כ "בנות אסיאתיות לחתונה" או "בנות מאוקראינה לחתונה", גברים צעירים שמחפשים נישואי נוחות שכאלה.

אולי זה בגלל שנשים מעדיפות להישאר לבד מאשר לקנות איזה ילד מפוחד מארץ עניה.

Astroo

New member
כלומר, אם הבחורה היא יהודיה זה בסדר, ואם אוקראינית אז לא?

אני לא יודע על אילו אתרים את מדברת, ישנם אתרים דמויי ג'יי-דייט, רק לדוברי רוסית ללא קשר למוצא האתני או הרקע הדתי שלהם.

dori78

New member
ממש לא. מדהים איך אתה מצליח לסובב את מה שאני אומרת.

או שאתה תמים או שאתה עושה את עצמך.
את הסרט "כלות מאוקראינה" ראית?
על כאלה אתרים אני מדברת.

Astroo

New member
סרט או לא סרט, אני מכיר 3 זוגות כאלה בחיים האמיתיים

ולא רואה בזה שום בעיה. אני לא מבין מדוע גבר רווק, נאה ומשכיל בן 30+ צריך לחיות לבד או להסתפק בגרושה בת 40+ עם שני ילדים, כשהוא יכול להתחתן עם בחורה יפה ואינטליגנטית בת גילו או טיפה יותר צעירה.

פרפר841

New member
אז אולי אתה מכיר אתרים או קהילות

שניתן להכיר בהם בחורה נורמלית. אבל באתרים האלה שציינתי משוטטות נשים מאוד יפות וגם צעירות אבל לא כל כך אינטליגנטיות. רובן באות ממעמד נמוך וחיות בתנאים לא טובים ולכן אין להן השכלה גבוהה ואולי בקושי תיכונית ויתכן שיש להן ילדים.

Astroo

New member
נו, ולנשים כאלה אסור לחפש חתן? רק לבחורות משכילות מותר?

פרפר841

New member
איפה כתבתי שאסור?

אתה דיברת על בחורה יפה ואינטליגנטית אני רק חידדתי שסביר להניח שרוב הנשים באתרים האלה לא אינטלגנטיות.

dori78

New member
מותר, בוודאי שמותר.

מותר להן גם לחלום על חתן שיאהב ויעריך אותן, לא רק יראה בהן רכוש.
מותר להן לרצות חתן שיתייחס אליהן כאל אדם, לא כאל מכונה לסיפוק צרכים מיניים, הבאת ילדים וניקיון הבית.

לצערי במרבית המקרים באתרים האלה, זה לא מה שקורה.

Astroo

New member
על מה את מתבססת?

לדעתי דווקא ברוב המקרים הגבר מתייחס אל האשה בתור אדם ואפילו מעריץ אותה (ולא רק מעריך), והיא מתייחסת אליו בתור כספומט מהלך ובייביסיטר בחינם.

פרפר841

New member
אני התכוונתי לאתרים מושקעים האלה

שיש באינטרנט כשאת מקלידה
meet asian/russian/czech ladies יש אתרים שאפילו כותבים ''זו ההזדמנות שלך להכיר גבר עשיר ומפנק, הירשמי עכשיו!'' לכאלה אתרים התכוונתי. שם תמצאי נשים צעירות בדרך כלל וגברים מהמערב.
לא התכוונתי לאתרי הכרויות כמו ג'י דייט שלדעתי הוא לא עומד בשורה אחת עם האתרים שהזכרתי מקודם, כי באתר הזה אנשים מחפשים זוגיות עם יהודי, מישהו עם תרבות משותפת עם נקודות חפיפה. הבדלי מעמד לא מורגשים שם כמו באתרים שהזכרתי ויש שם מגוון גילאים ולא רק נשים יפיפיות.
&nbsp
אני לא מכירה אתרי הכרות בינלאומיים לקהילה דוברת רוסית בנוסח ג'י דייט, אבל יתכן שלאתרים כאלה התכוון אסטרו. אם יש אתרים כאלה והם בנוסח ג'י דייט ולא בנוסח כלות מאוקראינה אז זה ממש נחמד ואני לא רואה בזה משהו פסול.

למעלה