אני עונה תשובה "פסיכית" כי אילצתם אותי. אתם מחפשים להראות את הכי זול שקיים
ברור שלא. אף אחד לא מכריח אותך לעשות כלום, ואנחנו לא מחפשים את הכי זול שקיים.
אם היינו עושים זאת - היינו משווים את המחיר שמצאת בקוסקו (רשת שאינה בת-השוואה לישראל) - למחיר של חנויות פופ-אפ למשל,
וזה לא המקרה.
סביר להשוות את מותג הVALUE שלך - למותגי בית של הרשתות, שופרסל למשל,
אבל לא לאריזה תעשייתית או מוצר שאינו סטנדרטי
היכן שההשוואה שלי בהתחלה הייתה למוצר ספציפי שמחירו מעל הממוצע כי הוא מוצר פרימיום, ושוב אני מזכיר, גם לGreat value יש מוצרי פרימיום.
אולי יש - אך צריך להשוות מוצרים ברי-השוואה.
ברגע שאתה משווה המבורגר ישראלי שעשוי מMINCED MEAT למוצר תעשייתי שמכיל פילרים שונים ומשונים ואינו מקביל לאף מוצר ישראלי,
ההתעקשות שלך על כך שהפילרים העלו את איכותו - מגוחכת.
כפי שראית בעצמך המוצר הבסיסי של Great value זול יותר. אם "משחקים" איתי "מלוכלך" גם אני "משחק מלוכלך".
אף אחד לא שיחק איתך מלוכלך - אבל אתה - ידעת שאתה מרמה.
אחרי שהפרכנו את טענתך המקורית - החלטת לרמות במכוון.
אגב, אנשים פרטיים ועוד איך קונים מיכל 16 ליטר שמן בCostco, אבל מכינים מראש מיכלים קטנים יותר או בקבוקים לשפוך אליהם את השמן ומתחלקים בכמות ובעלויות עם משפחות נוספות שהחליטו להתארגן לקנות בCostco לצורך חיסכון בעלויות.
אבל אתה לא טמבל - ידעת שזו הונאה. ידעת שמיכל של 16 ליטר אינו בר-השוואה,
ואתה עדיין מסרב לענות כמה עולה שמן קנדי בוולמרט או טרגט למשל (רשת חנויות מקבילה לסופרים הזולים בישראל)
משפחות גדולות נדירות בקנדה, למי שאין עם מי להתארגן אין טעם לקנות בCostco. מ2020 יש הרבה יותר התארגנויות לרכישות בCostco בגלל עליית מחירי המזון.
ואתה עדיין מתעקש להשוות התנהגות שמחוץ לקנדה נחשבת מאוד חריגה, כדי "להוכיח" שבקנדה המחירים זולים.