המחיר אינו הגיוני, המבורגר קפוא אחד לא עולה 15 ש"ח, וכותבת מתוך ידיעה.
+
זה כבר נושא אחר. מה שבטוח המבורגר קפוא אחד לא עולה 15 שח.
אלא כ5 שקלים. ואפילו 4.44 ש"ח
הוא מעוות את דבריי. כמובן שקציצה קפואה אחת לא עולה 15 שקל וזה גם לא מה שטענתי. מה שסיפרתי זה שאני מתגעגע למוצר שאהבתי ושהיה קיים פעם אך שאינו קיים עוד בישראל-קציצה קפואה, שהייתה מגיעה בלחמנייה קפואה, שהיה ניתן לחמם במיקרו ובתוך שלוש דקות היה עומד המבורגר של ממש, הקציצה עם הלחמניה, מוכן לאכילה. שזה כמובן משהו אחר לגמרי. וזה מה שעלה 15 שקל בזמנו.
הנה, תראי:
מאוד אהבתי אותם. במיוחד הייתי מכין ביחד איתם קופסה של צ'יפס להכנה במיקרו ועם כוס קולה בצד. ארוחה פגז. בטח בהשוואה לזמן ההכנה המצטבר של שש דקות במיקרו כי כל אחד זה שלוש דקות.
טענות למח"פ, הוא כתב שזה היה המחיר ששילם.
לא. טענות אליך, שמעוות את דבריי.
יכול להיות שיש קשר בין מחפ למחפוד?
לא.
טענות למח"פ, הוא זה שכתב שהמבורגר קפוא אחד עלה לו 15 ש"ח. אתה לא יכול להאשים אותי בנתונים שהביא מישהו אחר.
רק ש"שכחת" שמדובר בקציצה קפואה שמגיעה בתוך לחמניה קפואה שאחרי שלוש דקות במיקרוגל אשכרה עומד המבורגר בלחמניה מוכן לאכילה. אתה חושב שאנחנו לא יודעים שאתה עושה את זה בכוונה אבל אנחנו יודעים את זה וחצי.
הפי 7 הוא מהנתון שהביא מח"פ, 15 ש"ח להמבורגר בודד.
כן, עם הלחמניה. רק שאת זה "שכחת".
אתה לא יכול להאשים אותי בנתונים שהביאו גולשים אחרים.
אנחנו כן יכולים להאשים אותך בכך שאתה מעוות את הנתונים בכוונה תחילה כדי לצאת צודק בויכוחים/דיונים. וזאת לא ההתנהגות הפסולה היחידה שלך. אחר-כך אתה עוד מעז להתפלא ולהיעלב על חוות דעותיהם השליליות של האנשים עליך. תהיה בן-אדם טוב יותר, ואז לא יחשבו עליך דברים לא טובים. גם כך אתה צודק וישראל יקרה מקנדה פי אחד וחצי או פי שתיים, אבל זה פשוט לא הספיק לך, נכון? היית חייב לעוות את דבריי לכדי "ישראל יקרה מקנדה פי 7", הא?
טוב, נו, בטח שזה לא הספיק לך. כי ברגע שאנחנו מכירים בכך שישראל יקרה מקנדה רק בחמישים אחוז או מאה אחוז, אז הרי זה לא פער מספיק גדול, כי זה פער שניתן להסביר אותו בגודל השוק הקטן וכמה גורמים נוספים, מה שהופך את זה ללגיטימי.
שורה תחתונה-ישראל נהדרת
מח"פ גם ציין שבמסעדה ההמבורגר עולה לו 60 ש"ח.
כן. במקדונלד'ס. אני אוהב את ההמבורגר של ה-250 גרם. אבל אני לא אוהב את כל התוספות אז אני מוריד הכול בהזמנה ונשאר רק עם הלחם והקציצה.
מקדונלד'ס נחשבים יקרנים?
במשלוח המבורגר 320 גרם עם צ'יפס וסלט קטן עולה לי 55 שקל
אלוהים ישמור, מאיפה אתה מזמין?
המבורגר 320 גרם? אין דבר כזה בישראל ואני לא בטוח שיש אפילו בקנדה. אולי בטקסס.
יש.
קוראים לזה המבורגר כפול, כשכותבים רק "המבורגר" מתכוונים לקציצה אחת.
כן. כזה. יש גם בישראל וגם בקנדה וגם בכל מקום אחר. זה לא כזה "וואו". דיברנו על 320 גרם. לא שני קילו. יש גם מסעדה בתל-אביב שאני מכיר שמוכרת המבורגר (של קציצה אחת) של חצי קילו. אתה פשוט לא מכיר עולם
לשתי קציצות בלחמניה קוראים המבורגר כפול בלי קשר למשקל הקציצה. יש גם המבורגר משולש ברשת A&W.
מי אלה? יש אותם בישראל? אני אוהב המבורגרים
סופרמן יש לך טעות קטנה, מ.ח.פ דיבר על ארוחה מוכנה, רק לחמם במיקרו.
זאת לא טעות. הוא עושה את זה בכוונה, רק שוכח שאני מכיר אותו כמו את כף ידי ושלכן אין טעם.
הארוחות של "רק לחמם במיקרו" עולות בקנדה פחות, בגלל שחיי המדף שלהן קצרים יותר.
כלומר הן פחות טובות
אם אביא דוגמה של "רק לחמם במיקרו" הפער יהיה עוד יותר גדול.
שקר. הרי מקודם סיפרת שלא מצאת באינטרנט המבורגר קפוא עם לחמניה קפואה להכנה במיקרו בקנדה.
בקיצור זו השיטה, מכס גבוה על ייבוא מוצרי בקר, כדי לדפוק אותכם.
לא. מכס גבוה כדי לשמור על החוזק של תעשיית הבקר המקומית, שזה צעד נכון, הגיוני ואף מתבקש במקרה של שווקים קטנים במדינות קטנות, על-מנת לדאוג לחוזקה של הכלכלה המקומית.
פתאום אתה לא תומך בשוק חופשי?
מכס גבוה על ייבוא חיצוני על-מנת לתמוך ולחזק שוק מקומי קטן במדינה קטנה זה לא אי-תמיכה בשוק חופשי.
אני גם לא קונה שמן, כמו שכניי, אני נוהג לטגן בחמאה. חיפשתי את מחיר השמן במיוחד בשבילך.
אמא שלי מטגנת בשמן. איך זה לטגן בחמאה? זה יוצא טעים? כשאני עצמי אגור בבית משלי שיהיה כמובן אחוזת ענק עם משרתים, הטבח, לדרישתי, יטגן במכשיר טיגון ללא שמן. זה מה שהכי בריא ואני הרי צריך לשמור על הבריאות. הרי בואו לא נשכח שנולדתי ב-1998 ושאני מנסה להגיע לגיל 102 כי אני מנסה לחיות מספיק זמן בשביל להגיע ל-31 בדצמבר של 2099 כדי שאזכה לראות את ההיסטוריונים של העתיד מכריזים עליי כגדול בני-האדם במאה ה-21.