בצלאל רוצה לשתף אותך בתחושותיי

שמים1

New member
בצלאל רוצה לשתף אותך בתחושותיי

אני קוראת בשבוע האחרון מספר רב של רשומות המתייחסות להתנהלות הבלוגיה מוצאת עצמי מהנהנת בראש לתחושות הקשות של האנשים על האופן בו נבחרים פעם אחר פעם אותם כותבים המקבלים תשומת לב חוזרת ונשנית . אני מבינה שיש את הצורך לעודד בלוגרים חדשים עד להשתלבותם בבלוגיה אבל נוצר מצב אבסורד שבלוגרים אשר אינם מגיבים לאף אחד ומרוכזים בתוך עצמם מקבלים חשיפה אדירה ואילו בלוגרים שמשקיעים מזמנם ומבגרים אצל בלוגרים אחרים אינם זוכים לחשיפה . כל אחד מרגיש צורך בחיזוק והבול הזה עושה טוב על הלב לכולם , אני פונה אליך מעל דפי הפורום ליהיות קשוב לרחשי ליבם של הבלוגרים לקרוא את הרשומות שלהם בהם הם מביעים דעתם ולנסות לשלב בין החדשים לוותיקים באופן שלכולנו יהיה חלק בחשיפה שההנהלה נותת לכותבים . אני יודעת שזה לא פשוט לנסות לרצות את כולם אבל חשוב ליהיות קשוב ולנסות ולקבל גם את דעתינו . כל האמור לעיל נאמר מכוונה טובה ומרצון כן לשתף אותך בהלך הרוח בבלוגיה . שבת ברוכה לך ולכולם .

דנטל

New member
לא מסכימה עם מה שכתבת

הבלוגרים שאני רואה במומלצים - אלה שחוזרים ונשנים - הם אלה שמאוד פעילים בבלוגיה ומגיבים המון אצל בלוגרים אחרים (וגם פעילים פה בפורומי הבלוגים). אל אלה שמרוכזים בתוך עצמם קשה לשים לב ולמצוא אותם בין אלפי הבלוגים ולכן דווקא אלה מקודמים פחות.

שמים1

New member
צריך להפריד בין הדברים

יש דינמיקה נפלאה בין הבלוגרים תוך פירגון ותמיכה בלוגרים מבקרים הרשומות רבות ומתייחסים בדיוק כפי שצריך . יש את המשבצת רשומות אהובות אלו שיוצרים בוחרים ולא מנהל הבלוגיה .. יש את סערת הטוקבקים שיוצרים מגיעים אליה כתוצאה מתתגובות רבות של בלוגרים . אני מדברת על בחירותו של בצאלאל , בחירה שמשפיעה רבות על מספר כניסות ופירגון לבלוג.. העובדות מדברות בעד עצמן שיש בלוגרים שזוכים לכך ויש כאלה שלא. את לא מסכימה עימי? אני מזמינה אותך להיכנס לבלוג שלי שהוא בלוג שירה ולראות מתי בפעם האחרונה קיבלתי חשיפה. אני מזמינה אותך להיכנס לאומרים שירה ולראות יוצרים שקיבלו פעמיים בשבוע בול מול יוצרים שכבר שלושה שבועות לא קיבלו דבר. יש עוגה נחמדה ואני חושבת שיהיה נעים אם היא תחולק באופן שיתן תחושה נעימה לכל היוצרים . לא צריך לקפוץ ישר עם אי הסכמה כי העובדות מדברות בעד עצמם ובלוגרים רבים חשים כמוני , שווה ורצוי להפנים ולראות מה ניתן להעשות כדי לתת תשומת לב לכולם .

siv30

New member
כמה תשובות

1. הרשומות האהובות הפך לכלי להקפיץ רשומות לתודעת הציבור ובמילים מעטות התחושה שלי שלא תמיד משקף את איכות הרשומה שלה הצביעו. כאחת שקוראת המון בלוגים ולא אחת נכנסת גם לרשומות האהובות, לפעמים אני פשוט נחרדת לראות את הרשומות שמגיעות לאהובות הקהל. לפעמים יש כאן דינמיקה של שמור לי ואשמור לך מעבר לשטות החדשה שמבזה את בעל הבלוג וגורמת לי לצמרמורת קשה כל פעם שאני רואה את המשפט המפורסם המגיע בסוף הרשומה (תצביעו לי....) 2. סערת הטוקבקים היא לא אינדיקציה לאהבה. מצטערת, זו אינדיקציה לדינמיקה שיש לבעל הבלוג עם הקוראים שלו. 3. מסכימה שהבחירה של בצלאל משפיעה על כמות הכניסות, אבל גם יש נושאים שאפריורית מושכים יותר כניסות. כאחת שלא פעם הגיעה למומלצים אני יכולה לספר לך, שיש לי רשומות מושקעות על אומנות או ספרות שקודמו ולא זכו להד למרות שקודמו...אז אולי גם בזה בצלאל אשם? בעניין הדל של הציבור בנושאים שהם לא אקטואליה, פורנוגרפיה, וכל נושא שמושך אש? 4. את מרגישה מקופחת? יש תיבת מסרים ופניה אישית לבצלאל, הוא נותן תשובות, מניסיון. 5. ולבסוף אני חייבת לציין שיש רשומות שגם כך זוכות לתהודה רבה ולמספר כניסות אדיר, אני לא חושבת שזה טריוואלי להגיע ל40-50 תגובות כמו שראיתי בבלוג שלך. זה אומר שיש לך קהל ואת צריכה לשמוח בו. כמי שמשקיעה רבות באינטראקציה עם הבלוגרים האחרים שמתי לב שאת התמורה הגדולה ביותר מביאה לי האינטראקציה הזו וההשקעה שלי בקריאת רשומות של אחרים ומתןן תגובה. אולי יש אולי מקום למתן חשיפה רבה יותר, אולי צימצום זמן השהייה של הרשומה במומלצים ועוד דרכים אחרות, אבל בגדול אני חושבת שחלק רב מהרשומות שמגיעות למומלצים ראויות ביותר ושמחתי לראות אותן שם.

שירה1973

New member
תשובה מקסימה סיון ../images/Emo140.gif

ושתהיה שבת רגועה ונעימה לכו-ל-ם

Tali1912

New member
לא מסכימה איתך siv

כאן צריך להגיד ת'דברים ולא במסר אישי לבצלאל.

siv30

New member
אני חושבת שאם היא מרגישה

מקופחת היא צריכה לפנות במסר אישי ולברר מדוע הרשומות שלה לא זוכות לקידום. אני לא חושבת שיש מניעים סמויים ולא צריך לייחס לכל פעולה כוונת זדון.

שמים1

New member
אני כתבתי שיש כוונת זדון?

אני ממש כועסת עכשיו לניסיון שלך להפוך דיון לגיטימי להתלהמות ואני מבקשת מימך להפסיק.

Tali1912

New member
להיפך

בדיוק כאן שכולם יראו ולא הפוך בסתר כן שיראו את השם משתמש שלה, שלא תפחד להגיד מה היא חושבת, שלא תפחד להעביר ביקורת מה זה בסתר למה להיות סמוי כדי שלא ידעו שהיא כתבה את זה ואחרי זה יגידו וואלה מה יש לה זאת? לא!!! לא!!! ושוב פעם לא!!! להגיד מה מפריע זה להגיד בפני כולם ביחוד שמדובר על מה שהיא מרגישה. בקטע הזה ממש אני לא מסכימה איתך. ואת יודעת טוב טוב שיש לי ביקורת רעה אני אגיד אותה גם פה

siv30

New member
ברור לי לחלוטין שתגידי ../images/Emo6.gif

אבל טלי, כשמעלים נושאים כאלה מקבלי שלל תגובות, כולל תגובות כמו שלי.

Tali1912

New member
נו ברור

בשביל זה קיים הפורום הזה ולא כדי להעלים את עצמך במסר אישי ולכתוב את הטענות. אני עוברת על ההודעות של שמיים מחפשת התלהמות וואלה לא מוצאת אני חושבת שאני ה
החריף היחידה פה
צריך פה סופר-בלוגי
<סופר נני> כמו בתוכנית אתמול ............... איפה נעמה............? הבטיחה שתשאיר ת'נעליים הגדולות שלה כאן.

דנטל

New member
טרחת בכלל לקרוא מה שכתבתי

או שהפסקת אחרי העובדה שציינה שאני לא מסכימה איתך? התייחסתי אך ורק לקידומים של בצלאל. איך הוא ידע מקיומו של פלוני אם הוא נחבא אל הכלים? את מצפה שהוא ישב ויקרא את כל הרשומות שמתפרסמות באתר? הוא קורא את מי שממליץ על עצמו פה בפורום; אני מניחה שהוא קורא בלוגרים שהוא נתקל בתגובות שלהם בבלוגים אחרים; הוא קורא פוסטים שגולשים (כן, כן, אלה הפעילים! ולא הנחבאים אל הכלים) הקליקו על אופציית ההמלצה שלהם. בתכלס, הוא אפילו כן קורא את הנחבאים אל הכלים כשהוא נתקל בהם במקרה, אבל נתקלים בהם - בעיקר במקרה - פחות מאשר באלה שפעילים. יש פה שיקוף מאוד הגיוני של כמות הפעילות של הבלוגרים וכמות ההמלצות שלהם. בהזגמה: אם אתה נחבא אל הכלים = מי אתה בכלל?

שמים1

New member
בודאי שקראתי דנטל

ואני מודה לך שהגבת .. צר לי אבל לא הבנת את רוח הדברים שהעלתי ואני שוב מציינת הדיון הזה לא נפתח לפגוע בבצלאל חלילה וחס! הוא בוחר ברשומות ראויות בהחלט . הוא נותן חשיפה לבלוגרים חדשים כדי שישתלבו וגם זה ראוי בהחלט . אבל אי אפשר להתעלם מכך שהוא אכן אינו יכול להיחשף לחומר רב שמפורסם ובגלל אי יכולת זאת רשומות רבות אינן זוכות להכרה של הנהלת הבלוגריה והחשיפה הנובעת מכך . אני חושבת שחשוב להמשיך את הדיון הזה ללא התקפות אישיות .. כולם חביבים עלי אני משתדלת להיחשף למספר רב של בלוגרים ולהגיב אינני חושבת שיש אנשים לא ראויים לחשיפה. כל אחד בדרכו שלו ביכולת ההבעה שלו בהחלט ראוי בעיניי לזכות לחשיפה ולהכרה . ולכן פתחתי את הדיון הזה . שבת מבורכת לך

שמים1

New member
דרך אגב בהחלט הגבתי לך לפנייתך הראשונה

הצצתי שוב למעלה

Bezalel P

New member
אני קורא, ומשתדל לקרוא, הכל.

אני קורא את המלצות הגולשים, אני קורא את ההמלצות בפורום ואני קורא עדכונים אחרונים. אני מאוד משתדל לעבור על כל העדכונים האחרונים בבלוגיה בשביל באמת לאתר את אותם נחבאים.

לורי247

New member
ניכנסתי לבלוג שלך והגעתי לפה

משתתפת איתך בכל מילה ממש יפה ונכון כתבת המשך שבת נעימה לכולם ומקווה שיכחו לצומת לבם מה שכתבת לורי

לורי247

New member
שוב יגיב לך שמיים1

משתתפת איתך בכל מילה ממש יפה ונכון כתבת המשך שבת נעימה לכולם ומקווה שיכחו לצומת לבם מה שכתבת לורי

למעלה