בצלאל רוצה לשתף אותך בתחושותיי

siv30

New member
ואני לא מקבלת את הדרך שבה רק דעתך

נכונה וביקורת אין. ושוב שימי לב איך את גולשת להתלהמות, סך הכל אני לא מקבלת את דעתך.

שמים1

New member
siv

צר לי שאינך מבינה כלל את הניסון להעלות באופן לגיטימי תחושות . את תקפת את עצם העאלת הנושא והפנת אותי למסר פרטי לבצלאלא . ולא! , אינני רוצה שזה יהיה נושא פרטי ביני ובין בצלאלא אני חושבת שזה נושא חשוב ובהחלט כדאי להעלותו בפורום . בפנייתך הקודמת שאלת האם אני מרגישה מקופחת ? וכאשר עניתי לך על כך תקפת אותי בשפנייה קולקטיבית אינני יכולה להביע את תחושותי לגבי עצמי . הפנייה לגיטימית , תוך התייחסות אישית וקולקטיבית , אינני דוברת של הבלוגיה אבל אני רשאית להביע דעתי ולהבתיע על הלך רוח מסויים . אנחנו כולנו חלק מהבלוגיה ואני חושבת שיש לנו יכולת להשפיע על ציביונה . והכל מתוך כוונה טובה לשנות ולהפנות תשומת לב . אינני מתכוונת להתעמת איתך או חלילה לפגוע בך וצר לא אם קיבלת רושם כזה . זכותך לא להסכים עימי . אני מאחלת לך שבת מבורכת ושלווה

siv30

New member
לא,

אני הפנתי אותך במסר אישי לבצלאל על מנת לברר איתו מדוע הרשומות שלך לא מקודמות. בדיוק כפי שאני עשיתי כשחשבתי שיש לי רשומה איכותית הראויה לקידום. אני לא חושבת שבצלאל יכול לתת תשובה פרטנית על גבי הפורום ואני חושבת שצריך לתת לו מקרים קונקרטיים על מנת שיוכל להתמודד איתם. אני חושבת שחלה כאן אי הבנה וסליחה אם הרגשת מותקפת על עצם העלאת הנושא, זו לא היתה כוונה. אין לי בעיה בדיון כזה, אלא שכפי שאני מנסה להסביר, אם תפני אל בצלאל עם רשומות שאת חושבת שראויות לקידום ולא קודמו, התוצאה תהיה פרודקטיבית.

שמים1

New member
כפי שהסברתי לך מספר פעמים

התחושה שלי היא גם לגביי אבל לא רק! ולכן היה חשוב לי להעלות את הנושא לדיון אני לא רואה סיבה למה בצלאל לא יוכל להגיב עניינית , לקרוא את דברינו ולקבל חומר למחשבה . הדיון נפתח מתוך כוונה טובה ומתוך רצון לשנות , לא מתוך רצון חלילה לפגוע בבצלאלא שאת פעילותו אני יותר ממעריכה. ואת גרמת לי לתחושה קשה בעצם הניסיון שלך לגרור את הדיון הזה כפגיעה בבצלאל ובסמכותו .

שמים1

New member
שבת שלום סיון ../images/Emo24.gif

ודרך אגב אני לא מכירה את הבלוג שלך ואם יצא משהו טוב מהדיון הזה זה שנחשפתי אליו גם
.

siv30

New member
../images/Emo25.gif שמים

אני באמת מצטערת אם נפגעת וזו לא היתה הכוונה.

שמים1

New member
זה בסדר חמודה ../images/Emo25.gif

העיקר שהבנו אחת את השנייה. אני אישה של כוונות טובות ולא אעשה דבר לפגוע בבצלאל שלדעתי עושה עבודה נפלאה.

הסתייגות קלה...

רשומות שלי שבעיני ראויות לקידום לא קודמו, ודוקא נהגתי להמליץ עליהן בפורום הבלוגיה. לעומת זאת רשומות פחות איכותיות שלי זכו לקידום.

siv30

New member
../images/Emo24.gif עם זה אני מסכימה

אם יש מישהי שהייתי רוצה לראות רשומות שלה מופיעות יותר ומקודמות אלה הרשומות שלך

תודה יקרה שלי,

אבל מה שאני טוענת, מעבר לעובדה שתמיד דופקים את השחורים, סתאאם, סתאאם, שאני לא מבינה מה הכלים להחלטה על רשומה מומלצת. פשוט נשגב מבינתי.

siv30

New member
אני מניחה שאין כלים טובים

לחזות איזו רשומה מומלצת תהיה טובה. אני חושבת שהכלים של סערת הטוקבקים ו"אהבתי" קצת בעייתיים לנוכח אפשרות ההטיה.

לפחות הן זכו לקידום

על ה-בלוג לא ממליצים פה בדרך כלל כי זה בלוג יחסית מוכר. מה שאומר כנראה שלא מגיע לנו פידבק[?] בעיניי מוזר איך שדברים הולכים פה.

ההתעלמות מה-בלוג

זה אחד הדברים הכי תמוהים ומקוממים בחודשים האחרונים בבלוגיה. התעלמות גורפת.

shakedtg

New member
אז מיד נכנסתי, כדי לא להתעלם, ואף כתבתי משהו,

הר קסמים, צליל מכוון, בלוג עמוס, מלא תמונות יפיפיות, לא ידעתי במה לבחור, ובסוף פשוט הגבתי לקטע הראשון שהיה שם ואז חשבתי לי כמה אני מזדהה איתך, כמה גם אני הייתי רוצה שיגיבו, שלא יתעלמו, בעיקר שאני חדשה פה, "ירוקה", חסרת בטחון אבל אחר כך חשבתי שיש בזה גם משהו פולני, תובעני, מאיים, כאילו אני חייבת להגיב ומייד, כי זה "לא יפה" להתעלם באןפ גורף ואז קצת כעסתי עלייך, שאת כאילו מכריחה אותי להגיב אלייך, ודווקא אלייך מכולם, שהרי כולם רוצים היו שיגיבו אליהם והרבה וזה אהעלה בי המון הרהורים על הבלוג שלי, ולמה בעצם אני כותבת אותו? כדי שיגיבו? שיתיחסו? להתפרסם? לזכות באהבה? אני חושבת שכל אלו לבטח נכונים, אך אני משתדלת מאד לשמור על סוג של טוהר, לכתוב אותוו בשביל עצם הכתיבה והביטוי האישי אז נכון, זה לא קל, וכשאין תגובות אני קצת מצוברחת, אבל משתדלת להתמיד בכל זאת, להשתפר, ולאמר לעצמי שאם הדברים הכתובים יהיו טובים מספיק - הרי שהתגובות בוא יגיעו. אחרת, אם כותבים שלא לשמא, כלומר לשם התגובות בעיקר, הרי שהאכזבה והתסכול הם בלתי נמנעים. לא תמיד אני מצליחה לעשות את מה שאני "מטיפה" לך, אך משתדלת, וזה מקל על העלבון...נטולת

הי נטולת,

לא דיברתי על תגובות של קוראים בבלוג, בורכתי בקוראים רבים ומגיבים רבים. דיברתי על התעלמות מצד הבלוגיה.

shakedtg

New member
הי הר קסום

אם הבנתי נכון, וייתכן שלא, כי אני מהטירוניות הירוקות פה, הרי שהבלוגיה היא הסמכות הממסדית לבחור במה טוב ומה לא ולהמליץ. אם כך הוא, הסירי דאגה מליבך! לאורך כל ההסטוריה ממסד לא ידע לעשות את זה. הם תמיד התעלמו מן האיכויות האמיתיות (קפקפ, ואן גוך) ותמיד הלכו על שיקולים פוליטיים פסאודו אומנותיים (אז שדושאמפ הראה להם מה זה ושם אסלה במוזיאון....!). האומנים אמיתיים תמיד כאבו את כאב חוסר ההכרה מטעם הממסד, אך זה אף פעם לא הוריד ולא אונקייה מכשרונותיהם!...נטולת

למעלה