בצלאל רוצה לשתף אותך בתחושותיי

Bezalel P

New member
באומרים שירה יש כותבים נפלאים

יש אנשים שמפרסמים מדי יום מספר שירים. לא ניתן להעניק לכל אחד קידום באופן קבוע. במיוחד במדור הזה יש המון המון משוררים שלא מכירים את קוביית "אומרים שירה", ודוקא אותם חשוב לי לקדם ולהכיר לקהילה. ייתכן שיש תקופות בהן יוצר מסוים מקודם יותר מאחרים, ובתקופות אחרות יוצרים אחרים יהיו מקודמים יותר.

siv30

New member
מצטרפת לדנטל - תשובה לשמים

אני חושבת שיש כאן תחושת עליהום שלא לחלוטין מוצדקת. קראתי מספר רשומות של בלוגרים שמוחים על המצב, אבל למרבה הפליאה הם מקודמים וכן נבחרים אבל כנראה הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו אז לא ברור לי בשם מי הם מוחים.

שמים1

New member
אני עשיתי עליהום?

אני חושבת שפניתי בפנייה תרבותית ולגיטמית זכותך לא להסכים עימי בכל מקרה אילו הן תחושותי ... אני לא מרגישה מקופחת ולו רק בשל העובדה שאני אכן מפרגנת ליוצרים אחרים בתגובות עניניות ומכובדות ולכן אני זוכה לתגובות הדדיות . ויחד עם זאת נעים לקבל בול על יצירה נבחרת ואני בעבר שיטפתי את בצלאל בתחושותי . השבוע קראתי רשומות רבות בנושא והרגשתי צורך לאמר את דברי . אינני מתלהמת , אני חושבת שניתן לאמר דברים מבלי להרגיש מותקפת . שבת מבורכת לכולם

siv30

New member
תחושת עליהום היא לא פונקציה

של הודעה שלך, שאגב אני מסכימה שהפניה מאוד תרבותית, אלא מהאווירה שקיימת שחלק מהכותבים מלבים.

שמים1

New member
הפנייה שלי אינה אישית

אלא קולקטיבית אבל בהחלט מביעה גם את הלך מחשבויתי ותחושותיי. את כתבת שהרשומות שלך זוכות בהכרה כי הן איכותיות ז"א שאת מסכימה איתי שהבול הוא גם פונקציה של הכרה באיכות ומכיוון שכך כל אחד חפץ בהכרה הזו . אני מזמינה אותך לבלוג שלי ואין לי ספק שיש לי רשומות שבהחלט ראויות להכרה . אני קוראת המון רשומות נפלאות שאינן זוכות להכרה. בעבר פניתי באופן אישי לבצלאל , אבל הפעם הפנייה אינה רק אישית , ואין סיבה שלא נדון בפורום באופן תרבותי בתחושות של רבים מאיתנו . לא נעים לי לפנות ולאמר לבצלאל בבקשה תכיר בי , אני חושבת שאני ראויה להכרה הזו מתוך בחירה שלו אחרת אין בזה טעם . אינני נותת ידי לתחושת עליהום , ההפך , אני מכבדת מאוד את בלצאל ובעבר אף הבעתי את הערכתי לעבודתו המאומצת . אינני רואה פסול בלשתף ולאמר מה שבליבי . ואני אשמח שיתייחסו עניינית לדברי אינני חפצה להרגיש מותקפת . מפני שלא תקפתי כלל וכלל .

צוהרים טובים ושבת שלום לכולם../images/Emo42.gif

שמיים העלתה פה נושא מאוד חשוב ומענין שגם אני ראיתי אותו. גם לי זה מפריע, ולא בגללי!! הבלוג שלי מוכר, יש לי מאות כניסות כל יום, אני אחת שמגיבה וכותבת לכולם ומנויה על עשרות בלוגים ותך כדי נתקלת ברשומות מדהימות ובשירים מקסימים שאף פעם אף אחד מהם לא הגיע לדף הראשי כי אם תשימו לב, בדף הראשי גם בשירה גם בממולצים תמיד מופיעים אותם האנשים ולמה?.....צריך לתת הזדמנות לכולם, כמה שיותר לעשות תחלופה ולהכיר עוד אנשים ובלוגים. במקרה פתחתי פוסט כזה אתמול ותקראו את התגובות ותבינו שכולם מרגישים שלא הכל פייר בענין.... אולי דרך אחרת לבחירה, אולי עוזרים נוספים לבחירה לא יודעת מה..... קו למחשבה ולשינוי שבת קסומה לכולם

שמים1

New member
אני חושבת שהבעת מאוד יפה את דעתך הלב מזהב

להעלות לדיון את התחושות ואלי לחשוב על דרכים אחרות , דרך בחירה נוספת , קו מחשבה נוסף . שבת מבורכת לך

תודה שמיים../images/Emo140.gif

ואני מקווה שישתפר וינתנו הזדמנויות גם לבלוגים ולבלוגרים אחרים ואני יכולה לתת רשימה מפה ועד לשמיים
בלוגים שאני מכירה ואוהבת. שבת קסומה לך

דנטל

New member
את ממליצה עליהם?

מקליקה על אפשרות ההמלצה שיש מתחת לפוסטים שאת אוהבת?

siv30

New member
אגב אני גם לא רואה שמפרסמים כאן

בשירשור יש מה לקרוא, רשומות של שירה.וחבל כי לא אחת מגיעים לפוסטים שלי דווקא מהשירשורים האלה.

שמים1

New member
לא הייתי מודעת לאפשרות הזו

ואני בהחלט אנצל אותה. אני בעיקר כותבת שירה ואשמח להיחשף ליוצרים רבים .

שמים1

New member
איך מפרסמים בפורום?

פותחים אשכול נפרד או שצריך להצטרף לאשכול? זקוקה קצת להדרכה...

siv30

New member
בכל יום נפתח שירשור "כדאי לקרוא בבלוגיה"

לפעמים, כמו היום פותח את השירשור אחד מחברי הפורום, בד"כ בצלאל פותח אותו. כדי לפרסם שם את הרשומות שלך.

שמים1

New member
תודה סיון ../images/Emo39.gif

אני אעשה זאת . פורשת להכנות אחרונות לשבת. שבת מבורכת

כן ועוד איל ממליצה

ואני חושבת שאחרים לא כל כך שמים לב לזה או לא לוחצים....לא מודעים ללחיצה הזו

siv30

New member
אם הפניה שלך קולקטיבית את לא יכולה

לדבר על התחושות שלך ואם היא סובייקטיבית אז את יכולה לדבר רק בשם עצמך. אני מרגישה שהדיון הזה הופך פילוסופי מידי. הרשומות שלי איכותיות ללא קשר לבול או לקידום. נתתי דוגמא, שישנן רשומות שלי שזכו לקידום ואף על פי כן לא היה להן מספר נכנסים גדול, שכן איכות אינה פרמטר יחיד בהצלחה. אף אחד לא מתקיף אותך. פתחת בדיון בנושא רגיש תוך העלאת פניה אישית על גבי הפורום. אני לא מצליחה להבין מדוע תשובה עיניינית שלא מסכימה עם העמדה שאת מציגה פתאום הופכת בענייך להתקפה.

שמים1

New member
ואינני מבינה מה את לא מבינה

ואינני חושבת שהניסיון שלך לאמר שאני מעלה כאן את תחושותי הוא מכובד אין דבר פסול בלהביע את תחושותי שיוצרים רבים שותפים לאותם תחושות . פניתי באופן מכובד וראוי ואני חושבת שהנושא חשוב מספיק כדי להביא אותו לפורום . הנושא אכן רגיש אבל הועלה מאוד יפה ואין סיבה לא לדון בו אינני מסכימה עם האופן בו את מנסה בהחלט לתקוף אותי על עצם העלאת הנושא הבעת את דעתך ואני חושבת שכדאי כעת לתת ליוצרים אחרים להביע את דעתם . ואני כן חושבת שאת תוקפת ומעליבה את עצם העלאת הדיון ואני רואה בזה ניסיון לסתימת פיות שאינו מכובד בעיניי כלל וכלל . מצאתי בתגובותייך הקודמות התנשאות לגבי רשומות של יוצרים אחרים . לא כולם בעלי יכולת הבעה מעולה אבל כולם ראויים בהחלט לחשיפה שווה . אני חושבת שהיה ראוי בהחלט לשתף את בצלאל מתוך רצון טוב לחשוף אותו לדעת היוצרים בבלוגיה .

למעלה