בקטע של אלבום מס' 1

emmily plays

New member
רק רציתי לומר...

שהיפים היו פעם ולצערי לא קיימים עכשיו הרעיונות שלהם היו נאיבים אך בהחלט לא מטופשים אני מזדהה מאוד עם השקפת העולם ההיפית וגם הפלויד היו חלק ממנה חוץ מזה לוקחי האסיד למיניהם שיש היום הם ממש לא היפים ומעוותים את התפיסה שלהם מחוסר הבנה. אני ווי אם כבר מדהברים על מוח טינאייג'רי אז החומה הוא אולי אלבום הנעורים האולטימטיבי ווטרס הודה בכך בעצמו גם לי היה תשלב בו חשבתי שהחומה זה הדבר הכי מופלא בעולם אבל התבגרתי מאז. היום אני שמה לב למורכבויות היותר רציניות באלבומים אחרים של הפלויד ולהקות אחרות כמו הביטלס הדורס בוב דילן ועוד פולקיסטים.. אז אם אתה כבר מדבר על מוח טינאיג'רי מצומצם אני יכולה לומר ממרום 23 שנותי שדווקא לראות את החומה כיצירת מופת זה איזה שהיא צרות מוחין של נערים ולהיות oblobvious למורכבויות... והשפה שבה דברת...well זה כבר שיא הטינאייג'ריות....ואפילו פחות מזה... וכסטודנטית לעבודה סוציאלית אומר לך שאתה לוקה בתפיסה אגוצנטרית כלומר ראית המציאות רק מהצד שלך וזה מאפיין דווקא ילדים עד גיל 7 emmily has spoken:) יום ורוד ןבאנגלית have a pink day

trancelover

New member
well i hav big problem

but i like to hav memory fleshs all the time in my mind whichs another so this problem not big deal i can deal with new sychoacid wave member shouldnt take acid, but acid trans in the forest that is reality you don need drugs to be in the OutBodyExpr', trans enough. goodday n don forget.. no trans = no life

edlessme

New member
בקשר להיפים...

לא יודע.. בעיניי כל הרעיונות האלה של פיס אנד לאב.. זה מטופש... זה בילתי אפשרי... זה פשוט נאיבי... לא יודע... בעיניי זה פשוט טיפשי... ואני בטוח שכל הסמים האלה לא בדיוק עזרו להם לפתח מחשבות עמוקות במיוחד... אני חס וחסה לא אומר שהתפיסת עולם שלהם הייתה לגמריי מעוותת... דווקא שלום היה יכול להיות מתאים לי... (איזה כיף שזה היה מתאים לי הא?...) אבל העיניין הוא... שלדעתי הם הלכו רחוק מידיי... ראש בקיר מידי... ללכת כמו מפגר עם בגדים קרועים ושניראים כמו משהוא.. היפי.... עם פרח בפה ולקחת סמים בשביל "לגלות עולמות" ושאר בבלאת זה בעיניי סתם טימטום.. כן, גם אני הולך עם בגדים קרועים וגדולים עליי במידה או שתיים.. אבל הם לא קרועים עד כדי צומיות, ולא גדולים עד כדי מצנחיות... הם שילוב של נוחות עם משהוא שאמור להיראות נורמאלי... לא קונפורמי.. אני לא בדיוק עוקב אחרי האופנה האחרונה.. אבל אני גם לא רוצה להיראות כמו פאנקיסט,גותי, אערס, או היפי... אני רוצה להיראות כמו שעדן ניראה,איך שנוח לעדן.. אבל איך שגם אנשים שיסתכלו על עדן יגידו "יא אללה איזה ___" (למה אני מדבר על עצמי בגוף שלישי?? מה אני יוליוס קיסר??). וכל זה מתקשר לתפיסת עולם שלהם בזה שהיא כללה את זה שצריך לעשות ככה או להיראות ככה, זאת הייתה א-ו-פ-נ-ה היפית.. יכול להיות שניסחפתי קצת.. אגב...אז תסלחו לי... אני לא יודע.. אין לי כוח לקרוא מה התחלתי להגיד קודם אז בקיצור אני אסכם... היפים=עם של טיפשים עם רעיונות שחלקם היו נורא אציליים ויפים.. וחלקם מטופשים... כל זה בעיניי כן... edlessme has studdered

trancelover

New member
wasnt talkin about hipies fasion

i like sychedelic colors but nothin or no one affect me about "ohh what imm gointo wear today".. the ones usin their costumes to look different hightlightd or jus show their part of agroup, that really doesnt touch me dude all is about music.. the new acid wave doesnt touch anydrugs usin or any fasion wearin, thats what the people choosin if to do acid partys arent dolphins party.. itz only good music in the edge in the other places n not in the centre, without involvin bad people or police peace

emmily plays

New member
נראה לי שלא כל כך הבנת מה ומי היו

ההיפים...הם לא התעסקו באופנה והלבוש היה איזה שהיא דרך למרוד.מאוחר יותר כשזה נהיה יותר "אין" להיות היפי החברות המסחריות המציאו את מה שנקרא "היפי שיק" כלומר בגדים בסגנון עלק היפי שעולים מאות דולארים....בערך כמו שקרה בניינטיז עם הגראנג' כשפתאום היו בכל חנות חולצות פלאנל משובצות במאות שקלים.... גםהחברס מהסקסטיז שמסחרו תהיפים וגם החברס מהניינטיז שמסחרו תגראנג' לא הבינו כלום במה ההיפים והגראנג'יסטים מנסים לומר ולמעשה בכך הרסו את השם של ההיפים והגראנג'יסטים ועוותו להם תמסר... היפי זה לא בלבוש... היפי זה בדעות ובמחשבות ובדרך החיים... זכותך לחשוב כרצונך על דעותיהם של ההיפים... אני חושבת שהיתה להם נקודה חשובה ומשמעותית...אבל מטופשות הן בטוח לא..וכדאי שכשאתה כותב משהו כזה רציני get your facts streight.. יום ורוד ונהדר....

edlessme

New member
אוף... אבל את לא מבינה מה אני אומר.

ההיפים הראשונים... הלא אופנתיים...(כביכול.. אבל זה כבר משהוא אחר)... התלבשו איך שהם התלבשו.. ואני מניח שזה לא עניין אותם במיוחד.. אבל הם הדרך שלהם הייתה מטופשת בגלל שהם התלבשו בצורה שאף אחד לא היה מוכן לקחת אותם ברצינות... זה היה ח-ר-ט-א... הם באים לעשות מחאה פוליטית בצורה שאף אחד לא היה מוכן להפנים... אולי חוץ מהמוזיקה שלהם... (שאגב.. היוותה אך ורק אמצעי בכל הנושא של מחאה... כי אני מספק אם לינדון וניקסון היו מעריצים גדולים במיוחד של הלדתות). מה שאני מנסה להגיד, הסיבה שאני קורא להם טיפשים.. זה בגלל שהמחאה שלהם הובעה בדרך הכי איוולת שאפשר... עם הראש בקיר! אם זה הבגדים, אם זה הסמים ואם זה המוזיקה, אפילו חלק מהנאומים בהפגנות ההמון שלהם (אגב... ההפגנות היו דווקא צעד טוב...) ובמיוחד זה שהם קימעת הציתו מחדש את המקארטיזם!!! וכמובן שאח"כ זה הפך לאופנה... my facts are quite straight... only their not very gay... ועכשיו.. בחזרה לשיעור אזרחות..

pink floydror

New member
אנשים

טתם לא חושבים שטיפה קטלתם פה דעות? בסך הכל אני חושב שהפרזתם בירידה על הבנאדם ..

trancelover

New member
WYWH ?

HOW I WISH YOU WERE HERE crazy diamonds great bothparts welcome to the machine i love (also oforia rmx for it n wish youwere here PZAZZZOT the best region on cd for me great album must

what's with the bloody english?

אפשר להפסיק פה? אתם סתם רבים. הוא חושב ש"החומה" פסיכדלי (וזה פסיכדלי,לא פסיכודלי),שיחשוב לו. במקום שיהיה דיון נורמלי,אתם יורדים פה לפסים אישיים...אז תפסיקו.

trancelover

New member
leave the fact thats about opinions

what i said was absolutly right, leave what im thinkin, i jus wantd be sure n chek iff sensation about it wrong, but nope, commercails cant be wrong n thats what showd : "DVD > Cult Movies > Psychedelic > Pink Floyd - The Wall" dvd reviews- "Pink Floyd: The Wall >Sheet Music >Psychedelic rock, progressive rock and hard rock." pink floyd albums-

natangold

New member
גם לדעתי WISH אבל...

יש חסרון אחד בולט בוויש, והוא ההבדל הענק בין שיר לשיר. למשל אחרי שאני שומע שיר כמו SHINE, יש פעמים שאני פשוט לא יכול לשמוע את המשך הדיסק. כי עם כל הכבוד לMASHINE (אל תבינו אותי לא נכון זה שיר טוב), הוא לא מתקרב לרמה של SHINE. ובזה, שאני שומע ישר אחרי SHINE את MASHINE יש מין נפילת מתח ואני פשוט מעדיף להישאר עם האקסטזה של SHINE. לכן בתור דיסק אני מעדיף את דארק סייד, שבו כל השירים פחות או יותר באותה רמה אבל מתחברים אחד לשני (לדעתי US AND THEM יותר טוב מכול השאר אבל לא בהרבה והם הצליחו לשלב אותו טוב בדיסק). ברור, שבתור שירים בודדים אני מעדיף את WISH אבל בתור דיסק אחד מגובש את דארק סייד. נ.ב. המסקנה שלי היא ששיר ברמה של SHINE חייב להיות אחרון ברשימת השירים בדיסק למרות שזה לא מסתדר עם המשמעות של הדיסק

מסכים ...

"החומה" באמת זהו אלבום שלא נעשה ויעשה מעולם ... הוא ברמה שלא נראתה מבחינת העוצמה, האפקטים, המוזיקה והליריקה ... ואני בספק אם אמן כל שהוא מעולם יחזור לבצע יצירה כזו של מוזיקה. עם כל הכבוד ל"הצד האפל של הירח" ... הוא ממש לא ברמה של "החומה"... אבל אולי באמת זו גם שאלה של טעם. אין קשר אבל בין מוזיקה פסיכודלית לבין הקטעים שיש בחומה בשום מובן. עברו יותר מעשר שנים מאז פינק פלויד הפסיקו לכתוב מוזיקה פסיכודלית ועד כתיבת "החומה"... והשיר "One of my turns" הוא שיר מלודי מקסים אך אין בו שום קשר למוזיקה פסיכודלית. אני אישית מאוד אוהב את "Run like hell" במיוחד בהופעה של "Pulse" שיש לו שם ביצוע נהדר עם עוצמה ואפקטים נהדרים. שבוע טוב לכולם.

סתם שאלה ../images/Emo66.gif

אבא שלי, אוהב פינק פלויד, זה שהחדיר בי את האהבה אליהם, מאוד אוהב את המוזיקה שלהם, במיוחד את דארק סייד אוף דה מון, ואת טיים. מישהו יכול להסביר לי למה הוא בניגוד לכל השאר פשוט לא סובל את החומה
ולמה כולם באמת תופסים ממנה כזאת יצירת מופת
זה לא נראה לכם כמו סתם התמסחרות

למעלה