בקטע של אלבום מס' 1

לך מפה ../images/Emo66.gif

you idiot

רז חמודה

אני מבקשת שלא להשתמש בשפה כזו בפורום, כלפי חברי פורום אחרים. גם אם את לא מסכימה לדעתם, אין מקום לדבר בצורה כזו. בפעם הבאה, אמחק הודעה בנוסח כזה.

../images/Emo13.gif ../images/Emo66.gif

הכינוי היה מופנה לעופר, slallum , שאני מכירה אותו פה מפורום אחר, שכנראה בא לפה כי ראה את הפורום בכרטיס שלי והוא יודע שאני אוהבת את פ"פ, בניגוד אליו. הכל הלצה, הוא מודע לכך

קטרפי

New member
גם אני באתי לבקר ../images/Emo110.gif

(עוד חבר של רז מאותו פורום ועם יחס דומה ל slallum) טוב רק רציתי להגיד שאני מת על פינק פלויד ובמיוחד על the wall יש לי את הדיסק וגם הורדתי את הסרט.... יש לי בבית גם את pulse אבל חוץ מזה אני לא מכיר עוד הרבה שירים שלהם

אהלן ../images/Emo140.gif וברוך בואך.

לפלויד יש עוד הרבה אלבומים ושירים, שאני בטוחה שתאהב.

קטרפי

New member
אני בטוח ../images/Emo110.gif

הבעייה זה שהמצב הכלכלי שלי לא ממש מאפשר לי ליקנות דיסקים חדשים, במיוחד בגלל שכול דיסק שלהם זה איזה 80 שקל. אני מה זה רציתי את the division bell, במיוחד כי high hopes (בביצוע המקורי יותר מהביצוע בהופעה) זה השיר הכי מדהים שלהם שאני מכיר, ביחד עם goodbye blue sky אני בחיים לא קונה דיסק בזמן הקרוב, במיוחד כזה יקר

../images/Emo11.gif

אני מבינה שאתם חברים המכירים זה את זו מקודם - אבל שאר חברי הפורום כאן אינם מודעים לכך, ועלולים לטעות ולחשוב שסגנון כתיבה כזה מקובל כאן. אני לא אוהבת להיות
, ולכן אני מקווה שזו באמת הפעם האחרונה שאני צריכה להזכיר דברים כאלו. זה קצת מעייף - שלא לדבר על כך שזה תופס מקום בפורום.

trancelover

New member
jack is the best1

youre father don like the album becuase some people just born with some bad attributes which cant help him identify himself with the symbolic ideas behind the WALL i just startd listen n know pink floyd after watchin the beautifull psychedelic movie the first time was so strong so now pink floyd plus psychedelic trans music helpin me to experience things better

אני שמחה שאתה אוהב את "החומה"

יחד עם זאת, יש אנשים שלא אוהבים את האלבום, וזה לגיטימי בדיוק באותה מידה. אין להם "bad attributes" או כל דבר אחר. לאנשים שונים יש דעות שונות וטעמים שונים. זו דרכו של עולם. אני חוזרת ומזכירה לך את כללי ההתנהגות בפורום שלנו: התקפות אישיות על אנשים בגלל דעותיהם או טעמם המוסיקלי, אינן מקובלות. אנא הפנם.

למעלה