בקרוב אצטרך להחליף את המשקפי ראייה שלי של הוגו בוס ב-2,000 שקל.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא מדויק.
עובי עדשות, ביחס לדיופטר מבוקש, תלוי בחומר ממנו עשויה העדשה.
עדשה מחומר מתקדם בעל Refraction index גבוה תהיה דקה מעדשה רגילה לגבי אותו דיופטר...
ברור, התכוונתי באותה טכנולוגיה, העדשה עם מס' גבוה יותר תהיה עבה יותר.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
תוסיפי לזה, שבשל גילו ומוגבלותו,, הוא צריך עדשות מפלסטיק.
הוא הצהיר שיש לו מס' 9 בעדשות, כך שהן עבות מאוד כפי שניתן לראות בצילום שלו:
זאב רווח.png
בגלל שכבר כתבת את הדברים בעבר בשרשור המקביל בפורום "חורזים וכותבים", ובגלל שכבר עניתי עליהם שם, אני מאמין שהעתק-הדבק פשוט יספיק:

__צילום מסך_5-2-2025_41426_www.tapuz.co.il3.jpeg

דיברגנט חדש

Well-known member
בגלל שכבר כתבת את הדברים בעבר בשרשור המקביל בפורום "חורזים וכותבים", ובגלל שכבר עניתי עליהם שם, אני מאמין שהעתק-הדבק פשוט יספיק:

צפה בקובץ המצורף 125330
איזה עולב, מחקת והדבקת שוב? (n)
נא הצג היכן כתבת בחורזים וכותבים |פינוקיו|
ברור שלא תוכל להציג, כי מחקת והדבקת שוב רק בכדי להקפיץ, שקרן עלוב ומוגבל שיכלית|!|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
איזה עולב, מחקת והדבקת שוב? (n)
לא. זה מה שאתה עושה. זוכר?:

השחמטאי האהוב עלי בכל הזמנים לא היה אלוף עולם | תפוז פורומים

אני שמח שאתה מסכים שהתנהגותך זאת היא עולב, אם כי כניתן לראות בשרשור המצורף, אני דווקא חשבתי שהמילה "פתאטי" יותר מתאימה, אבל האם התנהגותך זאת ראויה למילה "עולב" כפי מה שטוען אתה, או האם היא ראויה למילה "פתאטי" כפי מה שטוען אני, זאת בסה"כ סמנטיקה, על כך כבר לא אתווכח איתך.

לא מפתיע שלאחר שהאשמת אותי שאני מפגר, עני ומכוער, בשעה שאתה זה ש-11 אנשים אומרים שהוא מפגר, אתה זה שגדל כעני מרוד במדינת עולם שלישי, ואתה זה שאתיופי ושחור, כל זה בשעה שאני עצמי עשרות אנשים מהללים אותי על גאונותי, אני עשיר, ואני חתיך למות, עכשיו אתה גם מאשים אותי במעשיך אתה.

זה בסה"כ מנגנון ההשלכה הכושל והברברי שלך שאנחנו כה רגילים אליו ושראינו אותו בפעולה כה רבות, בעוד השלכה חדשה.
נא הצג היכן כתבת בחורזים וכותבים |פינוקיו|
ברור שלא תוכל להציג, כי מחקת והדבקת שוב רק בכדי להקפיץ,
אם טיפשות הייתה ספורט, אתה היית אלוף אולימפי.

מספיק לשים את הסמן של העכבר על התמונה כדי שיקפוץ שמה כפי מה שהיא שמורה במחשב שלי, ושמשלא ניתן לה על-ידי שם משלי, ניתן לה שם אוטומטי על-ידי המחשב, כאשר השמות האוטומטיים המוצמדים לצילומים של תמונות מסך על-ידי המחשב כוללות את תאריך הצילום, כך שמספיק לשים את סמן העכבר על התמונה בשביל לראות שהיא צולמה ב-5 בפברואר האחרון.

אם הייתי עושה את מה שאמרת הייתי עושה צילום מסך על המקום, מוחק על המקום ומפרסם מחדש על המקום. הסיבה שאני שם תמונת מסך שצולמה ב-5 בפברואר האחרון, זה כי התגובה נכתבה במקור בחורזים וכותבים בשרשור המקביל, היא צולמה באותו רגע, ומאז היא הייתה לי על המחשב, מוכנה לשליחה פה, ברגע שאני, עם כל עיסוקיי הרבים, אתפנה לענות לך את אותו הדבר פה, שעניתי לך שם, בעקבות נטייתך לשחזור תגובות, כחלק מטיפשותך המופלגת שאתה כה מפורסם בה, ושעליה מעידים 11 גולשים שונים.

ועכשיו, הנה הצילום הגדול יותר והרחב יותר של העמוד כולו כולל התגובה הנ"ל שלי, מתוך חורזים וכותבים, אם כל האמור לעיל עד כה לא הספיק לך (מפוצל לשני תמונות כי בתור תמונה אחת, הקובץ פשוט לא עולה):

__צילום מסך_5-2-2025_41426_www.tapuz.co.il2.jpeg
__צילום מסך_5-2-2025_41426_www.tapuz.co.il3.jpeg

עכשיו, משהושפלת כך עד אפר ועפר, משהועמדת במקומך בצורה כה מבזה, רק בגלל שאני כזה מלך, וכזה תותח, וכזה מלאך, וכזאת נשמה טהורה, מרוב טוב ליבי, אני נותן לך חלון זמן של 24 שעות, החל מרגע זה, למחוק את תגובתך זאת, המקבילה, בשרשור שלי של ה-150 תגובות, כי מרוב שאתה מפגר הגבת את אותה תגובה מפגרת גם שם, לפני שאעבור גם לשם ואתה תזכה לאותו כיסוח על הפיגור שלך שקיבלת אותו ממני כאן.

פעם, ומרוב טוב ליבי, הצעתי לחרדי המפגר הצעה דומה לאחר שמרוב הפיגור השכלי שלו, הוא ניסה להשפילי והעלה במספר פורומים שונים שרשור של איך ששאלתי מתי יהיה שטר של 500 שקל כדי שהארנק שלי יפסיק להתפוצץ משטרות בכל ראשון לחודש, ובסוף, לדבריו של החרדי המפגר, "בינתיים מבטלים את שטר ה-200", ואני בינתיים זיינתי את האמ-אמא שלו רק באחד מהשרשורים האלו, ונתתי לו צ'אנס לזחול על ארבע לכל המנהלים של כל הפורומים ולהתחנן בפניהם שימחקו את שרשורי הניסיון הכושל שלו לשים אותי ללעג, לפני שאגיע גם אל אותם שרשורים מקבילים, ואזיין אותו גם שם.

החרדי המפגר לא לקח את הזדמנות הפז שנתתי לו מתוך טוב ליבי בשתי ידיו כפי מה שהיה אמור, שילם את מלוא חומרת הדין, והושפל על-ידי עד אפר ועפר בכל אחד מעותקי וגירסאות השרשור ההוא, שבהם ניסה לזיין אותי, וזיין בעיקר את עצמו.

נקווה שאתה כבר תהיה חכם יותר (אם כי בעקבות המוניטין שיצא לך של הגולש הכי מפגר באתר אני כמובן מטיל בכך ספק באופן טבעי), ותציל את עצמך איפה שאתה יכול.
שקרן עלוב
לא.

רק מפגר מוחלט כמוך יכול לחשוב ששני אנשים שונים שמעולם לא תפסת אותם בשקר, קודם הרינגטון ועכשיו אני, הם שקרנים חסרי תקנה.

הסיפור האמיתי הוא שאתה פשוט כל-כך מפגר שאתה מתקשה להבין את המציאות ואת העולם הסובב אותך, ואתה מדמיין שקרים דמיוניים יש מאין היכן שלא היו קיימים מעולם.

שזה דבר שכבר הוסבר לך מספר פעמים, אבל אתה פשוט לא מאמין.

גם כאשר הדבר מוכח לך מעל ומעבר לכל ספק סביר, אתה עדיין לא מאמין מרוב שאתה מפגר.

כמו כשהוכח לך מעל ומעבר לכל ספק סביר שמעולם לא שיקרתי בנוגע לשמי, ואפילו אתה נאלצת להודות שלא שיקרתי בנוגע לשמי, והסבירו לך שככה זה עם כל השקרים שאתה מייחס לי ולהרינגטון, וגם אז לא האמנת, ולא היית חכם מספיק בשביל להשליך מן הפרט אל הכלל.

האם לאחר עוד שקר מדומיין, שהוא הוכח עובדתית-ראייתית ככזה שהינו מדומיין לחלוטין וליטרלי לא היה ולא נברא מעולם, האם כעת סוף כל סוף תודה בעובדה שלא אני ולא הרינגטון, אף-אחד מאיתנו אינו שקרן, ושכל שקרינו היו בדמיונך הפורה מאז ומעולם?

לא. כנראה שלא. כי מפגרים לא לומדים. זאת היא הרי כל מהות טיפשותם, וכל הפסיכופתולוגיה של הפיגור השכלי שלהם.
ומוגבל שיכלית|!|
אמר מי ש-11 גולשים שונים מעידים עליו עדות ממקור ראשון ולאחר היכרות של שנים שהוא מפגר, כניתן לראות בתגובות 16 ו-17 של שרשור זה.

זה שאתה מוגבל שכלית, אנחנו כבר יודעים.

זה שאתה נוטה אל מנגנון ההשלכה, גם את זה אנחנו כבר יודעים.

הרבה בריאות, דיברגנט.

בעיקר נפשית.

ובמיוחד אחרי כל הדברים שעברת בחיים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עזוב אותו, כשם שהוא טען שהוא גר בשכונה עשירה ולא הבין שהמחיר שנקב בו הוא אפילו לא מחיר של דירה למשתכן בעיר לא יוקרתית, כמו למשל פ"ת או ראשון.
הוא חשב בשרשור שפתח שהולך להרשים אותנו שזה הרבה כסף, רואים כמה אין לו מושג בכספים ושהוא לא חי על הקרקע אלא בעולם מדומיין שהוא המציא.
בגלל שכבר כתבת את הדברים בעבר, ובגלל שכבר עניתי עליהם בעבר, העתק-הדבק פשוט יספיק:

__צילום מסך_5-2-2025_41426_www.tapuz.co.il2.jpeg
באותו אופן, גם כאן הוא נקב במחיר שחשב שירשים אותנו ולא מבין שזה לא מחיר של משקפיים יוקרתיות, המשקפיים שלי שנקנו אצל אופטומטריסט מקומי איכותי, לא רשת כמו אופטיקנה או הלפרין שהמחירים שם זולים יחסית ועלה לי לפני מס' שנים 9000 ש"ח.
למען הסר ספק, אלו משקפי ראיה ולא מולטיפוקל.
שוב פעם דברים שכבר נאמרו, ושכבר עניתי עליהם, ולכן שוב העתק-הדבק פשוט של תגובתי, יספיק:

__צילום מסך_5-2-2025_41426_www.tapuz.co.il21.jpeg

בגלל שכבר כתבת את הדברים בעבר, ובגלל שכבר עניתי עליהם בעבר, העתק-הדבק פשוט יספיק:

צפה בקובץ המצורף 125123

שוב פעם דברים שכבר נאמרו, ושכבר עניתי עליהם, ולכן שוב העתק-הדבק פשוט של תגובתי, יספיק:

צפה בקובץ המצורף 125124
אינפנטיל, כהרגלך.

על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
טוב שהפנמת שאתה אינפנטיל, זה התחלת טיפול, אולם לא רואים את הסוף בקצה המנהרה :(
לא הפנמתי שום דבר שכזה וזה לא נכון. זה שקר שהומצא עליי על-ידי החרדי ושהופרך:

__צילום מסך_20-3-2025_172553_www.tapuz.co.il.jpeg

אין שום סיבה שהשקר הזה יתפוס יותר מאשר השקרים האחרים עליי או שיתייחסו אליו יותר ברצינות, והסיבה היחידה שהשקר הזה עליי תפס ככה, בניגוד לשקרים האחרים, זה רק כי את והאתיופי הרצתם אותו כאילו שהוא מניה בבורסה ואתם עברייני הרצת מניות 😂

אני לא באמת מודה בזה, אין לי מה להודות במשהו שהוא לא נכון. אמרתי לך "טוב כפרה" כדי שתרדי לי מהתחת כבר כמו מה שאמורים להגיד לבחורות קרציות כדי שיעזבו אותך בשקט 😂

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יש לך מספר טעויות
המשקפיים שאמא קנתה לך
היו הוקו בוס לא הוגו בוס
אתה בלוד , בלוד הכל מזויף
ואמא לא שילמה 2800 שח
אלא 28.00 שח
הגיוני וטבעי שאלו שאין להם יקנאו באלו שיש להם, וכחלק מהקנאה והשריפה אף ינסו להכחיש את ה"יש" של אלו שיש להם. עברתי את אותו הסיפור עם האתיופי, וכפי מה שאמרתי לו, כך אגיד גם לך עכשיו: במקום לקנא, תעשה, ואז גם לך יהיה. סבא שלי היה צריך לעבוד מאוד קשה בשביל הכסף הזה.

הקטע הכי מצחיק הוא שמרוב הקנאה והאטרף אתה לא מצליח לראות נכון בעיניים ולצטט נכון את הדברים. אמא לא שילמה 2,800 שקל. אמא שילמה 2,000 שקל. בהתאמה לאינפלציה, זה 2,800 שקל של היום.

עוד עניין-מילא הקנאה והשריפה על ה"יש" שלי, ומילא ההכחשה המגוחכת של ה"יש" הזה, אבל עד משקפי הראייה שלי הגעת?

לא זכור לי פתאט כזה מצידו של מישהו, כל אחד כלשהו, בעקבות קנאתו בי ובמשפחתי על הנושא הכספי.

טוב, נו, אני מניח שהייתה את הפעם ההיא שהתפוצצת עד הירח ובחזרה בגלל דברים שהיו לי כשהייתי תינוק. אני מניח שזה יכול להתחרות, ואף מתעלה 🤷‍♂️

__צילום מסך_17-3-2025_195953_www.tapuz.co.il.jpeg

היה כואב לראות את רמת ההתפוצצות. היה כואב לראות את זה. היה כואב לראות לאיזו רמה של כאב הגעת. הרגשתי כאילו אני רואה את הסרטונים של הפיצוצים האטומיים בהירושימה ונגסאקי.

הסובבים אותך הזדעזעו עד עמקי נשמתם, הושווית, בצדק-משהו, לחומצת מלח ובקבוק של רעל עכברים:

__צילום מסך_17-3-2025_20210_www.tapuz.co.il.jpeg

אני באופן אישי התקשיתי וממשיך להתקשה לשפוט. אני, בתור אדם בעל אינטליגנציה רגשית גבוהה במיוחד, סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה, פסיכולוג לעתיד, ככל הנראה גדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה בכל הזמנים, זה פשוט שאף-אחד לא יודע את זה עדיין, מסתכל על אנשים שעד כדי כך כואב להם, ושואל את עצמי מאיפה כל הכאב הזה מגיע, ומנסה לספק עזרה וסיוע מתאימים. שוב פעם אני מצרף עבורך את מסקנותיי וניסיונותיי לספק עזרה וסיוע:

__צילום מסך_17-3-2025_2058_www.tapuz.co.il.jpeg

כאמור, ובסופו של דבר, אני, עם כל תכונותיי הטובות, לא שופט אותך, ורק רוצה שתרגיש טוב יותר.

במיוחד אני מאוד מנסה להבין אותך וללכת לקראתך, ונראה לי שאני מצליח לא רע, ומבין מה קורה פה.

ילד קיבוצניק מסכן, בן להורים חקלאים, אקדמאי חדש שנכנס לראשונה לאקדמיה עם זילות ההשכלה הגבוהה בשנות התשעים ביחד עם השחורים, המזרחים והפרירפריה.

באיזה עוני גדלת. באיזה קושי.

ובאיזשהו מקום, ובסופו של דבר, גם אני צריך לקחת אחריות למה שהתרחש, ואותה התפוצצות מפוארת, וגם כל שאר ההתפוצצויות הקטנות יותר, כמו לדוגמה בשרשור הזה.

כי בסופו של דבר, גם אני צריך לדעת, להבין ולזכור, שאנשים שונים מגיעים ממקומות שונים בחיים, וגם אני, מצידי, צריך לגלות רגישות וזהירות עם מה שאני מספר ומשתף.

בטח לא היה קל לקרוא את מה ששיתפתי על ימי ינקותי, מכיוון שדני פתח שרשור בנושא אז שיתפתי מסיפורי ומהניסיון שלי. בטח לא היה קל לקרוא את זה. גנים פרטיים בעשרות אלפי שקלים. בגדים באלפי שקלים, את חלקם לא לבשתי מעולם. עגלה לתינוק ב-15,000 שקל של היום.

פתאום אני נזכר בך בעבר מספר, משתף ונדמה לך שאתה מלך העולם כי כשהיית ילד קיבוצניק מסכן בן להורים חקלאים בשנות השמונים או משהו כזה אתה היית הילד היחיד בכיתה בקיבוץ עם נעליים של נייקי ב-300 שקל.

__צילום מסך_17-3-2025_203235_www.tapuz.co.il.jpeg

עכשיו אני יודע ומבין שפוצצתי לך בועה והוצאתי אותך מפנטזיה ולימדתי אותך דבר או שניים על עושר אמיתי, על אליטה אמיתית.

על ההבדל שבין העושר והאליטות של שנות ה-1980 לעושר ולאליטות של שנות ה-2000.

על ההבדל שבין העושר והאליטות של הקיבוצים לעושר ולאליטות של הערים.

מה הפלא שכל-כך נפצעת? שכל-כך כאב לך?

זאת גם הפעם האחרונה שנדמה לי שזכור לי שהחזרת אותי להתעלם, אחרי אותו סיפור שהכאיב לך כל-כך.

ת'אמת?

לא נעים.

לא נעים בכלל 🤷‍♂️

סליחה lemner40.

סליחה שלא הייתי יותר רגיש אליך ולשאר האנשים הסובבים, שיש להם חיים אחרים וסיפורים אחרים.

סליחה שכל-כך הכאבתי לך.

סליחה שכל-כך פצעתי אותך.

לא נעים.

לא נעים בכלל.
והיא קיבלה גם קילו חצילים וצבע בלונדיני לשיער.
בתור בלונדינית טבעית (גם העיניים הכחולות שלה אמיתיות לחלוטין, ואין היא עושה שימוש בעדשות), אמא כמובן אינה זקוקה לצבע בלונדיני לשיער.

סיפור שהיה כך היה (ואני מקווה שלא אעלה לאף-אחד על העצבים עם הסיפור הזה):

השנים היו שנות השמונים או משהו כזה. אמא הייתה אישה צעירה.

הייתה מן מנהג מצחיק כזה ללכת לסטודיו או חנות מתאימה ובתמורה לכמה אלפי שקלים לעשות צילום ענק של עצמך, תמונה גדולה, שאותה אנשים מסגרו ותלו בבית.

אז אמא עשתה כזאת כמובן.

הבעיה הייתה שאמא הייתה כל-כך יפה, והתמונה הייתה כל-כך טובה, וכל-כך מדהימה, שהבחור עשה לעצמו עותק ושם את התמונה בחלון של החנות בשביל לפרסם את עצמו ועסקיו.

תיכף ומיד כל בחורי השכונה כל הזמן נכנסו לחנותו ושאלו אותו מי זאת האישה הזאת, מה המספר שלה, אולי תפגיש בינינו, ועוד כהנא וכהנא.

סבתי הרופאה, שהייתה רופאה ואקדמאית הרבה שנים לפני שהאקדמיה פתחה את שעריה והכניסה את כל הבררה (כמוך לדוגמה, כמו נוסטלגיה לדוגמה, כמו דיברגנט לדוגמה), תיכף ומיד רצה אצה אל החנות של האיש ודרשה ממנו להסיר את תמונתה של אימי מעל חלון הראווה.

עם כזה סיפור, על כזאת אישה, שהיה לה כזה יופי, מה הפלא שעשורים אחדים לאחר מכן בנה בכורה נחשב לילד השני החתיך ביותר בבית-הספר שלו מהבנים? (כי הרי לבנות המין היפה לא נשווה, זה לא הוגן)

ואז גם לילד ממש היפה ביותר בבית-הספר מהבנים בכיתה י"ב?

ושכשהוא סיים י"ב, בספר המחזור, לצד עוד כמה מתכונותיו הבולטות, צויינה על-ידי תלמידי כיתתו עובדת היותו יפה תואר בצורה נדירה ומיוחדת?

ושכשהוא היה בכיתה י"א, במהלך משימה בשיעור חינוך, אחת הבנות כתבה לו "סקסי שכמותך"?

ושלכל אורך שנות חטיבת הביניים והתיכון הכינוי שלו בפי הבנות היה "מיסטר סקסי"?

פשטני משהו, אבל חשוב לזכור שהכינוי הומצא עבורי ב-2011 ובעודי בן 13, על-ידי ילדה בת כיתתי ובת גילי, אז לא יכולנו לצפות ליותר מידי תחכום, אבל העיקר שזה קלע למטרה.

‏‏20170919_021449 - עותק.jpg
20231031_100000.jpg

תמונה שמצאתי באינטרנט של מישהו שדומה לי:

56c112bfce29528eef1212e6a864c9ae.jpg

לאחר כל זה, ולאחר העובדה המוכחת, המבוססת היטב, המגובה בראיות, הידועה, המוכרת והמוסכמת על המראה הנאה מאוד שלי, כמובן שבאופן טבעי ומובן עולה השאלה והתהייה באשר לפשר השקר הבוטה והחוזר על עצמו מצידו של גולש בשם "דיברגנט חדש" שאני אדם מכוער?

וובכן, בתור התחלה, בואו נתחיל מעצם העובדה שמדובר באחד מן הגולשים הטיפשים ביותר בתפוז, וש-11 גולשים שונים מעידים על העובדה הידועה, המוכרת, המוסכמת, המוכחת ראייתית והמבוססת היטב שהוא מפגר:

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הגיוני וטבעי שאלו שאין להם יקנאו באלו שיש להם, וכחלק מהקנאה והשריפה אף ינסו להכחיש את ה"יש" של אלו שיש להם. עברתי את אותו הסיפור עם האתיופי, וכפי מה שאמרתי לו, כך אגיד גם לך עכשיו: במקום לקנא, תעשה, ואז גם לך יהיה. סבא שלי היה צריך לעבוד מאוד קשה בשביל הכסף הזה.

הקטע הכי מצחיק הוא שמרוב הקנאה והאטרף אתה לא מצליח לראות נכון בעיניים ולצטט נכון את הדברים. אמא לא שילמה 2,800 שקל. אמא שילמה 2,000 שקל. בהתאמה לאינפלציה, זה 2,800 שקל של היום.

עוד עניין-מילא הקנאה והשריפה על ה"יש" שלי, ומילא ההכחשה המגוחכת של ה"יש" הזה, אבל עד משקפי הראייה שלי הגעת?

לא זכור לי פתאט כזה מצידו של מישהו, כל אחד כלשהו, בעקבות קנאתו בי ובמשפחתי על הנושא הכספי.

טוב, נו, אני מניח שהייתה את הפעם ההיא שהתפוצצת עד הירח ובחזרה בגלל דברים שהיו לי כשהייתי תינוק. אני מניח שזה יכול להתחרות, ואף מתעלה 🤷‍♂️

צפה בקובץ המצורף 125014

היה כואב לראות את רמת ההתפוצצות. היה כואב לראות את זה. היה כואב לראות לאיזו רמה של כאב הגעת. הרגשתי כאילו אני רואה את הסרטונים של הפיצוצים האטומיים בהירושימה ונגסאקי.

הסובבים אותך הזדעזעו עד עמקי נשמתם, הושווית, בצדק-משהו, לחומצת מלח ובקבוק של רעל עכברים:

צפה בקובץ המצורף 125015

אני באופן אישי התקשיתי וממשיך להתקשה לשפוט. אני, בתור אדם בעל אינטליגנציה רגשית גבוהה במיוחד, סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה, פסיכולוג לעתיד, ככל הנראה גדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה בכל הזמנים, זה פשוט שאף-אחד לא יודע את זה עדיין, מסתכל על אנשים שעד כדי כך כואב להם, ושואל את עצמי מאיפה כל הכאב הזה מגיע, ומנסה לספק עזרה וסיוע מתאימים. שוב פעם אני מצרף עבורך את מסקנותיי וניסיונותיי לספק עזרה וסיוע:

צפה בקובץ המצורף 125016

כאמור, ובסופו של דבר, אני, עם כל תכונותיי הטובות, לא שופט אותך, ורק רוצה שתרגיש טוב יותר.

במיוחד אני מאוד מנסה להבין אותך וללכת לקראתך, ונראה לי שאני מצליח לא רע, ומבין מה קורה פה.

ילד קיבוצניק מסכן, בן להורים חקלאים, אקדמאי חדש שנכנס לראשונה לאקדמיה עם זילות ההשכלה הגבוהה בשנות התשעים ביחד עם השחורים, המזרחים והפרירפריה.

באיזה עוני גדלת. באיזה קושי.

ובאיזשהו מקום, ובסופו של דבר, גם אני צריך לקחת אחריות למה שהתרחש, ואותה התפוצצות מפוארת, וגם כל שאר ההתפוצצויות הקטנות יותר, כמו לדוגמה בשרשור הזה.

כי בסופו של דבר, גם אני צריך לדעת, להבין ולזכור, שאנשים שונים מגיעים ממקומות שונים בחיים, וגם אני, מצידי, צריך לגלות רגישות וזהירות עם מה שאני מספר ומשתף.

בטח לא היה קל לקרוא את מה ששיתפתי על ימי ינקותי, מכיוון שדני פתח שרשור בנושא אז שיתפתי מסיפורי ומהניסיון שלי. בטח לא היה קל לקרוא את זה. גנים פרטיים בעשרות אלפי שקלים. בגדים באלפי שקלים, את חלקם לא לבשתי מעולם. עגלה לתינוק ב-15,000 שקל של היום.

פתאום אני נזכר בך בעבר מספר, משתף ונדמה לך שאתה מלך העולם כי כשהיית ילד קיבוצניק מסכן בן להורים חקלאים בשנות השמונים או משהו כזה אתה היית הילד היחיד בכיתה בקיבוץ עם נעליים של נייקי ב-300 שקל.

צפה בקובץ המצורף 125017

עכשיו אני יודע ומבין שפוצצתי לך בועה והוצאתי אותך מפנטזיה ולימדתי אותך דבר או שניים על עושר אמיתי, על אליטה אמיתית.

על ההבדל שבין העושר והאליטות של שנות ה-1980 לעושר ולאליטות של שנות ה-2000.

על ההבדל שבין העושר והאליטות של הקיבוצים לעושר ולאליטות של הערים.

מה הפלא שכל-כך נפצעת? שכל-כך כאב לך?

זאת גם הפעם האחרונה שנדמה לי שזכור לי שהחזרת אותי להתעלם, אחרי אותו סיפור שהכאיב לך כל-כך.

ת'אמת?

לא נעים.

לא נעים בכלל 🤷‍♂️

סליחה lemner40.

סליחה שלא הייתי יותר רגיש אליך ולשאר האנשים הסובבים, שיש להם חיים אחרים וסיפורים אחרים.

סליחה שכל-כך הכאבתי לך.

סליחה שכל-כך פצעתי אותך.

לא נעים.

לא נעים בכלל.

בתור בלונדינית טבעית (גם העיניים הכחולות שלה אמיתיות לחלוטין, ואין היא עושה שימוש בעדשות), אמא כמובן אינה זקוקה לצבע בלונדיני לשיער.

סיפור שהיה כך היה (ואני מקווה שלא אעלה לאף-אחד על העצבים עם הסיפור הזה):

השנים היו שנות השמונים או משהו כזה. אמא הייתה אישה צעירה.

הייתה מן מנהג מצחיק כזה ללכת לסטודיו או חנות מתאימה ובתמורה לכמה אלפי שקלים לעשות צילום ענק של עצמך, תמונה גדולה, שאותה אנשים מסגרו ותלו בבית.

אז אמא עשתה כזאת כמובן.

הבעיה הייתה שאמא הייתה כל-כך יפה, והתמונה הייתה כל-כך טובה, וכל-כך מדהימה, שהבחור עשה לעצמו עותק ושם את התמונה בחלון של החנות בשביל לפרסם את עצמו ועסקיו.

תיכף ומיד כל בחורי השכונה כל הזמן נכנסו לחנותו ושאלו אותו מי זאת האישה הזאת, מה המספר שלה, אולי תפגיש בינינו, ועוד כהנא וכהנא.

סבתי הרופאה, שהייתה רופאה ואקדמאית הרבה שנים לפני שהאקדמיה פתחה את שעריה והכניסה את כל הבררה (כמוך לדוגמה, כמו נוסטלגיה לדוגמה, כמו דיברגנט לדוגמה), תיכף ומיד רצה אצה אל החנות של האיש ודרשה ממנו להסיר את תמונתה של אימי מעל חלון הראווה.

עם כזה סיפור, על כזאת אישה, שהיה לה כזה יופי, מה הפלא שעשורים אחדים לאחר מכן בנה בכורה נחשב לילד השני החתיך ביותר בבית-הספר שלו מהבנים? (כי הרי לבנות המין היפה לא נשווה, זה לא הוגן)

ואז גם לילד ממש היפה ביותר בבית-הספר מהבנים בכיתה י"ב?

ושכשהוא סיים י"ב, בספר המחזור, לצד עוד כמה מתכונותיו הבולטות, צויינה על-ידי תלמידי כיתתו עובדת היותו יפה תואר בצורה נדירה ומיוחדת?

ושכשהוא היה בכיתה י"א, במהלך משימה בשיעור חינוך, אחת הבנות כתבה לו "סקסי שכמותך"?

ושלכל אורך שנות חטיבת הביניים והתיכון הכינוי שלו בפי הבנות היה "מיסטר סקסי"?

פשטני משהו, אבל חשוב לזכור שהכינוי הומצא עבורי ב-2011 ובעודי בן 13, על-ידי ילדה בת כיתתי ובת גילי, אז לא יכולנו לצפות ליותר מידי תחכום, אבל העיקר שזה קלע למטרה.

צפה בקובץ המצורף 125018
צפה בקובץ המצורף 125019

תמונה שמצאתי באינטרנט של מישהו שדומה לי:

צפה בקובץ המצורף 125020

לאחר כל זה, ולאחר העובדה המוכחת, המבוססת היטב, המגובה בראיות, הידועה, המוכרת והמוסכמת על המראה הנאה מאוד שלי, כמובן שבאופן טבעי ומובן עולה השאלה והתהייה באשר לפשר השקר הבוטה והחוזר על עצמו מצידו של גולש בשם "דיברגנט חדש" שאני אדם מכוער?

וובכן, בתור התחלה, בואו נתחיל מעצם העובדה שמדובר באחד מן הגולשים הטיפשים ביותר בתפוז, וש-11 גולשים שונים מעידים על העובדה הידועה, המוכרת, המוסכמת, המוכחת ראייתית והמבוססת היטב שהוא מפגר:

צפה בקובץ המצורף 125021
צפה בקובץ המצורף 125022
צפה בקובץ המצורף 125023
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_18-7-2024_6430_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_5-10-2024_175833_www.tapuz.co.il.jpeg

אז כאילו, אתה יודע, בתור התחלה ורק בשביל הסיפתח, יש את זה.

שנית כל, כמוך, lemner40, מדובר באדם שמקנא בי קנאה קשה, עזה, שורפת, בוערת.

כמוך, הוא מקנא בי קנאה עזה וקשה על כספה של משפחתי, ואף מכחיש אותה מתוך כאבו ושריפתו:

__צילום מסך_17-3-2025_2111_www.tapuz.co.il.jpeg

כאמור בחלקה הקודם של תגובתי, ראיתי את תגובתו זאת וייעצתי לו עוד לפניך את אותו הדבר שייעצתי לך היום:

__צילום מסך_17-3-2025_21216_www.tapuz.co.il.jpeg

אך בניגוד אליך, הוא מקנא בי לא רק על כספה של משפחתי, בגלל שכמוך הוא עני, אלא הוא אף מוסיף ומקנא ביי גם בגלל המראה הנאה שלי, וזאת מכיוון שהוא עצמו, עובדתית-ראייתית, וכפי מה שהעיד על עצמו, מכוער פיצוצים, לאחר מה שנחשף וסיפר על עצמו שהוא שחור ואתיופי:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 125024
צפה בקובץ המצורף 125025
צפה בקובץ המצורף 125026
צפה בקובץ המצורף 125027
צפה בקובץ המצורף 125028
צפה בקובץ המצורף 125029
צפה בקובץ המצורף 125030
צפה בקובץ המצורף 125031

אז כאילו, אתה יודע, בתור התחלה ורק בשביל הסיפתח, יש את זה.

שנית כל, כמוך, lemner40, מדובר באדם שמקנא בי קנאה קשה, עזה, שורפת, בוערת.

כמוך, הוא מקנא בי קנאה עזה וקשה על כספה של משפחתי, ואף מכחיש אותה מתוך כאבו ושריפתו:

צפה בקובץ המצורף 125034

כאמור בחלקה הקודם של תגובתי, ראיתי את תגובתו זאת וייעצתי לו עוד לפניך את אותו הדבר שייעצתי לך היום:

צפה בקובץ המצורף 125035

אך בניגוד אליך, הוא מקנא בי לא רק על כספה של משפחתי, בגלל שכמוך הוא עני, אלא הוא אף מוסיף ומקנא ביי גם בגלל המראה הנאה שלי, וזאת מכיוון שהוא עצמו, עובדתית-ראייתית, וכפי מה שהעיד על עצמו, מכוער פיצוצים, לאחר מה שנחשף וסיפר על עצמו שהוא שחור ואתיופי:
__צילום מסך_17-3-2025_12853_www.tapuz.co.il.jpeg

וכמובן שהייתה גם את הפעם הזאת שבה הוא הוסיף להעיד על עצמו ולחשוף עצמו כמכוער פיצוצים כאשר התפוצץ עד השמיים מרוב כאב וקנאה והכחיש את המראה הנאה מאוד שלי (הגזמה כלפי מטה מתוך צניעות) כאשר דובר על-ידי פי 10 מארס על עובדת עצם היותי אשכנזי-רוסי חתיך מהמם בלונדיני ובהיר עיניים (עוד שים לב ללייק של סופרמן להודעתו, כאשר סופרמן מצידו העיד על עצמו כבעל גובה מתחת לממוצע וסובל מעודף משקל משמעותי):

__צילום מסך_17-3-2025_121533_www.tapuz.co.il.jpeg

ולכן כואב לו ושורף לו והוא מכחיש גם את זה, ומצרף תמונות שאמורות להוות ייצוגים שקריים שלי, למרות העובדה המוכחת שאני חתיך למות (עם כל הצניעות, כן?).

וזהו פשר העיניין, למקרה שתהית או מישהו אחר כלשהו תהה באשר לסתירה הבוטה בין העובדה המוכחת של המראה האמיתי שלי לבין השקר השקוף מאין כמוהו של דיברגנט בנוגע לאיך אני נראה כביכול.

וכעת, ורק בשביל להשלים את העניין, לאחר מה שאנחנו יודעים שדיברגנט הוא גם עני, גם שחור וגם אתיופי, נראה שיש בידינו את כל הנתונים הנדרשים כדי להשלים ולהציג אנו מצידנו תמונות ייצוגיות הולמות שלו (כאלו אמיתיות, שמייצגות את המראה האמיתי שלו במציאות, במקום מה שהוא ניסה לעשות לי, של להציג תמונה של מישהו שעובדתית איננו דומה לי במראהו החיצוני בדבר). שים לב lemner40 כיצד בתמונות אלו אני מצליח ללכוד הן את העוני הקשה של הדיברגנט והן את כיעורו החיצוני שכה מכאיב לו, עד לכדי חיפושים אחרי האדם החתיך ביותר בסביבה והמצאת שקרים על מראהו החיצוני:

fs67l8z9.png
1kkn2c4p.png
homeless-teenager.jpg

מצחיק איך שדיברגנט הוא עובדתית הבן-אדם הכי טיפש בסביבה אז הוא מחפש בנרות את הבן-אדם הכי חכם בסביבה עד שהוא מוצא אותו ואז הוא משקר עליו בבוטות שהוא מפגר ברמות כפי מה שעובדה שהוא, ואיך שהוא עובדתית הבן-אדם הכי מכוער בסביבה אז הוא מחפש בנרות את הבן-אדם הכי חתיך בסביבה עד שהוא מוצא אותו ואז הוא משקר עליו בבוטות שהוא מכוער פיצוצים כפי מה שעובדה שהוא...

אתה רואה את המוטיב החוזר שבהתנהגותו של דיברגנט, נכון lemner40, כפרה? :ROFLMAO:

אז רק תשים לב, תבין ותפנים שגם אתה קצת כזה, וזה אינו מראה טוב ;)
כל הערסיות בלוד צבועות
אתה מדבר על אמי? אמי לא ערסית. אמי היא אשת החברה הגבוהה, חברה של סלבריטאים ואנשי כנסת, אשתו של ספורטאי בינלאומי זוכה פרסים, בת של מולטי-מיליונר ועוד ועוד דברים שמפאת צניעותי הרבה (והמוכחת, ראה את החמשיר שכתבו עליי תלמידי הכיתה עבור ספר המחזור של סוף כיתה י"ב) השתיקה יפה להם.

עוד כאמור, בתור בלונדינית טבעית ובהירת עיניים, כמו בנה בכורה, אני, אמי אינה נזקקת לצבע בלונדיני לשיער, אבל תודה על הדאגה :)

אני רואה שאתה גם מתיימר לדבר באופן כללי על כל נשות לוד. אני לא יכול להעיד על כל נשות לוד, אבל בעקבות הריכוז הרוסי הגבוה בשכונתי, יש לי סיבה סבירה להאמין שהרוב הגדול של הבלונדיניות פה הן בלונדיניות טבעיות. כמו אמא לדוגמה :)
עוד הפתעה שמחכה לך
מכיוון שבעקבות הסטנדרטים הגבוהים שלי, אני לא הולך עם בנות שאינן מגולחות קומפלט, לא באמת יש לי דרך לדעת, אלא אם כן מדובר על בחורה שלא צובעת את השיער לבלונד לעיתים קרובות מספיק, או לא צובעת את הגבות יחד עם השיער, ועל כן, אני לא יודע.

מה שכן, אני מניח שאני יכול פשוט לזכור את עובדת הריכוז הרוסי הגבוה בשכונתי ולשער במידה גבוהה של סבירות שמדובר בבלונדיניות אמיתיות וטבעיות, ושגם עיניהן הבהירות אמיתיות לחלוטין.

כמו מה שלדוגמה השיער שלי עצמי אמיתי לחלוטין, כמו מה שצבע העיניים שלי עצמי אמיתי לחלוטין, אם כי אני מודה שטבעי, הגיוני ומובן לראות אנשים כה יפים, ולהטיל ספק.

3fyl2t9j3.png

lemner40, מותק, סיימנו פה? :cool:

800px-Barack_Obama_drops_the_mic.gif
giphy.gif

jackie111

Well-known member
לי יש נוהל כשאני קונה שקפיים חדשות:

שלב ראשון :
הכי חשוב זו בדיקת הראיה. עליך לבחור רופא עיניים מוסמך
שיעשה את הבדיקה ויבדוק אם יש צורך בצילינדרים. בחנויות
המסחריות בעלי המקצוע יושבים על הקופה ויש להם בודקת
צעירה שעברה קורס זריז בבדיקות עיניים.

השלב השני:
סוג העדשות כדאי שיהיו חסינות כך שלא ישברו עקב נפילה.
מספיק קשיחות מפני שריטות.
שישנו את צבען לכהות יותר בשמש.
סוג העדשות שימלא דרישות אלה יקר.
לא כדאי לחסוך.

השלב השלישי:
זה סוג המסגרת. תנאי בסיסי לבחור שתהיה חזקה שלא תתפרק.
הצורה והצבע הן עניין אישי.

שלב רביעי:
אם תחליט מה אתה רוצה צלם את עצמך בחנות עם המסגרת
שבחרת. תוכל לבקר את החלטתך בהמשך ולהתחרט. תשלח
להורים וחברים בווטסאפ שיעבירו בקורת.

SupermanZW

Well-known member

שלב ראשון :

השלב השני:
לא כדאי לחסוך.

השלב השלישי:

שלב רביעי:
בדיקת ראיה מבצע אופטומטריסט, לא רופא עיניים. אין אף חנות משקפיים בעולם שמעסיקה רופא עיניים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
המספר הגבוה ביותר במשקפיים הוא 108, לא 30.
לא קראתי הכול, אבל אם הבנתי נכון, מדובר בבחור מאוד מיוחד שהכין משקפיים נורא מיוחדות. קשה לי להחשיב את זה. נראה לי שאישאר עם התשובה שקיבלתי מהבחור בחנות המשקפיים: 30.
כנראה לא תתעוור,
ברור שלא אתעוור. בעבר, גאונים, בוודאי כאלו מופלגים, היו צריכים לשמור על עצמם, ונאלצו לחשוש תמידית מעיוורון, אחרת היו מתעוורים, כמו מה שקרה לגליליי.

מפגרים כמו דיברגנט לדוגמה (אני מצרף צילום שלו פה למטה), האתיופי שעד היום ובשנות ה-40 לחייו עדיין לא נזקק למשקפיים, כי פשוט כל-כך מעט הוא קרא, כתב, הלך, עשה, לא צריכים לחשוש מדברים שכאלו.

fs67l8z9.png

"איין שכל, אין דאגות", רק הפעם בהקשר קצת אחר, אני מניח 🤷‍♂️

אבל בכל מקרה, והיום, יש כל מיני פיתוחים, והרבה מידע שהצטבר, וכאמור בהודעה הפותחת של השרשור, אינני צפוי להתעוור, במיוחד לאחר שלמדתי לשמור על עצמי.

לפי הקצב הנוכחי, אתעוור לחלוטין היכנשהו בין גיל מינימום 153 למקסימום של 453, ואני אהיה מת הרבה לפני כל אחד מן הגילאים האלו.

כל זה עוד מלפני מה שדיברנו על תוכניתי החדשה להמשיך ולהאט את קצב ההתעוורות שלי לפי 2 יותר לאט מהקצב הנוכחי, מה שאומר שאני צפוי להתעוור לחלוטין עד בערך בין גיל 249 לכל המוקדם לגיל 849, ואני, כמובן, בטח ובטח שאהיה מת הרבה-הרבה לפני כל אחד מן הגילאים האלו גם כן.
כיום מייצרים משקפיים עד מספר 108,
זה לא נחשב. הסיפור שלו לא נחשב. הוא לא נחשב. המשקפיים שלו לא נחשבות בעיניי. אני מאמין במקום זה לאיש המקצוע שדיברתי איתו. המספר המקסימאלי לפני עיוורון-30.
ודרך אגב, תעודת עיוור יכול להוציא גם מי שיש לו מספר 10 במשקפיים, כי בלי המשקפיים הוא לא יכול לתפקד בכלל. תעודת עיוור ניתנת גם על כובד ראייה קשה ולא רק על עיוורון.
לא מעוניין. תודה. מה גם, שלא בטוח שאני כבר שם. מכיוון שכבר 10 שנים לא החלפתי משקפיים, איני זוכר מה אמר לי האופטימטריסט שהוא המספר שלי, 9 או 9.5.

יכול להיות שהייתי 9 ועכשיו אני צריך 9.5.
אין אף חנות משקפיים בעולם שמעסיקה רופא עיניים.
אל תהיה כל-כך בטוח.

לפרוטוקול, עוד לא החלפתי את המשקפיים. הפעם האחרונה הייתה בגיל 17 בנובמבר של 2015 ואני מחכה לנובמבר השנה לפחות כדי שבאמת-באמת יעברו 10 שנים, ואם כבר, אחכה עוד חודשיים כדי שזה יתיישב עם השנה האזרחית, ומעתה ואילך, עם התוכנית החדשה להאטה נוספת של ההידרדרות בראייתי, התקווה היא להחליף משקפיים בחודש ינואר, כל 20 שנה עד מותי.

ai27

Well-known member
בדיקת ראיה מבצע אופטומטריסט, לא רופא עיניים. אין אף חנות משקפיים בעולם שמעסיקה רופא עיניים.
קופ"ח מבצעת בדיקות כאלה חינם
חנויות משקפים דורשות שיקנו בהם, וזה יקר מהחלופות בעולם
לכן או שקונים בחנות, ועושים MATCHING מחנות בחו"ל,
או שעושים בדיקה בקופ"ח, ומזמינים רק בחו"ל

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

שלב ראשון :

השלב השני:
לא כדאי לחסוך.

השלב השלישי:

שלב רביעי:
רב תודות על התשובה האיכותית והמושקעת :)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מה המספר שלך?
מכיוון שלמדתי לשמור על עצמי, במובן של הראייה אבל לא רק, אז כבר שנים ארוכות שלא נזקקתי להחליף משקפיים, והפעם האחרונה שהחלפתי הייתה בנובמבר של 2015, בגיל 17, כשאמא קנתה לי את אותן הוגו בוס ב-2,000 שקל עליהן דובר בכותרת, והעניין הוא, שממרחק השנים, כמעט עשר, אני כבר לא זוכר במדויק את דבריו של האופטומטריסט.

מה שאני כן יודע וזוכר, זה שהמספר שלי אמור להיות בין 9 ל-9.5. רק בחודשים האחרונים, ולאחר כמעט עשר שנים, שמתי לב למספיק החמרה במצב הראייה שביל להזדקק למשקפיים חדשות, ואני מעריך שהמספר שלי גדל מאז הפעם האחרונה שהחלפתי משקפיים בבין מינימום משוער של חצימספר למקסימום משוער של מספר וחצי, ככה שעם ההערכה של המספר הנוכחי שלי כ-9 עד 9.5, מה שזה אומר זה שהמשקפיים הבאות שלי יהיו במספר של בין מינימום משוער של 9.5 למקסימום משוער של 11.

למרבה המזל, הודות לפיתוחים טכנולוגיים ומדעיים, עובי העדשות במספרים גבוהים הוא כבר אינו כה גדול, כך שהעדשות שלי אינן עבות:

__צילום מסך_23-3-2025_121219_www.arzavision.co.il.jpeg

וגם עם משקפיים חדשות בעוד חצי מספר עד מספר וחצי, אוכל להמשיך ולשמר את המראה הנוכחי שלי ככוסון-על:

56c112bfce29528eef1212e6a864c9ae.jpg

כפי מה שגם הוסיפו והעידו על המראה שלי ככוסון-על תלמידות הכיתה. מתוך ספר המחזור של סוף כיתה י"ב ("יפה תואר"):

‏‏20170919_021449 - עותק.jpg

דברים שכתבו עליי במסגרת משימה בשיעור חינוך בכיתה י"א ("סקסי שכמותך"):

20231031_100000.jpg

לא חלילה בקטע של השווצה, מה גם שאני הכי לא הטיפוס הזה, אבל רק בשביל הפרוטוקול, אני הייתי הילד השני הכי חתיך בבית-ספר מהבנים (אני אומר מהבנים כי הבנות הן המין היפה, ולכן לא יפה ולא מתאים להשוות אליהן, וגם לא נעשה זאת) בין כיתה ז' לכיתה י"א, ואז בי"ב הייתי ממש הילד הכי חתיך בבית-ספר מהבנים.

ממש הכינוי שלי לאורך כל שנות חטיבת הביניים והתיכון בקרב הבנות היה "מיסטר סקסי". פשטני-משהו, ולא מתוחכם, אבל קולע למטרה, ועוד להגנתה של אותה תלמידה שהמציאה עבורי את הכינוי הזה, השנה הייתה 2011, היינו בכיתה ז' והיינו בני 13, אז היא באמת עשתה את הכי טוב שהיא יכולה.

בכל מקרה, בגלל התאמתו של הכינוי, והצורה שבה הוא קלע בול, הוא ממש תפס, ובמשך ששת השנים הבאות זה היה הכינוי שלי בקרב הבנות, ומכל מקום, מכל כיתה, כל פינה, כל מסדרון, שמעתי את קריאותיהן אליי, "מיסטר סקסי, מיסטר סקסי", או הרבה פעמים, בקיצור, פשוט "סקסי".

"סקסי, מה שלומך?", "סקסי, בוקר טוב".

"סקסי, נפגשים אצלך בבית אחרי הלימודים?", "סקסי, לאיפה אתה טס בפסח עם ההורים?".

"סקסי, שמעת שמאוהבת בך ההיא וההיא?", "סקסי, סליחה שהצקתי לך אתמול בווטסאפ, לא הייתי עצמי".

"סקסי, איך זה שאתם עשירים?", "סקסי, אמרת שיש לך רולקס, אבל אם לא הייתי רואה, לא הייתי מאמינה בחיים".

"סקסי, אתה אגדה", "סקסי, איזה נשמה".

"סקסי, תודה שאתה עוזר לאחי להיגמל מאלכוהול", "סקסי, זה נכון שיש לך גדול? אומרים שהראית אותו לניקול".

"סקסי, איזה גאון. איך ידעת מי ינצח במשחקים?", "סקסי, אתה הילד הכי חכם בבית-ספר. אפשר שתעזור לי עם השיעורים?".

יו, רדו לי מהתחת כבר :rolleyes:

מסתבר שכשאתה הילד הכי חכם, חתיך, מוכשר, עשיר ועוד ועוד ועוד בכל הבית-ספר, זה הופך אותך לילד הכי פופולארי בבית-ספר. מי היה מאמין, נכון? :rolleyes:

מה שכן, ומה שמסתבר, זה שלא קל להיות הילד הכי פופולארי בבית-ספר.

אבל עזוב, בקטנה.

שאלו יהיו הצרות שלי.

בכל מקרה, רק בשביל לסיים את הסיפור, אנחנו הרי לא רוצים להשאיר אותו בלתי גמור, בשעה שהבנות היו קוראות לי "סקסי", הבנים מצידם לא יכלו לקרוא לי "סקסי" כי זה היה הופך אותם להומואים, אבל מכיוון שהייתי מלך הבית-ספר (להיות מלך הכיתה היה קטן עליי, מהר מאוד הפכתי למלך הבית-ספר, באופן טבעי ומובן), גם להם היה כינוי בשבילי.

הכינוי של הבנים עבורי לא חזר על עצמו, או תפס כל-כך חזק כמו הכינוי של הבנות עבורי, אבל כן, גם להם היה כינוי עבורי.

בשעה שהבנות קראו לי "סקסי", על רקע היותי כוסון-על ברמות מטורפות ועצם היותי חתיך ברמה שפשוט בא למות; הבנים מצידם קראו לי "הודיני", על רקע חוכמתי האדירה שאיננה נגמרת לעולם ושגודלה כגודלם של גרמי השמיים, ואינספור כישרונותיי, שהובילו אותי פעם אחר פעם לאורך כל חיי להישגים אדירים שלא יאומנו, ושנדמו כמו קסמים.

עבור הבנות הייתי בעיקר כמו סוג של אל יווני כל-כך נעים לעין ורב חן שכואב להסתכל עליו, ושכאילו הרגע ירד מהאולימפוס:

sterling-knight-7d56ad25-6258-4274-bb14-14b6ee9f150-resize-750.jpeg

עבור הבנים הייתי גאון עצום מימדים ורב כישרונות שלא ברור איך הוא מגיע לכל ההישגים שהוא מגיע אליהם ועושה את כל הדברים שהוא עושה, ועבורם נדמיתי כסוג של קוסם השולף שפנים מתוך הכובע, כאמור, כמו הקוסם הודיני, או אולי דימוי קצת יותר מכובד, מכשף המחולל כשפים שומטי לסתות שלא יאומנו:

כלומר, ברור שיש להם עיניים, והם ראו שאני חתיך למות. בדיוק כמו מה שהבנות הסתכלו על כל ההישגים שלי וראו שאני גאון עצום ורב כישרונות. זה פשוט שבסופו של דבר, כל אחד שם מבחינתו את הדגש על מה שעניין אותו בי באופן אישי, אני מניח 🤷‍♂️
עם צילינדר או בלי?
המילה הזאת מצלצלת מוכר, אבל אני לא זוכר את משמעותה.

למעלה