בקרוב יעברו שנתיים מאז ההופעה בארץ
ולכן

shaharEB

New member
הקנאה שלי פרצה כשכתבת שדיברת עם

מייק

איזה כייף לך !!! מפגש ורגע אדיר
וכל הכבוד על הדגל

ותפרסם את התמונה עם מייק !

®NuLy®

New member
Dream until our dream come true

ואין משפט שאני יותר מתחברת אליו מהמשפט הזה. אמנם לא פגשתי את לינקין, אבל התחושה להגשים חלום היא תחושה שאני מאחלת לכל אחד ואחד. אחרי שאני ראיתי את אקסל רוז בשורה ראשונה ובמרחק כמה מטרים ממני, ולא משנה כמה תגידו שהוא שמן, מכוער ולא נשמע כמו פעם - בשבילי הוא המון! וכששמעתי כל שיר ושיר של הלהקה שמלווה אותי כבר 6 שנים זה היה מדהים.

נכון שרציתי לרצוח אותך כשסיפרתי לי את הסיפור, אבל זה רק מתוך פרגון וקנאה.

והשרשור הזה עושה לי חשק לעוד הופעה!!!

shaharEB

New member
^^ הברזתי משעה בבית ספר בשביל להגיע

לאזור ההופעה כמה שיותר מוקדם

אמא שלי את חברה שלי , מכרה שלי
ואותי לתחנת רכבת, הגענו לנו לאזור בערך ב2 וחצי,
ושם ישבנו על הדשא כמה שעות טובות, עם אנשי הפורום , שרנו שירים, כתבנו לינקין פארק בלורד על היד

אפילו שיחקתי טאקי עם מעיין שנעלמה לנו מהפורום :-\ ועם שחר שהיה פעם בפורום.. שרון שיחקת איתי טאקי אז
?

והייתי שער 2

LPMCR

New member
באתי כבר ב10 בבוקר

וסחבתי איתי את יוני וליאור שמקטרים "וואי דלית זה מוקדם מידי!".
ואז הלכנו לקניון הקרוב לשתות משהו וחזרנו כי פחדתי שיהיה תור.. כל שאר הזמן סתם ישבנו עם כל הלינקינים בציפייה ואז נדחסנו בתורים וכמעט מתנו (כאן שרון הציל את חיי). אני אפילו זוכרת שתוך כדי שעמדנו בתור הכמעט סופי הבוס שלי התקשר והקפיץ אותי למשמרת בהפתעה יום אחרי העבודה, משמרת שכאבה לי מאוד בגלל המצב הגופני הרעוע שלי אחרי ההופעהXD

PureSHIT

New member
שער 2 כמו כולם!

בעיקרון הגעתי עם ידידה מקריית אתא, אבל עזבתי אותה נורא מהר והתחלתי לחפש את דלית, יוני ובעצם את כולכם. אפילו הצלחתי לראות את דלית כשעמדתי לצד התור, אבל לא היה לי איך להידחף לבפנים אז ויתרתי...
למזלי מצאתי 2 בנות שהכרתי קצת :)

ומה עשיתי? אם תלכו שוב לאזור של ההופעה, תראו שם מבנה מעוגל כלשהו מאבן. השתנתי שם. היה להיט!

shaharEB

New member
אני היייתי צריכה לעזוב את התור, למצוא

שירותים, ולחזור לתור והיה ממש ממש קשה להידחף בחזרה לשם >< !

shaharEB

New member
ההופעה עצמה

באיזה מיקום בהופעה עמדתם ?
שרתם וצרחתם בטירוף ?? (יש מישהו שלא ? )

®NuLy®

New member

אעעעעעע אז אחרי שצעקתי הרבה בוז ו"הבייתה" לקוואמי והחלבות סופסוף לינקין עלו. עמדתי ממש קרוב אבל לא ראיתי או שמעתי כלום ומחצו אותי למוות.
אחרי Papercut התחלנו ללכת אחורה. בתוך כל ההמון פתאום ראיתי מישהו מהבסיס וזה היה ממש מצחיק.
עמדתי אח"כ עם כל החברים פחות אחד שהלך לאיבוד, ליד מתחם ה-VIP. ראינו ממש טוב, שמענו טוב ובעיקר יכולונו לזוז ולנשום!
צרחתי, שרתי קפצתי בטירוף. איך אפשר שלא?? זה פאקינג לינקין פארק!!!

shaharEB

New member
קוואמי
כמעט שכחתי ממנו

דווקא היה לו שם שיר אחד שעניין אותי, אבל הייתי עסוקה בלנסות לנשום
^^

גם ליד המתחם של הויאיפי ראו ממש טוב, הייתי שם בתקופת קוואמי קצת

PureSHIT

New member
כמה קריאות בוז הוא אכל שם..

אם הייתי הוא הייתי יורד מהבמה. אני באמת לא מבין את מי שהביא אותו כחימום! הוא לא קשור בכלל!

בכל מקרה שחר, יש מצב שאת מתכוונת לשיר הזה: http://www.youtube.com/watch?v=swYk4OFuMYc

PureSHIT

New member
כי גם אני שמתי לב לשיר הזה

וחיפשתי אותו באינטרנט יום אחרי ההופעה :) הוא גר שם אותו פה ביום העצמאות שאחרי ההופעה והזכיר לי קצת את ההופעה. נוסטלגי משהו.

אל תשכחי שאם מתעלמים מהמזרחית שלי ומהמיילי סיירוס שלך, יש לנו טעם דיי דומה במוזיקה!

Lqpark

New member
נו מה ברור שצרחתי, גם בחור גברי, חסון, ורציני

כמוני מתרגש ברגעים כאלה

למעלה