בקרוב יעברו שנתיים מאז ההופעה בארץ
ולכן

LPMCR

New member
חתיך, חכם, שאפתן, מצליחן

וכ'וכ'וכ'וכו'

(סתם חשבתי ששכחת
)

shaharEB

New member

הדבר הראשון שעשיתי זה לרוץ לבמה, אם אפשר לקרוא לזה שורה, אז הייתי בשורה 2
רצתי לשירותים וחזרתי לעמוד בשורה 2

זמן קצר אחרי זה נמחצנו בידי אלפי אנשים עד כדי כך שהרגליים שלי לא נגעו ברצפה, שהקהל זז ימינה גם אני ,
שהקהל זז שמאלה , גם אני

חברה שלי צעקה עליי ואמרה לי משהו על זה שהבריאות יותר חשובה, וקצת אחרי שקוואמי עלו, הלכנו אחורה לאזור הVIP..

אבל אז קוואמי ירדו ונהיה שקט. עד שלינקין פארק עלו יצאה הנשמה, אבל רציתי להיות קרובה לבמה ולראות את מייק

אז אחרי המון ניסיונות לעבור אנשים, שפשוט עשו שרשראות אדם בשביל למנוע מאיתנו לעבור ! חיכיתי שתתחיל ההופעה, העיניים שלי כבר
היו מלאות דמעות מהמחשבה שאני לא אהיה קרובה

ואז התחיל THE REQUIEM, לקחתי את היד של חברה שלי , התכופפנו והתחלתי לרוץ מתחת לאנשים כל הדרך לבמה,
וחזרנו לאותו מקום שהיינו בו

משם ההופעה הייתה אדירה לחלוטין, צרחתי כמו מטורפת דבר שהוביל לכמעט 4 ימי צרידות אחרי זה ,זה עושה אותי גאה

LPMCR

New member
בול כמוני :)

חוץ מהחלק בו את הצלחת להשיג אוויר ואני לא

shaharEB

New member
חחח הדבר שהכי זכור לי מהשרשור שאחרי

ההופעה ,היה שנאבקת לאוויר ולחיים

LPMCR

New member
מול התופים..

וגם מול צ'סטר, תלוי באיזה שלב.
אם הייתי יכולה לנפח את הריאות שלי על מנת לשיר/לצרוח באמת שהייתי עושה את זה, אבל הייתי כל כך דחוסה שלבטן שלי לא היה מקום להתנפח על מנת להכניס אוויר >< הרגשתי בין חיים למוות גם בגלל ההופעה שהייתה מדהימה וחלומית וגם בגלל המצב הפיזי

PureSHIT

New member
עמדתי ליד המתחם השמאלי של ה-VIP

צרחתי וקפצתי והתחרפנתי שם, עד כדי כך שהורדתי איזה טמבל או שניים עם אגרוף "בטעות" כי הם פגעו בי או בבנות שהיו איתי...

אני זוכר שבהופעה עצמה השירים של ATS פתאום נשמעו לי באופן שונה ממה שהיה עד לאותו רגע. לפני ההופעה לא סבלתי אותם, אחריה התאהבתי באלבום.

shaharEB

New member
שיר ההופעה

מה היה השיר שחובה מבחינתכם שיהיה בהופעה ?

ממה התאכזבתם בסט ליסט ?
ממה התרשמתם לטובה \הופתעתם D: ?

תוסיפו ביצוע מההופעה שממש אהבתם

®NuLy®

New member
פאדיחות שאני לא זוכרת

לא זוכרת את הסט-ליסט כמעט
אבל ההפעה הייתה APFMH. אחד האנשים שבאתי איתם היה חייל שלי והיינו שומעים נון-סטופ את ההופעה שלהם מרוק אמ רינג 2004 ובעיקר את השיר הזה. ופתאום שמתחיל הראפ של APFMH אני מסתכלת עליו בהלם וצורחת במעט מעט קול שנשאר לי.

הכי היה חסר לי השיר שאני הכי אוהבת שלהם - From The Inside, אז הם צריכים להגיע לכאן שוב ולתקן את העניין.

shaharEB

New member
המממ

ממש ממש ממש רציתי את

From the inside
Somewhere I belong
HHH
Forgotten

אבל האכזבה הכי גדולה הייתה from the inside

אבל אחרי זה חלמתי שלינקין כן שרו אותו, ושאפילו שרתי אותו איתם על הבמה.. אז זה ניחם אותי

כלום לא הפתיעה והכל הרשים לטובה

LPMCR

New member
אהבתי את הסט ליסט

כמובן שרגע השיא בשבילי היה כששרו את Breaking The Habit, השיר האהוב עלי. וגם ממש נהנתי מהדיבורים הקצרים שלהם בין השירים :)

PureSHIT

New member
איזה דיבורים?

בהשוואה להופעות במקומות אחרים הם בקושי צייצו. חוץ מ"יו גייס אר סבבה מן!" ו"לא יכולנו לסיים את ההופעה במקום טוב יותר" לא אמרו שום דבר.

PureSHIT

New member
הצטערתי מ-APFMH

הם עשו רק בית ממנו וזה איכזב אותי ברמות, רציתי שימשיכו אותו ויבטלו את ההתחלה של BIO...
התאכזבתי מזה שהם לא שרו את כל השירים שלהם, דא!
כמו שכבר אמרתי, הופתעתי מ-ATS.
ביצוע שממש אהבתי? אני הכי זוכר את TM. מאז אני לא מצליח לנגן אותו בראש שלי בלי "נו וומן נו קריי" XD

shaharEB

New member
ואחרון חביב
תמונה שצילמתם

תמונה טובה שצילמתם בהופעה, אם אין כזו , תמונה של מישהו אחר מההופעה

למעלה