עכשו אני רואה שאפשר לוותר עליה.
J JOYE האחת New member 8/12/09 #59 אני מעלה עכשיו 4 תמונות בערך... שאני מעיפה את השער...אשמח אם תוכלו לחבר לי אותן ביחד כזה...מין סט כזה... שיראו את הרמת השער מהתחלה ועד הסוף... (מין תמונה אחת שמורכבת מהשבלבים..) או תעשו כל מה שבא לכן בהם!כל רעיון יתקבל בשימחההה...
אני מעלה עכשיו 4 תמונות בערך... שאני מעיפה את השער...אשמח אם תוכלו לחבר לי אותן ביחד כזה...מין סט כזה... שיראו את הרמת השער מהתחלה ועד הסוף... (מין תמונה אחת שמורכבת מהשבלבים..) או תעשו כל מה שבא לכן בהם!כל רעיון יתקבל בשימחההה...
J JOYE האחת New member 8/12/09 #65 6../images/Emo41.gif אויי זאת התמונה האחרונה.. מקווה שהבנתם את מה שהתכוונתי... ואני מתהה כבר לראות את התוצאות של כך!! =) תודההההההה
6../images/Emo41.gif אויי זאת התמונה האחרונה.. מקווה שהבנתם את מה שהתכוונתי... ואני מתהה כבר לראות את התוצאות של כך!! =) תודההההההה
J JOYE האחת New member 8/12/09 #70 אדיררר.... יצא מגניבבבב!!! אהבתייי... אני באמת אוהבת את היצירתיות שלכם.. כל אחד תמיד לוקח את זה לכיוון אחר.. מעניין!! תודההההה
אדיררר.... יצא מגניבבבב!!! אהבתייי... אני באמת אוהבת את היצירתיות שלכם.. כל אחד תמיד לוקח את זה לכיוון אחר.. מעניין!! תודההההה
J JOYE האחת New member 8/12/09 #66 ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif אשמח לריטוששש עדין!