גמני רוצה גמני רוצה נסיון שלי
J JOYE האחת New member 8/12/09 #67 זהו....../images/Emo24.gif תודה ענקיתתתת מראשששששששש אני מתההה כבר לראות את העבודות שלכם!!! אתם כאלו יצירתיים..אני סומכת שיצא משהו מדהים!!! יש עוד תמונות אני יעלה פעם הבאה.. תודהההההההההההה
זהו....../images/Emo24.gif תודה ענקיתתתת מראשששששששש אני מתההה כבר לראות את העבודות שלכם!!! אתם כאלו יצירתיים..אני סומכת שיצא משהו מדהים!!! יש עוד תמונות אני יעלה פעם הבאה.. תודהההההההההההה
K kadam New member 6/12/09 #53 אתר לריטוש תמונות כנסי לאתר של www.qualipic.com האתר עושה ריטוש תמונות אונליין אם לא בא לך לשלם (5-15 SMSׂ/ תשלחי בקשה לניסיון חינם ל [email protected] אתר פצצה
אתר לריטוש תמונות כנסי לאתר של www.qualipic.com האתר עושה ריטוש תמונות אונליין אם לא בא לך לשלם (5-15 SMSׂ/ תשלחי בקשה לניסיון חינם ל [email protected] אתר פצצה
C crazyilana New member 5/12/09 #30 ../images/Emo41.gif משהו עדין עם התמונה הזאת... תודהההההההההההההה רבה
C crazyilana New member 5/12/09 #33 תודה...אפשר תגובה בונה? העור נראה מלאכותי מדי...הגוונים של התמונה יפים אני לא מבינה דגולה בפוטושופ אבל זאת דעתי בלבד לא לכעוס
תודה...אפשר תגובה בונה? העור נראה מלאכותי מדי...הגוונים של התמונה יפים אני לא מבינה דגולה בפוטושופ אבל זאת דעתי בלבד לא לכעוס
C crazyilana New member 5/12/09 #38 תודה רבה אהבתי מאוד ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif יש אפשרות להעלים את הרקע או את הפרח הוורוד מהתמונה הזו?
תודה רבה אהבתי מאוד ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif יש אפשרות להעלים את הרקע או את הפרח הוורוד מהתמונה הזו?
L LethalVenom New member 5/12/09 #39 אין על מה בכיף. איזו תמונה את רוצה בלי הפרח? זה הכי הרבה שהצלחתי לעשות