ניסיון שלי גם
H Hypnotize New member 29/11/09 #14 וואו יצא ממש יפה אבל זה צריך להיות עצב זה לשיעורי בית. לא נעשה שום שימוש בפוטושופ, באמת הסתכלתי על המילה עצב
וואו יצא ממש יפה אבל זה צריך להיות עצב זה לשיעורי בית. לא נעשה שום שימוש בפוטושופ, באמת הסתכלתי על המילה עצב
H Hypnotize New member 30/11/09 #18 תודה לכולם אבל כנראה שאני לא יודעת מה זה ריטוש. אני לא רוצה אפקטים ושינויים בתמונה אני רוצה רק לתקן חדות.
תודה לכולם אבל כנראה שאני לא יודעת מה זה ריטוש. אני לא רוצה אפקטים ושינויים בתמונה אני רוצה רק לתקן חדות.
ע עינבי XD New member 12/12/09 #111 ריטוש לעיניים בתמונה בבקשה ..../images/Emo140.gif../images/Emo239.gif לרטש רק את האיזור שמתחת לעיניים בבקשה, יצאתי ממש עייפה תודה רבה !!!
ריטוש לעיניים בתמונה בבקשה ..../images/Emo140.gif../images/Emo239.gif לרטש רק את האיזור שמתחת לעיניים בבקשה, יצאתי ממש עייפה תודה רבה !!!
C Cinderella14 New member 13/12/09 #113 תיקנתי וגם תיקנתי טיפונת את הסטייה הצבעונית שהייתה לתמונה.. חח... מה זה הריבוע הזה שם למטה....
ע עינבי XD New member 13/12/09 #114 תודה רבה, יצא ממש יפה ../images/Emo13.gif הריבוע... זה כדי לצנזר מה שלא צריך לראות