בקשר למאגיה והתעללות בבעלי חיים שדיי מציק

Alpha biscuit

New member
בקשר למאגיה והתעללות בבעלי חיים שדיי מציק

תסתכלו על זה http://www.natalie-shop.com/ieacaei/cat_14.html?ccSID-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e=20d43561b0549cdb5c94432c43910161 מכירת גולגולת של חתולים לשם פולחנים עכשיו מאיפה לעזאזל הם משיגים את הגולגולת של החתולים ושל התנים בשביל הפולחנים שלהם. ויותר גרוע תארו לעצמכם שאיזה ילד רואה את זה שעושים פולחנים באמצעות זה באתר ורוצה לעשות איזה פולחן בעצמו אז כדאי להשיג גולגולת ודברים לפולחן הוא הורג חתולים וכלבים בשביל הגולגולת שלהם. זה עוד לא קרה אבל זה תרחיש מאד אפשרי ואולי אפילו חופר בבית קברות של בני אדם כדאי להשיג גולגולת מישהו חייב לדבר עם מנהלי האתר הזה שיפסיקו למכור גולגולת של חתולים ועוד ב150 שקל!!!!

סיריוס1

New member
זה האתגר של המאגיסטים הלבנים: לצמצם את...

...ההתעללות המזוויעה הזאת בבעלי חיים. לא ניתן לשכנע מאגיסטים שחורים שאסור וזה רע ועדיף להימנע, כי תמיד יצוצו כאלו שירצו לעשות ככה. אולם כן ניתן לנטרל את הכוח וההשפעה שנוצרת מהתעללות בבעלי חיים, פשוט לשנות את חוקי המשחק. לדוגמא: הכוח של שלד היצור המת הוא כמו אנטנה של אנרגיה, ניתן לנטרל את כוחה של אנטנה זאת על ידי שידור עוצמת אנרגיה לבנה מאוד חזקה בעזרת כוונות בחשיבה ומיקוד אור כוכבים להחלשת "המוליכות" של עצמות בעלי חיים ובני אדם עד כדי שמי שיקנה גולגולת של חיה ולא יהו שווים. לדוגמא בימי קדם השתמשו בגולגות אדם כדי לשמוע הנחיות של רוחות מעולם המתים, פעולות של מאגיסטים לבנים ניטרלו "מוליכות" זאת והיום זה כמעט בלתי אפשרי לשמוע קולות מעולם המתים. צד האור ניצח אז וינצח גם הפעם. אני מקווה. פשוט איום ונורה שיש אנשים שאוהבים להרוג חיות רק בשביל חלקי גופם. איום ונורה. מילא למאכל, אבל כלבים וחתולים ?! ממש בלתי נסבל.

gwizard

New member
מה זה "מאגיסטים לבנים" ?

"פשוט איום ונורה שיש אנשים שאוהבים להרוג חיות רק בשביל חלקי גופם" אתה אוכל בשר ? בקר ? עוף ? דג ? אתה חושב שזה מגיע ככה ארוז יפה כמו בסופר ? יש לי חדשות בשבילך, זה לא. תרנגולת חביבה מגודלת בכלוב וכל חייה מטילה כמה וכמה ביצים ביום. כאשר היא נהיית לא שמישה מבחינת ייצור ביצים אז שוחטים אותה ע"י כך שעורפים את ראשה, מקיזים את דמה ואז מבתרים אותה לחתיכות. החתיכות הללו הם אלו שמגיעים ארוזים יפה לסופר שאמא שלך מכינה לך לאכול. אז לפני שאתה פולט שטויות כמו לאורך כל ההודעות שלך כאן, תחשוב קצת ותתבגר.

סיריוס1

New member
מה ? אין לך חמלה לחי ? קצת רחמים ורצון טוב ?

זה שהורגים בשביל אוכל זה לא כמו שאני בעצמי אלך ואבתר יום שלם תרנגולות תוך כדי קריאות עונג ושמחה על יסורם וגורלם האומלל. יש הבדל בין לשחוט לפי כללים שמכבדים את החי לבין לשחוט תוך כדי עינוג על סבלה וגורלה המר. השחיטה למאכל ממש לא מצדיקה שחיטה טקסית של חתולים כלבים או כל יצור חי אחר מחוץ למערכת מפוקחת וחוקית. חופש הפולחן הדתי חייב להיות מוגבל על פי אדות יסוד של נורמות חברתיות מקובלות ולא לפי איזה גחמנות של הוזה תמהוני שרוצה לבצע איזה תעלול עם עצמו או עם הסובבים אותו במטרה לספק את יצרו המעוות. עוד מעט גם תטען שמותר לעשות הכל בשם הזכות לאכול בשר כולל שחיטת בני אדם רק עבור סיפוק יצרים אפלים של יצורים חשוכים שאין להם כלל מציאות מוכחת וקיימת לכל הדעות. הטענה שלך לזכות הפולחן המאגי אינה יכולה להיות מוצדקת על בסיס נורמות של פולחן דתי רשמי. ובמיוחד כאשר יש חוסר סובלנות לכל פולחן שאינו עולה בקנה אחד עם הדת המקובלת על כלל האוכלוסיה. ולגבי שאר דברי בפורום הזה, הם אינם מיועדים לשיפוטך המוטה. תודה.

RainBird

New member
אה, וגידול התרנגולות במקומות צפופים ובעייתיים זה בסדר?האכלתם בצבעי מאכל כדי שהחלמון יהיה כתום זה בסדר? התנאים הקשים וכו', זה בסדר? שום דבר לא בסדר. "כללים שמכבדים את החי" כמו למשל להוריד להם את הראש ולחקות שכל הדם שלהם ייזל? שבירת מפרקת יותר הומני לטעמי. "מחוץ למערכת מפוקחת וחוקית" כי במערכת מפוקחת וחוקית זה יותר הומני כאילו. "חופש הפולחן הדתי חייב להיות מוגבל על פי אדות יסוד של נורמות חברתיות מקובלות" באמת? למה? אמונה זה דבר שאינו מוגבל, אז למה פולחן כן? "סיפוק יצרים אפלים של יצורים חשוכים" נשמע מאוד מפתה עד כה. "הטענה שלך לזכות הפולחן המאגי אינה יכולה להיות מוצדקת על בסיס נורמות של פולחן דתי רשמי" מוצדקת וצודקת אלו שתי מילים שונות, שים לב. בפולחן דתי רשמי שמותר לשחוט בו תרנגולות כדי שיקחו את חטאי האחר, ומשחיתים איבר מין של הזכר הנולד, אני מאמין שמותר לי להשתמש בדם של חזיר כדי להעניק ללואות. "ובמיוחד כאשר יש חוסר סובלנות לכל פולחן שאינו עולה בקנה אחד עם הדת המקובלת על כלל האוכלוסיה" בדיוק. אני חושב שחוסר סובלנות היא המחלה של העם היהודי. "ולגבי שאר דברי בפורום הזה, הם אינם מיועדים לשיפוטך המוטה. תודה" לא הבנתי את המשפט האחרון. אבל הדברים שנאמרים בפורום כן ניתנים לשיפוטי. אני מנהל הפורום אחרי הכל, ואם הם עוברים על התקנון הם ימחקו. ארדן.

gwizard

New member
אני מעדיף חיות מאשר אנשים

עדיין לא ענית לי מה מאגיסטיים לבנים. אני באמת רוצה לדעת. "זה שהורגים בשביל אוכל זה לא כמו שאני בעצמי אלך ואבתר יום שלם תרנגולות" אז כאשר מישהו אחר עושה את זה בסדר ? "תוך כדי קריאות עונג ושמחה על יסורם וגורלם האומלל" אף אחד לא מתענג על כך, זו פשוט עובדה קיימת שאם אתה רוצה לאכול בשר אז אתה או מישהו אחר חייבים להרוג את החיה שממנה מגיע הבשר. "חופש הפולחן הדתי חייב להיות מוגבל על פי אדות יסוד של נורמות חברתיות מקובלות ולא לפי איזה גחמנות של הוזה תמהוני" אההה, ספר את זה לישו, מוחמד או אברהם אשר בזמנם היו מחוץ לנורמות החברתיות ובהחלט נחשבו כל אחד בתורם הוזים תמהוניים אם לא יותר גרוע. "עוד מעט גם תטען שמותר לעשות הכל בשם הזכות לאכול בשר כולל שחיטת בני אדם רק עבור סיפוק יצרים אפלים של יצורים חשוכים שאין להם כלל מציאות מוכחת וקיימת לכל הדעות" אני דווקא חושב שבמהלך ההיסטוריה שלנו שחטנו מספיק בני אדם למען צורך זה אחר. דוגמה קרובה ביותר: המלחמה בלבנון - אנשים הורגים זה את זה בגלל אג'נדה פוליטית ודת. דוגמה רחוקה יותר: מלחמת העולם השנייה - אנשים נשחטו ע"י אנשים אחרים רק בגלל שהם היו שונים מהם. אגב, יצורים חשוכים.....איך אתה יודע שהם לא קיימים ? פעם אחרונה ששוחחתי עם אשמדאי הוא דווקא נתן לי כמה טיפים מצויינים. "הטענה שלך לזכות הפולחן המאגי אינה יכולה להיות מוצדקת על בסיס נורמות של פולחן דתי רשמי" מאגיה היא נגזרת של דת, בדיוק כמו שארדן רשם לך קודם. יותר מכך, כוויקאני, המאגיה שלי היא הפולחן הדתי שלי ולך אין שום שמץ של מושג קלוש מה הפולחן שלי ובמה אני מאמין. הטענה שלי לא יכולה להיות מוצדקת ? אבל לא טענתי שום דבר ! למה ? כי אני לא חייב לבקש רשות מאף אחד. "פולחן שאינו עולה בקנה אחד עם הדת המקובלת על כלל האוכלוסיה" על הזין שלי מה שמקובל על האוכלוסיה. אם אנשים היו עושים רק את המקובל, היינו עדיין בעידן האבן, רצים עם מקלות אחרי חיות במטרה להורגן כדי לאכול ולשרוד. היום יש לנו חנויות שמספקות לנו אשליה של ניקיון כפיים וטוהר מידות עצמי. נכון שהתקדמנו רחוק ?

סיריוס1

New member
לבסוף תבין שלא לומדים להמשיך את דרכם...

...של הרעים לחברה. להתעלם מנורמות, לחבור ליצורים שנחשבים לאוהבי רוע ויוצרי רוע, להסכים עם רוחות שרצונם הוא תלות נשמתך בכוחם ושליטתם ( דת הויקה ), ועד כל ומיני הרפתקאות, לא יובילו אותך להצליח בלהגיע לרמה של בריאת מציאות מהתוהו , גלובלית. קרוב לוודאי שתגיע לגבול השפיות ותטען שצריך רופא בנקודה זאת. אני כבר מזמן טסתי מעבר לגבול הזה עמוק עמוק לתוך התוהו שללא צורה וחזרתי ברוך השם שלם ושפוי. נכנסתי לפרדס ויצאתי שלם ושפוי. את זה אשדמאי לא יוכל ללמד אותך, תשאל אותו והוא יגיד לך שאכן כך. אין לו רשות לצאת מחוץ לגבולות חומר התוהו של כדור העולם הזה. יש יצורים עוצמתיים יותר מאשמדאי והרוזנים העשירים שלו, ישנם יצורים כל כך עוצמתיים שדת הויקה הכי קרובה אליהם בהגדרות של "חיבור האל הזכר והאלה נקבה" וזהו. אלה יצורים של עולמות עליונים מלאי באור כל כך עוצמתי שרק אנשי הקבלה יודעים עליהם. ללא חמלה, רחמים, אהבה וטוב לב לזולתך ולחיות שאתה אוכל, לא תגיע לשם וכל מה שישאר לך זה שיטות התמרון של חומר התוהו של כדור העולם הזה בלבד ללא התקדמות וללא חכמה אמיתית של עולמות נוספים. המישור של המוח המשותף "המטריקס" יכול לתעתע את האדם לחשוב שהוא מגיע להישג אולם בפועל הוא נשאר באותו מקום... ההכרה בסבל והנסיון לבטלו הוא מטרת קיומנו הקצר בעולם הזה שמטרתו הוא יצירת סבל כדי שנלמד איך לבטלו. להסכים לפולחני חיות ואדם זה להתעלם מיעוד קיומך בזמן הזה.

gwizard

New member
כל כך הרבה מילים מתבזבזות לריק

ומה בעצם אמרת ? כלום. נסה בבקשה לענות על הנקודות אותן הצגתי בפוסט הקודם, אחרת יש לי הרגשה שאתה סתם איזה טרול. לפחות, אתה מתנהג כאחד.

סיריוס1

New member
מי שמדבר שטויות זה...

..אתה, כי אתה באמת מאמין שאין לי מושג מאיפה בא האוכל החי ? תנסה להיות קצת יותר חכם ותתאמץ להבין: הצורך שלך לקבל ולהחיות את המישורים הנפשיים שלך נובע מכלי של ריק, ללא הריקנות אתה לא תרצה לקבל בכלל, לא לאכול ולא להתעצם מפולחן מאגי. ללא כלי הקבלה שלך אתה לא קיים. הסיבה שהורגים חיות הוא בגלל שיש כלי קבלה של בשר והתעצמות רוחנית מהקרבן החי, כאשר עושים זאת למטרות אחרות, זה לא הכלים שלך, זה ממלא כלים של תכונות רעות: ניצול, רוע לב וחוסר אכפיות. כלי קבלה שאינם טבעיים לאופי שלך. כאשר אתה ממלא אותם, אתה משרת כמו בובה על חוט ישות אפלה שמנצלת אותך ואת תמימותך וזורקת לך שאריות של אנרגיה ואשלייה שזה מחזק אותך וגורם לך להתצלחה אולם זה שקר, כי זה עבור תכונות של אותה ישות שיתכן וזה אל אחר (או אלה כלשהי או שד כמו אשמדאי למשל). הכלים האנושים הטבעיים שלך הם להרוג חיות רק בשביל אוכל והתעצמות רוחנית. להרוג בשביל סיבות אחרות כגון כישוף הוא למלא כלי קבלה של יצור אחר, זה לא עבורך. לכן, הריגה של חיות למטרות כישוף זה מיותר ולא נחוץ. דרך אגב, הריק שיוצר את המישורים הנפשיים שלך מאפשר קבלה של אור אלוקי של מציאות שנוצרת מהתוהו שיכול ללבוש כל צורה כמו חימר שחור בידי פסל. אש החיים הטמון בחי בעל חיים שנהרג למטרות פולחן מאגי נכנסים בכך ומונעים מאור טהור יותר ונכון יותר להיכנס לכלים שלך, זה עלול לגרום "לשבירת כלי קבלה" ואתה עלול לקבל תאוות של אותם החיות שהרגתה, כמו חתול או כלב או נחש, וזה ממש לא נכון לנשמתך. עיסוק בקורבנות מיותרים ואסורים לפי דת אבותיך שבזכותם אתה קיים בכלל גוררת גלגולי תיקון נוספים בתור אותו בעל חיים שהרגתה, כמו כלב חתול וכו'. להתגלגל בתור בעל חיים זה ממש לא נעים במיוחד כאשר נשמתך מוכרת היטב למטה בקרב הישויות האפלות שקופצות על היצור החי הזה ומיסרות את חייו. עדיף לא להרוג חיות ללא מטרה באמת הכרחית כמו אוכל או כפרה לאל שנותן לך את אור החיים שלך. צריך להיזהר מיצור שטפיל אליך כדמות של אל אחר או שד ודורש קרבן חי. מאג לבן יזהה שזה יצור טפיל לנשמה שלך וינקה את כלי הקבלה שלך כך שתשתחרר מתלות באותה ישות. מאגים לבנים הם אנשי מאגיה שנשבעו, לפני שנולדו בכלל, לשרת את האל הטוב ואת צבאות האור שלו. הם האויבים של השטן וצבאותיו. מאגים לבנים עושים מאגיה של אור כוכבים וברכות ואנרגיות צלולות של מים ואלמנטי הטבע, הם היום רובם אנשי הרוח של הניו-אייג' מובילים את העולם להתפתחות המיועדת שלו. הם צבא של מלאכים אוהבי אדם, שוחרי שלום, רפואה, צדק, יושר וחכמה לכל האדם באשר הוא. מאג שחור הוא ההיפך מהם. זהו אדם רוחני שלמד מאגיה ונשבע לשרת את יצורי התוהו שמורדים בחוקי האל ועושים מה שבה להם ללא התחשבות באחרים. יש את צבאות האמצע הזהובים, הם באמצע, בין התוהו לחוק. הם נקראים גם אדומים ומשלבים את שני הצדדים כאילו צבועים בחצי שחור וחצי לבן. הם זרוע המלאך מטטרון, המלאך של משה רבנו. ישראל הם נשמות קו האמצע המשלב את שני הצדדים. אם אתה מכשף ביחד עם אשמדאי אתה בצד השחור. אם אתה ניו-אייג' אתה משרת את צד הלבן. אם אתה איש קבלה והתורה אתה משרת את קו האמצע המשולב. לא קל להיות באמצע. זה הכי מסובך והכי קשה.

מאגיסט: חייל קרבי שהנשק שלו הוא מקלע מאג

לבן במובן male caucasian. נראה שכושים עם מאג הם חבורת סאדיסטים מרושעים, בניגוד לקווקזים עם מאג.

Molchansky

New member
בכלל חנות גרועה

הם כותבים שם שהם פתחו את החנות בשביל לספק מוצרי כישוף במחירים נוחים. המחירים שלהם רחוקים מלהיות נוחים, במיוחד בכל מה שקשור לספרים.

gwizard

New member
ברור

המחירים בחנות נבחרו במיוחד כדי למנוע מילדים משועממים לקנות דברים שיוכלו להזיק להם.

Molchansky

New member
אגב

את כל הספרים שלי הזמנתי מחו"ל, ממגוון אתרים והמחירים היו נמוכים יותר כולל המשלוח והמע"מ אין שום קשר לילדים משועממים, ואין שום סיבה שהם יקחו כאלה מחירים זה מופרז לגמרי.

gwizard

New member
נכון מאוד

גם אני מזמין את כל הספרים שלי (למעט בעברית) מחו"ל וגם במקרה הזה יוצא שהמחירים זולים יותר. זה די ברור, לא ? חנות גם חייבת להרוויח משהו. תעשה את החישוב של כמה עולה לך ספר מחו"ל + שעות עבודה של ללכת לדוא"ר + אריזה נוספת ותכפיל את זה ב-30% מיסים שאני משלם כבעל עסק.ואם במקרה זה פריט יקר אז תוסיף על כך מע"מ ודלק של נסיעה ליד אליהו בתל אביב כדי לשחרר את החבילה ממכס. אתה תראה שהרווח הנקי שנשאר זה בערך 5-8 שקלים. לא לכולם יש כרטיס אשראי ולא לכולם יש כזה שנתמך לרכישות בחו"ל. ואני כבר לא מדבר על פריטים נדירים שאין באמאזון או חנויות אחרות ששולחות לארץ. תשאל את ארדן לגבי האחרון, הוא יעיד לך על כל הספרים הנדירים ושאר פריטים שהבאתי לו. העניין הוא שאני מספק שירות ולחלק מן האנשים זה שירות רב ערך שבלעדיו הם לא היו יכולים להשיג את הדברים בכלל.

Molchansky

New member
עכשיו הבנתי

אתה מאותה חנות לא? יש לי גם חנות, אני מכיר טוב מאוד את ההוצאות, עדיין זו לא סיבה למחירים כל כך גבוהים אפשר גם להרוויח מבלי להיות בעל עיניים גדולות. אגב את המע"מ בעלי עסקים מקבלים בחזרה
אז אין לך מה להוסיף את זה בהודעה כעילו שאתה משלם מע"מ.

למעלה