בקשר למאגיה והתעללות בבעלי חיים שדיי מציק

amphioxus

New member
זה לא גזענות כל עוד הולכים על פי מעמד כלכלי..

זה לא גזענות כל עוד הקריטריון הוא על פי מעמד כלכלי ולא על פי גזע. ישראל לא צריכה את הסינים בשביל גופות, יש לנו מספיק משלנו, ובזול בלי עלות הובלה מהצד השני של כדור הארץ. חוצמזה, הגופות שלהם מזוהמות מאוד, ראיתי כמה סרטים על זה בערוץ שמונה. אני רוצה בטקסים שלי להיות כמה שיותר טבעי בלי שהחדר יתמלא באדים של חומרים אורגנים סינטטיים רעילים כשאני מדליק קטורת או מורח שמנים שהוכנו מהשומן שלהם.

RainBird

New member
החיים לא עובדים לפי דיאגרמות. "למזון מן החי, לא תהייה שום סיבה לא לעבור אליו..." אני רואה לפחות סיבה אחת מוצאך המהולל ../images/Emo13.gif להצדיק אכילת חיה והריגתה בתהליך בתירוץ "זה טעים" זה וולידי בדיוק כמו להצדיק להרוג חיה לפולחן ולומר "זה יעיל יותר לממש את מהויות הישויות שאני מזמן"- וגם יותר אמיתי. לגבי תחליף גופני- אצות ספירולינה. חפש ברשת. לגבי התעללות. לחיה לא איכפת לה היא מתה. היא מתה, ובין עם בשרה נאכל ובין אם הוא מושלך על המזבח זה כבר לא משנה לה.

Azaruk

New member
לצורך העניין

אם אני ממשיך בקו שלך, להרוג חיה בשביל טקס מאגי זה לגיטימי בדיוק כמו להרוג חיה כי תחושת השליטה שאני מקבל מרצח של בעלי חיים גורמת לי לחוש ריגוש מיני, וזה ללא ספק הרבה יותר אמיתי מאשר מימוש של הישויות שאתה מזמן. ובכל זאת, אנחנו מכירים בזה כאחד מהסימנים המרכזיים של פסיכופתיות בגיל הצעיר. מידרון חלקלק? אולי. אבל ישנה הבחנה בין מה מקובל ומה לא מקובל לעשות כדי לספק את צורך מסוים. וכמובן שזאת סוגייה חברתית-מוסרית, ובתור שכזו, יש לשפוט אותה בכלים של החברה שאתה חיי בה.

RainBird

New member
בחברה שאני חי- לגיטימי להשחית איברי מין זכריים של ילדים קטנים בשם הדת. אבל יותר קרב לליבי, בחברה שבה אני חי, לגיטימי לשחוט תרנגול כדי שישא על עצמו את חטאי האדם שעבורו הוא נשחט. המנהג נקרא "כפרות". בחברה הזאת, מאגיה אינה מקובלת. וגם פאגניזם אינו מקובל ככה שאם הייתי חיי על פי חיי החברה... ../images/Emo13.gif

Azaruk

New member
בחברה שבה אני חי

לא לגיטימי לשחוט תרנגול. וגם בקרב רוב יהודי ספרד זה לא לגיטימי. אבל אני אדם חילוני, שחי בחברה חילונית. וכנראה שגם אתה, אחרת לא היית יכול לעסוק בפומבי בעיסוקיך, ולחיות את חייך בדרך שאתה חי אותם. בחברה כזאת, ישנה בעיה מובנית עם רצח של בעלי חיים לצרכים פולחניים. גם מתוך הבנה שניתן למצוא תחליפים ראויים. אבל אנחנו סוטים קצת מהנושא המרכזי. האם לתפיסתך פגיעה בבעלי חיים היא אמצעי מאגיה לגיטימי, שאתה משתמש בו?

RainBird

New member
בחברה שאתה חי בה, אתה מקבל חבילות אלפחורס בדואר, ושוחטים כמעט פרה שלמה רק כדי ששבוע שלם יהיה לך אוכל במעונות. בחברה החילונית יש מגמה של נורמליזציה, אני מסכים, ולמרות שאני חי בחברה החילונית איני חלק ממנה. משמע- אין לי חברים שאינם חלק מעולמי המוזר והמאגי ../images/Emo13.gif למרבית הזוועה גם בחברה החילונית הזאת עדיין נהוג להשחית איבר מין של תינוקות זכרים. לתפיסתי פגיעה בבעלי חיים מקובלת במאגיה כמו שהיא מקובלת על השולחן. למרות שעדיין לא יצא לי להרוג בעל חיים עבור לחש, יצא ויצא עבור מזון. ואני יודע שלא אהסס במידה ואני אאלץ להשתמש בדם תרנגול שחור כדי לזמן ישות וודאנית הקשה לזימון באופן רגיל. (כי זה מפתח לאגרגור בחלק מן המקרים) ארדן

סיריוס1

New member
אחת הסיבות שאסרו כישוף היא בגלל שאין דין...

...ואין דיין כל איש הישר יעשה בעיניו וככל העולה על רוחו, כך התוהו חוגג ומזמר ומרקד בעולם ואף אחד לא אכפת לו. על הרקע הזה קמו אנשי רוח שקיבלו הארה והקימו דתות. על רקע כוחו הגואה של הכישוף שהיה שליט אז על האנושות וגרם לאדם להיות מפלצת. גילוי עריות, שפיחות דמים ועבודה זרה = הסיבות למבול הגדול ויסורי עבדות מצרים. אז היכן הכללים ? היכן הגבולות ? הם בדת שלכם. בספר הזה שאני אוחז בו כספר המאגי החזק מכולם, ספר התורה על כל הטעיותיו ( הברית החדשה, הקוראן, הוודות ההודיות וכל מיני ספרי רוח לאלוקות שהם הם המפה של נשמות האדם להשתחרר משלטון הכישופים והרוחות רעות, עינוגו של הצד הרע של האדם שדמותו הוא השטן ) הכישוף והמאגיה המודרנית חייבים לקבל גבולות וקוד אתי של מה מותר ומה אסור ומה ממש לא מוסכם. לא יתכן שכל תמהוני שאוחז בקצת חפצים מוזרים יתחיל להשליט את יצרו ואת כעסיו על כלל האוכלוסיה. לא יתכן שיקום בעל כוחות שישלוט לרעה בכולם. אני קורה כאן לכולם להקים צבא של מאגים לבנים !! שישבעו לחוקי האור והיושר !! שיקבעו כללים וגבולות ושימרו עליהם. יש להקים מסדר חדש, כאן בישראל כדי להגן עלינו מפני מכשפים ומכשפות אפלים רודפי שררה ובצע ! יש לאסוף חוקים וידע ולפרסם ספר ישראלי רשמי של איגוד המאגים הלבנים בישראל. יש להתאגד !!!!

gwizard

New member
ואני קורא....

לפסיכיאטר קליני והנהלת תפוז לקרוא את ההודעה שלך ולעשות את הצעד הנכון. ארדן, אנא תבהיר שכאן זה לא הארי פוטר או אליסה בארץ הפלאות.

RainBird

New member
אתה רוצה לומר לי שאינך משועשע? אפילו.. קצת? ../images/Emo13.gif

סיריוס1

New member
פסיכיאטרים לא אוהבים מכשפים...ולרוב הם..

...מטפלים בהם כדי להחזיר אותם "למציאות"... כך שקרוב לוודאי שמי שקורה להתאחדות מקצועית/תחומית של אמנים/אומנים הוא פחות "מכשף" עבור הפסיכיאטר, ואילו מי שבפועל טוען להצלחת לחשים מעל קטורת וסימן כוכב כנראה יהיה מועמד מתאים יותר לטיפול פסיכיאטרי קליני תרופתי... כלומר, להיפך, קרוב לוודאי שהוא יחליט לבדוק אותך ולא אותי...

gwizard

New member
לא נכון

אני הלכתי לפסיכיאטר בצבא וסיפרתי לו בלי בושה שאני עוסק במאגיה. הבחור התעניין וניהלנו שיחות מהנות ביותר על כל מיני טכניקות ואיך הן קשורות לפסיכולוגיה. אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא מסתיר את מי שאני או במה אני עוסק ואצלי בעבודה (חברת הייטק גדולה) כולם יודעים עלי ולפעמים אפילו באים לבקש עצות והכוונה (לדוגמה, לפתוח בטארוט על נושא מציק כלשהוא).

RainBird

New member
אם כבר אז אני מבקש ייעוץ שאלה לטארוט (רצוי אושו זן): מתי אוכלי בשר יפסיקו להתחסד?

gwizard

New member
תשאל את המתחסדים

אולי שאלה טובה יותר תהיה מתי אלו שלא אוכלים בשר יפסיקו להתחסד.

gwizard

New member
סוד עודנו סוד

אני לא מגלה את השיטות שלי לאלו שלא מוסמכים, אבל גם לא רואה שום סיבה להסתיר את עצם התעסקותי בנושא. ימי האינקוויזיציה תמו ממזמן (לפחות בישראל) ואני יכול לראות רק טוב מכך שאנשים יפתחו קצת אל המסטורין העוטף אותם. חוץ מזה, מורה טוב יודע לכוון את התלמידים שלו לכיוון הנכון ולתמוך בהם בדרך ולא לדחוף עם כפית לפה. הבחירה תמיד נשארת אצל התלמיד - זאת הדרך שלי.

Alpha biscuit

New member
שאלה

האם אתה אי פעם רצחת חתול או כלב ולקחתה חלקים מהגופה שלו לצריכים פולחנים ? והאם הכרת פעם מיהו שעשה את זה ? ושאני אומר רצח אי מתכוון שאתה גרמתה למותו או עודדתה את זה שהוא ימות ואני לא מתכוון לקחת פשוט גופה שמצאתה

למעלה