בקשר למאגיה והתעללות בבעלי חיים שדיי מציק

Molchansky

New member
נ.ב

אני לא מתכוון לצנזר את עצמי אם אתה רוצה אתה מוזמן לחסום אותי מהפורום כבר עכשיו לא ממש יזיז לי כך או כך.

RainBird

New member
יש פורצודורה, אני מתכוון לעמוד בה. אזהרה, מחיקה מחיקה נוספת חסימה ככה שיש לך עוד כמה פעמים לטרלל לפני שאתה מקבל את החסום הנכסף. לא ביקשתי שתצנזר, אבל יש חוקים- ואחד מהם אומר שאין עלבונות אישיים בשום פורום בתפוז. ככה זה.

Alpha biscuit

New member
המעשים שלך גומרים לאנשים לעשות מעשים אחרים

בו ננסה להתרכז בנושא לשם שינוי ולא לצאת לכל מיני הגדרות פולוסופיות בבקשה תנסה לחשוב על זה ככה יש את כל החברות שמוכורות סיגריות וטבק וכתוצאה מיזה שהם מוכרות אנשיים חולים בסרטן ומתים ואז שתובעים את החברות ( שחלקמהתביעות האלה מצליחות) בשביל שהם יממנו להם איברי גוף חדשים החברות בטענה אומרים שהם רק מכרו והם לא אחריאים על מה שלקוחות שלהם עושים ובכל זאת הם מעודדים את הלקוחות שלהם לקנות ולהישתמש באמצעות פרסום אני חושב שאתה חייב להסכים איתי שלחברות טבק וסיגרות יש השפעה מסוימת על המוות של אנשים מסיגריות ועל המעשים של אנשים שמתשתמשים בסגריות כתוצאה מפרסום הם לא אחריאים באופן ישיר אבל הם אחריאים באופן עקיף ככה שאם ילד רוצח חתול בגלל מה שהוא ראה באתר אפשר לומר שאיכשהוא יש לך אחריות על זה באופן עקיף ולא באופן ישיר אם אני יורה באקדח וכתוצאה מכך אדם מת אני אומר זה לא האחריות שלי זה האחריות האקדח זה לא מתקבל על הדעת אבל אם אני אומר לאדם אחר לירות באקדח על מישהו זה קצת פחות האחריות שלי ואם אני מוכר אקדחים בשוק השחור ומעודד את השימוש בהם אז האחריות שלי לאנשים שמתים מאקדחים עוד יותר קטנה מה שאני אומר בעצם זה שכן יש לך אחריות מסויימת כי אתה יודע איזה סוג של השפעה יש לזה אולי זה לא השפעה גדולה כל כך אבל זו בכל זאת השפעה והאם זאת ההשפעה שאתה רוצה להשפיע??? תחשוב על זה

gwizard

New member
לא מדוייק

לסיגריות יש רק שימוש הגיוני אחד - לעשן אותן. אם חברות הטבק היו *רק* מוכרות את הסיגריות מבלי לפרסם אותן כדבר טוב, אז לבית המשפט לא הייתה שום עילה לפסוק כנגדם. מי שבוחר לקנות את הסיגריות הם האנשים שמעשנים אותן. ההשלכות ידועות ומפורסמות היטב (היום, לא אז) גם בתקשורת וגם על כל קופסת סיגריות. אם אדם בוחר לעשן תוך ידיעת הסיכון אז האחריות המלאה חלה עליו ועליו בלבד. בנוסף לגולגלות אני מוכר גם פגיונות. כביכול נשק קר שניתן להרוג בעזרתו. האם זה אומר שאני מעודד רצח ? אם הייתי מפרסם שהפגיונות נועדו לשם כך אז היו כבר מזמן שמים אותי בכלא, אבל מכיוון שאני משאיר את הבחירה איך להשתמש בפגיון למי שקונה אותו אני בכך מסיר מעצמי את האחריות המוסרית והמעשית. אחרי הכל, פגיון יכול לשמש לכמה וכמה דברים שונים. אני בוחר להשתמש בו לשם פולחן. מישהו אחר יבחר לדקור איתו אנשים. האם אני עודדתי אותו לעשות כך ? ממש לא. בוא נלך אם זה הלאה - מאגיה. אני מעודד אנשים ללמוד מאגיה ועוזר במידת האפשר. אם אדם שלמד אצלי ילך ויטיל קללה על מישהו אחר, של מי האחריות ? שלי כמורה או שלו כאדם שביצע את המעשה ? אתה יודע מה ההבדל בין ילד למבוגר ? (ללא שום קשר לגיל) מבוגר לוקח אחריות על מעשיו. ילד לא.

gwizard

New member
תוספת

לגבי לימוד מאגיה.... במעגלים וויקאניים רבים נהוגה השיטה של לקיחת אחריות על התלמיד עד סיום השנה הראשונה. כמו כן, רבים מהמורים אוסרים מתלמידיהם לעשות כישוף ולא משנה כמה קטן על דעת עצמם, אלא רק בנוכחות המורה ובאישורו. סתם נקודה למחשבה.

RainBird

New member
אני? דווקא לא ../images/Emo13.gif רציתי אחת של התן, אבל הן יקרות מדי. יש לי גולגולת אחת שנתן לי ידיד בזמנו של חתול. הנה תמונה שלה.

MetalSinagouge

New member
מה באמת השימושים של זה בפולחן?

ניסיתי לברר על הסימבולוגיה של גולגולת (שאפילו קיימת אצל הנצרות האורתודוקסית) אבל איך זה מתקשר לראיה המפורסמת של מכשף שמחזיק גולגולת?

RainBird

New member
משכן הנשמה מימי קדם מאמינים שמשכן הנשמה הוא בגולגולת. השתמשו בגולגולות לעבודה נקרומנטית (חיזוי עם המתים) ובתור אוב, כלי חלול שאפשר לזמן לתוכו רוח שתדבר. אני משתמש בגולגולת כמעיין מוליך לעולם המתים, וזה עוזר לי לממש ישויות ורוחות שאני רוצה במעגל שלי.

Duplla

New member
ALPHA BIS איזו דפיקות

אמנם איני חלק מהפורום, אבל אני חלק מהעולם בו כולנו חיים. להרוג בעלי חיים תצורך פולחן מאגי או לצורך פולחן קולינרי, דהיינו למזון או לכל צורך שהו זה לא הכרחי ולכן צריך להמנע מלהרוג. גם אם משלמים למישהו אחר שיהרוג , מי שמשלם אחראי גם הוא לרצח. שימוש בגולגלות של אלו שמתו מוות טבעי הוא פחות גרוע בעיניי, אבל עדיין צריך לנסות להסתדר בלי שרידים של מי שמת ושאוף להשתמש בדברים שאף אחד לא נפגע מהם. רק ככה זה הוגן.

סיריוס1

New member
בטח יפיפה. כל עוד כלי התודעה שלך...

תקינים אתה יכול להינות מהתוהו. ללא חוק וסדר התוהו לא מאפשר לתאווה ולעונג ממנה להתקיים. אז לדעתי האינטרס הטבעי שלך כמכשף הוא לכבד ולתמוך בקיום מערכת כללית ויסודית של טוב וסדר ולו רק כאמצעי כדי להנות מהתוהו...

MetalSinagouge

New member
זה בדיוק אחד הדברים שאין בהם בעיה.

חצי מהעולם רואה באנשים שהולכים ברחוב עם חגורת נפץ ומתאבדים בתור שליחי השטן, החצי השני רואה בהם שליחי האל. אתה פשוט יוצא מנקודת הנחה ש"הם בטח טועים". אם ניקח דוגמא ברמה יותר קוסמית- אסטרואיד מתנגש בכדור הארץ. גם עם כולנו נסכים שזה רע, אין לנו ממש את מי להעמיד לדין על זה.

Lynnearia

New member
טוב ורע

קיימים, כל עוד יש לך אגו. או תדמית עצמית, פרסונה, או איך שלא תרצה לקרוא לזה.

MetalSinagouge

New member
Nope.

לא צריך להגיע לספירת כתר או להתחבר עם אלוהים כדי להבין שהקונספט הזה של טוב ורע מטומטם. אני רואה מה טוב מנקוקת המבט שלי, טוב זה מה שגורם -לי- להתפח. אני מרכז היקום, אחרי הכל.

למעלה