בקשר למאגיה והתעללות בבעלי חיים שדיי מציק

gwizard

New member
הבנת נכון

החנות היא של אשתי, אבל אני מנהל אותה בפועל. 5 שקל רווח זה הרבה ? אם אתה בעל חנות כמו שאתה אומר אז הרווח שלך קטן יותר ? אני עוסק פטור ולפי כך לא מקבל החזרי מע"מ. כל מע"מ שאני משלם יורד מכיסי ולא חוזר.

Molchansky

New member
לא

אין לי מספרה... ואני לא אפרט פה לגבי העסק שלי
אין קשר בין שמו של העסק לבין השם שלי ככה שלא תוכל למצוא.

gwizard

New member
למה לא ?

דווקא אשמח לדעת איזו חנות יש לך וכך כולנו נוכל להרוויח ממחירי מציאה שאתה וודאי מנהיג במקום. כל בעל עסק היה שמח לפרסום נוסף, כך שההחלטה שלך לא לפרט קצת תמוהה בעיני וגורמת לי לחשוב על אי אילו מהצהרותיך לגבי המחירים שאולי לא כל כך נכונים. זה היה רמז (כדי שלא תשאל שוב פעם).

Molchansky

New member
זה בסדר

אני מסתדר גם בלי הפרסום. והסיבה שאני לא רוצה לפרט היא שזו לא הסיבה לכך שאני כותב בכל מיני פורמים בתפוז אני לא מכניס את החיים האישיים שלי לאינטרנט. אתה יכול לתהות, ולתמוה, וכל הטיית לשון למשמעות ההרהורים שלך, אמרתי את דעתי לגבי המחירים באתר שלכם, אתה אמרת את דעתך לגבי דעתי, כאן זה מסתיים

Molchansky

New member
אבל, מגיעה לך ולחנות התנצלות

לפעמים אני לא מתנסח בצורה טובה הכותרת "בכלל חנות גרועה" ממש לא מתאימה, והניסוח לא משקף את הכוונה שלי החנות היא אחלה באמת, מוצרים טובים וכו' הדיעות השונות הם לגבי המחירים ולא לגבי טיב החנות. ולכן אני רוצה להתנצל על הכותרת שבהחלט עושה עוול לא במכוון.

gwizard

New member
תודה.

גם אני מתנצל (חריג, לא להתרגל) אם ההתבטאות שלי הייתה חריפה. פוליטיקלי קורקט ואני לא מסתדרים כל כך טוב.

Alpha biscuit

New member
אוי אל תתחיל עם זה

אז אתה אומר שלהרוג חתולים וכלבים ששייכים לאנשים לשם פולחן שאולי בכלל לא יצליח שווה להריגת פרה לשם האכילה שלה ?

RainBird

New member
אני אומר את ההפך בדיוק. אדם שהורג בשר כדי לאכול, שזה צורך בסיסי לא צריך לבחול בשביל להרוג כדי לספק צורך פולחני. אם הייתי מספר לך שאני משתמש בתרנגולות שחורות כדי להקריב ללואה איפה (ifa) מה היית אומר? שזה ברברי? ושחיטה זה לא? אין לי מושג מאיפה הבאת את זה שהכלבים או בעלי החיים המדוברים "שייכים למישהו" בוודאי שלא נגנבו מבתים- הרבה יותר זול פשוט לבקש את הגופות אחרי שצער בעלי חיים סיים להרדים אותם. בקצרה? הורגים פרה בשביל צורך אנושי. הורגים בעל חיים אחר עבור צורך אחר. מה ההבדל?

Azaruk

New member
המיקום שלהם בדיאגרמת הצרכים

די קשה לחיות בלי לאכול. בלי מאגיה אתה יכול לחיות יותר זמן. ביום שבו ימצאו תחליפים יעילים וזולים (וטעימים) למזון מן החי, לא תהייה שום סיבה לא לעבור אליו.מלבד דגנרטים כאלו ואחרים שיאכלו את המזון מן החי בשביל ההנאה שבאכילת יצור שהיה פעם חי. אז השאלה היא האם אותו טקס מאגי יכול להתבצע בלי פגיעה בבעל חיים. במידה וכן, שימוש בבעל חיים בטקס כזה היא התעללות. לא פחות ולא יותר. ובנימה אישית יותר. פגיעה בבעלי חיים לצרכים מאגים כאשר כדור הארץ סובל מבעיה כל כך קשה של צפיפות אוכלוסין אנושית היא פעולה שלא ניתן למצוא לה שום הצדקה שהיא.עליית מחירם של הילדים הסינים תביא לצמיחה כלכלית בסין ולהטבת חייהם של אלו שיוותרו שם.

אתה יכול לחיות ללא בשר

אני אוכל בשר מכיוון שאני בוחר במודע לעשות זאת. לא כי אני חייב. אני בהחלט יכול גם ללא בשר. באותה מידה מה הבעיה שאבחר להשתמש בגוף מת של בעל חיים גם לצרכים פולחניים?

Alpha biscuit

New member
אין בעיה

אין לי בעיה שתשמש בגוף מת לצריכים פולחנים אפילו לי אישית אין בעיה שתשתמש בגוף של בן אדם לצריכים פולחניים אין לי בעיה שתיקח בשר של תרנגולת מתה ותעשה איתו טקסים אבל יש לי בעיה עם זה שתיקח חתול רחוב ותרצח אותו ואז תמכור את הגולגולת שלו בשביל צרכיים פולחניים של אחרים או בשביל הצרכים הפולחניים שלך יש לי בעיה עם לרצוח חיה שאנחנו לא אוכלים אותה בלו הכי וכל מי שמתנגד לטענה הזאת מצדיק את סטריאוטיפ של המאגיסטים שרוצחים חתולים

RainBird

New member
יש לך בעיה עם זה שאירגונים אוספים חתולים מהרחוב ומרדימים אותם אחרי שלא נמצא להם בבית?

RainBird

New member
אז מה ההבדל כשהם עושים את זה או שאדם פרטי עושה את זה? שניהם עוזרים לצימצום אוכלוסיית חתולי הרחוב שמתרבים בקצב של שישה על כל נקבה בעונת ייחום. תראה, אני מדבר איתך כאן ואני מרגיש שאתה זורק מושגים- המתת חסד, "ששייך למישהו" וכל מיני דברים שבאמת לא נאמרו במקור- האם אתה באמת חושב על מה שנאמר או רוצה רק להישמע מבלי להתייחס לדעות האחר?

PurpleFilth

New member
עזוב את זה,

הבחור הזכיר למעלה גם גולגלות של תנים. תכלס? למי שיש ביצים לשחוט בעצמו תן רק בשביל הגולגולת, מגיע בהחלט גם לעשות איתה איזה פולחן שבראש שלו.

amphioxus

New member
אתה רוצה טקסים פולחניים בילדים סיניים?

למה לא להשתמש באוכלוסיה המקומית שלנו? לייבא אותם יהיה טרחה גדולה מדי...

Azaruk

New member
להשתמש באוכלוסיה מקומית זאת גזענות

ילדים סינים ידועים בכל העולם כמקור מספר אחד לחלקי גוף אנושיים.

למעלה