ברוח השרשור של דניאל,

ברוח השרשור של דניאל,

מה השיר הראשון של נייטוויש ששמעתם? ואיך הגעתם אליהם? [אגב, אני דורשת סיפורים לא פחות מרתקים משם הלהקה שהיה כתוב בטיפקס על תיק של בנאדם מהבצפרXD]

Lillith Dirge

New member
אני.

אוקי זה היה שלהי חופש הגדול לפני כיתה ח'. הייתי ילדה תמימה שאהבה בריטני ולבשה ורוד זועק (לא, זה סתם בצחוק כן?) ואז, אז במקרה נכנסתי לצ'ט וילדה שם בשם יולי (שאני מתה עלייה עד היום) שלחה לי את השיר nemo. והתחברתי ואז היא שלחה לי עוד עד שהיה לי דיסק יפה משלי ואז הורדתי את כל הדיסקים ואז התחלתי לקנות דברים שלהם להלהל. כן. מרתק אה?.. נצל"ש. חבר שלי חזר היום אחרי 3 חודשים שלא ראיתי או דיברתי איתו לא בטלפון ולא בשום דרך אחרת רק פקסים. מזל טוב, מישהו?

מגניב לכם:)

יולי זו אחת מאגניבה עם שיער שחור ומסתובבת עם כובע כזה? [מצטערת, קשה לי לתאר אנשים
]

Cold Heritage

New member
אממ סיפרתי את זה בחלקים מדי פעם

אז אני ארכז פה הכל :) הכרתי את גולן דרך איזו קומנת גותיקה מתה... ותוך כדי שיחה הוא שלח לי המון [ממש המון
] שירים של נייטוויש מכל האלבומים חוץ מוואנס... זה היה.... חודש בערך לפני שהצטרפתי לקומונה... אני חושב עוד בחופש הגדול או משהו ^_-... הממ בכל אופן בהתחלה לא ממש אהבתי אותם, ו-וידוי- המשכתי לאשר ולנסות עוד כמה דברים רק כי גולן היה נוראנורא נחמד וכי לא יודע P: ... אז הממ... ברגע ששמעתי את SIMS ואת OTHAFA שהיו הראשונים שיישר אהבתי נכנסתי לסגנון שלהם ולפאוור עצמו.... במשך כמה חודשים חרשתי רק על מה שגולן שלח לי... תוך כדי גם הצטרפתי לקומונה לשעבר.... המממ, קניתי את ווישאמסטאר ונוראנורא אהבתי, חודש וחצי חודשיים אחרי זה קניתי את כל שאר האלבומים [וגם חולצה כמה זמן אחרי!!P:] ולפני שבוע בערך שמעתי את האחרון שבהם שהשארתי לסוף - וואנס... אממ... תודהתודהתודהתודהתודהתודהתודה גולן
.

LadySilkworm

New member
אובר דה הילס

הגעתי אליהם דרך מישהו שדיברתי איתו בישרא בלוג. מצטערת, אין לי מצב רוח כרגע לכתוב משהו..

LadySilkworm

New member
הנה הסיפור היותר מפורט

כי עכשיו יש לי מצב רוח. דיברתי עם מישהו בישרא בלוג שאהב מטאל וכו'... הוא אהב את נייטוויש, ומאוד מאוד מאוד מאוד, והאמת ששמעתי על השם הזה לפני שהכרתי אותם. אז החלטתי לנסות ולהוריד שירים. אז בהתחלה ממש רציתי להוריד את אובר דה הילס, והורדתי אותו. ומאוד אהבתי. אח"כ השגתי עוד כמה שירים, והתחלתי ממש להתמכר. ככה שבסוף הגעתי לאיך שאני היום, עם תיקייה ענקית במחשב. P:

אחחחח

הראשון כמובן: פאנטום האופרה! התאהבתי במחזה,ושמעתי את השיר בעקבותיו,ואז התאהבתי בנייטוויש

AliceQueen

New member
כנ"ל אני ../images/Emo6.gif

נתקלתי בגרסא שלהם לפאנטום האופרה, אח"כ מצאתי קליפים שלהם בYOUTUBE והתמכרתי

אחד הספרים הטובים ביותר שקראתי

יש קטע בסוף שגרם לי לבכות.ספר פשוט גדול
לא אוהבת ת'פסקול עם שרה ברייטמן..אני אעז להגיד שאני מעדיפה ת'פסקול של הסרט...פסקול ענק לדעתי.וגם הסרט לא רע.(ג'ראד באטלר גורם לפאנטום להראות סקסי
)

box 5

New member
לפני חצי שעה!!! חצי שעה!!!

סיימתי לראות את הסרט
לעבודה בקולנוע =] אחח איזה סרט מדהים... והוא גורם לפנטום להיראות סקסי.. רק בסוף הממ.. לא
סרט ענק פסקול מדהים...

אהאה נכון שהוא סרט טוב?../images/Emo9.gif

הפסקול של הסרט יותר יפה מזה של המחזה(לדעתי) גרר הוא לגמרי סקסי
..חוץ מבסוף,כמו שאמרת.. אני,במקום כריסטין,הייתי בורחת עם הפנטום(רק שיידאג להשאר עם המסיכה
) ועוזבת את ראול המעצבן הזה..לא מספיק שבספר הוא עיצבן אותי,גם בסרט הוא עיצבן><

למעלה