ברוח השרשור של דניאל,

Itay Simons

New member
אמממ

הראשון היה נימו, שלחו לי אותו בסוך כיתה ט' וממש אהבתי, והסבירו לי שזה פאוור מטאל ואז לא ממש ידעתי מה רוצים ממני XD אחרי כמה זמן כבר ממש אהבתי אותם ^^

הממ לא מרתק במיוחד...

הכרתי אותם מאז שנימו יצא לMTV2 בשלהיי כיתה ח' ככה. את נימו אהבתי אבל מסיבה מאוד מוזרה לא הצלחתי להשיג אותו
הם קצת נשכחו מליבי, עד שפגשתי את נדיר והיא המליצה לי עליהם
היא שלחה לי את נימו והמליצה לי על כמה שירים. אבל בתקופה ההיא ממש ממש שנאתי סופראן (אל תשאלו אותי למה
) אז לא התלהבתי. עד שמישהו ואני לא זוכרת מי זה אמר לי שtwo for tragedy זה שיר מאוד מאוד יפה ושאני חייבת לשמוע אותו, אז שמעתי והתאהבתי. :] לאט לאט הכרתי עוד שירים והתחלתי לאהוב אותם יותר ויותר. זה היה בערך בתקופה של המחווה והלכתי לשם כשאני בקושי מכירה אותם
אבל מאוד נהנתי
המחווה זה אחד הדברים שגרמו לי לאהוב אותם מאוד, אז גם קשת פירסמה את הקומונה הישנה בפורום הימ (הקומונה המתה שמלפני החדשה), והמלצתי עליה לגולן שהיה אז דיי אובססיבי לגביהם (
), ושנינו התחלנו לכתוב שם. ומאז היסטוריה

../images/Emo6.gif זה נשמע כמו הסיפורים האלו

שסבתא מספרת לך כשאתה בא לארוחה בשבת! "פעם,כשכולנו חיינו בקיבוץ גלויות....."

lacrimosa girl

New member
XD

כש BMTL של אוונסנס יצא וכולם התעצבנו שזה דומה ללהקות כמו נייטוויש, אפיקה, לינקין פארק וכו', פשוט הלכתי לשמוע את כל הלהקות האלו
התחלתי עם סנטורי צ'יילד, ממ נראה לי אוור דרים. ^^

Liquid Dreams

New member
מאוד מרתק;[

חברה שלי[ניתע
] ואני כל הזמן שולחות אחת לשניה שירים והיא שלחה לי את Pasiion and the Opera ואת Wish I Had An Angel, וזהו;[

AliceQueen

New member
XDDD

שניים רבים השלישי לוקח! עכשיו |עילגעילגעילג| שלי!!!!! מוהאהאהאהא!!!!!
|עילגעילגעילג|

xXxHIMCRxXx

New member
מה? הולי שיט, זה לא פייר!

נו, מילא. אני חדשה כאן, אני אמורה להנהג נחמד |אניאנקוםבך
| מעכשיו שלי זה עיגלעיגלעיגל. אהאאהאהא

למעלה