זה לא אותו פסקול רק עם זמרים שונים?
B BrowN EyeD GirL1 New member 5/12/06 #59 יחי ההבדל הקטן../images/Emo3.gif הקולות של השחקנים ממש טובים והופכים את הפסקול למצויין..
L LadySilkworm New member 6/12/06 #63 ביאסתם אותי. לפחות בסרט הם שרים קצת אופרה? אני רוצה לדעת כדי להשיג את הפסקול.
B box 5 New member 5/12/06 #56 ראול קצת עיצבן בספר... אבל וואלה הפנטום עיצבן אותי הרבה יותר ממנו בסרט, העדפתי שהיא תלך עם ראול... אבל הקול של הפנטום.. גרר
ראול קצת עיצבן בספר... אבל וואלה הפנטום עיצבן אותי הרבה יותר ממנו בסרט, העדפתי שהיא תלך עם ראול... אבל הקול של הפנטום.. גרר
B BrowN EyeD GirL1 New member 5/12/06 #60 הפנטום בכלל לא מעצבן בסרט... הוא כ"כ ובספר הוא עוד יותר מדהים.. טוב,עזבו אני מוזרה...תמיד נמשכת לטיפוסים מוזרים>< אני פשוט מתעבת את הדמות של ראול ...הוא כ"כ איכ והקול של הפנטום..בהחלט גרר
הפנטום בכלל לא מעצבן בסרט... הוא כ"כ ובספר הוא עוד יותר מדהים.. טוב,עזבו אני מוזרה...תמיד נמשכת לטיפוסים מוזרים>< אני פשוט מתעבת את הדמות של ראול ...הוא כ"כ איכ והקול של הפנטום..בהחלט גרר
י ילדת הפרעות New member 6/12/06 #68 ../images/Emo2.gif גם אני צריכה לראות אותו בשביל העבודה בקולנוע!! האהאהאההההה!!! סרט מהמם
C Cry For The Moon New member 3/12/06 #10 נמממ... Wish I had an angel איזה מישהו שלח לאחותי את השיר. אהבתי אותו. וככה P:
B BrowN EyeD GirL1 New member 3/12/06 #13 אמממ.. כמו שכבר סיפרתי,הראשון ששמעתי היה ווישמאסטר איך הגעתי אליהם? טוב,גם את זה כבר ספרתי קראתי איפושהו שיש להקה שקוראים לה נייטוויש ויש לה שיר שנקרא ווישמאסטר,והוא על רייסטלין(אחת הדמויות האהובות עליי מרומח הדרקון),השגתי את השיר,שמעתי,אהבתי ת'סגנון וככה הגעתי לעוד שירים שלהם..
אמממ.. כמו שכבר סיפרתי,הראשון ששמעתי היה ווישמאסטר איך הגעתי אליהם? טוב,גם את זה כבר ספרתי קראתי איפושהו שיש להקה שקוראים לה נייטוויש ויש לה שיר שנקרא ווישמאסטר,והוא על רייסטלין(אחת הדמויות האהובות עליי מרומח הדרקון),השגתי את השיר,שמעתי,אהבתי ת'סגנון וככה הגעתי לעוד שירים שלהם..
L LadySilkworm New member 3/12/06 #15 תומאס כתב שזה.. ואני מצטטת: "This is my personal tribute to fantasy, especially the closest to me; Tolkien & Dragonlance."
תומאס כתב שזה.. ואני מצטטת: "This is my personal tribute to fantasy, especially the closest to me; Tolkien & Dragonlance."
B BrowN EyeD GirL1 New member 3/12/06 #18 כן... אבל אז בזמנו קראתי שזה רק על רייסטלין..עכשיו אני יודעת שזה גם על שרה"ט,וזה מה שהופך ת'שיר הזה לאפילו עוד יותר טוב אחח תומאס פשוט גאון
כן... אבל אז בזמנו קראתי שזה רק על רייסטלין..עכשיו אני יודעת שזה גם על שרה"ט,וזה מה שהופך ת'שיר הזה לאפילו עוד יותר טוב אחח תומאס פשוט גאון